50 oorlogsgebedspunten tegen duistere krachten. [2022 bijgewerkt]

11
103343

Laat de goddeloosheid van de goddelozen op hen vallen. Vandaag heb ik 50 oorlogspunten verzameld tegen krachten van duisternis​ We moeten de spirituele strijd naar het kamp van de vijand voeren. De duivel is slecht en het is zijn levensmissie om te stelen, te doden en te vernietigen, dat moeten we niet doen

laat hem, we moeten opstaan ​​en hem in oorlogsgebeden weerstaan. We moeten het vuur van God loslaten om alle activiteiten van agenten van de duisternis in ons leven te verteren.

Als u niet bidt, wordt u een prooi voor de duivel. Deze oorlogsgebedspunten tegen machten van de duisternis zullen een einde maken aan elke eindeloze cirkel van demonische activiteiten in je leven. Ik moedig je aan om te vasten terwijl je deze gebeden bidt en bid ze in geloof om maximale resultaten te krijgen. Al uw vijanden moeten vandaag buigen in Jezus naam.

 

50 Warfare Prayer Punten tegen krachten van duisternis.

1). Ik spreek licht over elke demonische duisternis die vandaag in mijn leven in mijn naam hangt.

2). Oh Heer! Ik beveel elke demonische agent van de duisternis die tegen me vecht om te vallen en te sterven in Jezus naam.

3). Oh Heer, ik scheid mezelf van alle duisternis of donkere objecten waar ik bewust of onbewust in Jezus naam mee verstrikt ben geraakt.

4). Elk huishoudelijk idool aanbeden door mijn voorouders, en vecht nog steeds met mijn bestemming, ik beveel ze te worden verteerd door het heilige spookvuur in Jezus naam.

5). Ik kom tegen elke demonische godheid die tegen mij en mijn huishouden pleit, wordt verteerd door het vuur van de Heilige Geest in Jezus naam.

6) .Ik beveel alle spirituele koningen van Egypte (spirituele slavenmeesters) om zich vandaag in mijn leven te verliezen door het bloed van Jezus in Jezus naam.

7). Oh Heer! Vecht tegen degenen die tegen mij vechten, sta op o Heer en sla mijn kwelgeesten met verschillende plagen zoals de dagen van mozes en farao in Jezus naam.

8). Alle heksen, tovenaars en vertrouwde sprits die op mijn grondgebied opereren, worden gelokaliseerd en vernietigd door het vuur van de Heilige Geest in Jezus naam.

9) .Alle reuzen van mijn leven, die me neerhalen en op mijn bestemming zitten, moeten vallen en sterven in Jezus naam.

10). Hoor het woord van de Heer alle reuzen van mijn leven, val nooit meer op in Jezus naam.

11). Oh Heer, laat de goddeloosheid van de goddelozen over mijn leven zich nu tegen hen keren in Jezus naam.

12). Ik besluit dat in de naam van Jezus, mijn huishouden te heet zal zijn voor de duivel en zijn demonische agent om in Jezus naam te blijven.

13). Ik annuleer alle satanische uitspraken over mijn leven en bestemming in Jezus naam.

14). Heer! Door het bloed van het eeuwige verbond Stil elke kwade tong van demonische agenten van de duisternis die over mijn leven spreekt in Jezus naam.

15). Elke bewaker in het koninkrijk van de duisternis die tegen mijn leven is ingesteld, laat ik engelen van vernietiging los om ze in Jezus naam te verspreiden.

16). Oh Heer, ik laat het vuur van de Heilige Geest los om alle activiteiten van het koninkrijk van duisternis in mijn leven in Jezus naam te verteren en te vernietigen.

17). Oh Heer, laten zij die mijn leven zoeken, omwille van mij worden vernietigd in Jezus naam.

18). Elk kwaad complot over mijn bestemming zal in Jezus naam nietig worden verklaard.

19). Alle heksen en heersers van de duisternis zullen worden bezocht door het vuur van de Heilige Geest in Jezus naam.

20). Oh Heer, laat uw goddelijke oordeel rusten op elke slechte man of vrouw die vecht tegen mijn bestemming in Jezus naam.

21). Ik besluit dat alle agenten die door de machten der duisternis tegen mij worden gebruikt in de put zullen vallen die zij voor mij hebben gegraven, inclusief hen en hun huishouden in Jezus naam.

22). Oh Heer! Moeilijk iedereen die vanaf vandaag mijn leven in Jezus naam lastig valt.

23). Alle slechte mensen die laag in hinderlaag voor mij liggen, zullen verpletterd worden door de engel van de heer in Jezus naam.

24). Heer, breek de sterke arm van elke sterke man in mijn leven vandaag, maak ze verlamd in Jezus naam.

25). Elke slechte man of vrouw die mij heeft genezen of vervloekt, zal vandaag door Mijn God worden vervloekt, en wie mijn God vervloekt, kan niemand in Jezus naam zegenen.

26). Oh Heer, elke put die voor mij is gegraven door heksen en agenten van de duisternis, ik verklaar dat ze er allemaal in Jezus naam in zullen vallen.

27). Ik besluit vandaag dat ik volledig vrij ben van de kracht van duisternis. Ik verklaar dat het voor hen een taboe is om mijn vlees te delen en te consumeren in Jezus naam.

28). Oh Heer, ik profeteerde dat allen die naar de toverdokters of valse profeten rennen, mijn problemen vermenigvuldigd zullen worden in Jezus naam.

29). Ik spreek vrijmoedig dat ik in het licht ben, de duisternis heeft geen deel meer in mij, daarom ben ik onaantastbaar voor het koninkrijk der duisternis in Jezus naam.

30). Oh Heer God van gastheer, onderzoek mij grondig en identificeer alle duisternis die zich in mijn leven verbergt. Leg ze bloot en vernietig ze in Jezus naam.

31). Oh Heer, verlos mij uit handen van slechte mensen en onredelijk in Jezus naam.

32). Ik verklaar dat elk hekwerk waar mijn namen zijn genomen, door Jezus in vuur en vlam zal verteren.

33). Alle gewelddadige man of vrouw die mij onderdrukt, zal volledig worden verteerd door het vuur van God in Jezus naam.

34). Heer, elk kwaad heiligdom dat tegen mijn leven en bestemming werkt, zal door vuur in Jezus worden verteerd.

35). Iedereen die heeft gezegd, zolang ik leef, zal ik niet voorspoedig blijven leven in eeuwige schaamte terwijl ik voorspoedig ben voor hun ogen in de naam van Jezus.

36). Oh Heer, ik beveel de ogen van elke vertrouwde geest die mijn bestemming bewaakt blind te zijn in Jezus naam.

37). Oh Heer, verteer met vuur alle werken van hekserij in mijn leven in Jezus naam.

38). Alle spirituele pijlen die door het koninkrijk van de duisternis naar mij worden gezonden, zullen teruggaan naar de afzender in Jezus naam.

39). Oh Heer, kom en regeer voortaan in mijn leven, zodat de kracht van de duisternis mij niet opnieuw zal domineren in Jezus naam.

40). Oh Heer, machtig mij vandaag zodat ik tegen de kracht van de duisternis kan staan ​​die tegen mij vecht in Jezus naam.

41). Oh Heer, trek me uit het web van de kracht van de duisternis in Jezus naam.

42). Oh Heer, laat uw licht opkomen en schijnen in mijn leven, en elke duisternis van de vijanden in mijn leven verteerd in Jezus naam.

43). Oh Heer, laat de slechte man of vrouw van mijn leven plotseling naar het graf gaan in Jezus naam.

44). Alle raad en plannen van naties (koninkrijk van duisternis) in mijn leven zullen op niets uitlopen in Jezus naam.

45). Oh Heer, elke kwade raadgever die kwade raad tegen mijn leven geeft, zal vernietigd worden in Jezus naam.

46). Oh Heer, benoem met mij uw engelen die verschrikkelijk zijn voor de kracht van de duisternis in Jezus naam.

47). Oh Heer, zet de menigte van de hemel tegen hen die tegen mij vechten in Jezus naam.

48). Allen die beweren machtig te zijn die op me wachten, zullen plotseling in een hinderlaag worden gelokt en vernietigd door de menigte van de hemel in Jezus naam.

49). Ik verklaar vandaag dat elke man die zich voordoet als God in mijn leven zal worden neergeslagen door de engel van de heer in Jezus naam.

50). Vader laat de verlangens van mijn vijanden betreffende mij er 7 keer in Jezus naam zijn.

11 COMMENTS

 1. Mathew 24 tegen 10
  Op dat moment veel
  zal zich afkeren van het geloof en elkaar verraden en haten, en veel valse profeten zullen dat doen.

  mijn broers. en zusters laten we voorzichtig zijn met deze demonen van het coronavirus

 2. Bedankt voor deze gebeden. Ik vroeg me af of iemand voor mijn moeder en mij zou kunnen bidden. We leven in een gemeenschap en ik heb het gevoel dat deze mensen het op alleenstaanden richten. Ik logeer een week bij mijn moeder omdat ik bang ben om haar te verlaten omdat deze mensen toveren en bang zijn dat ze iets met haar doen. Kan iemand alsjeblieft voor me bidden? Heel erg bedankt.

 3. Laat me alsjeblieft weten wanneer je klaar bent om 3 dagen te vasten en te bidden rond 3 uur 's ochtends een krachtig gebed, we hebben allemaal vasten en gebed nodig om tegen de machten van de duisternis te komen mijn naam is Jeanette

 4. Beste pastoor, alstublieft!
  Geachte heer Slam in de heilige naam van Jezus Christus!
  Gebedsverzoek voor spirituele zegen en genezing en alles wat in deze aanvraag wordt genoemd en zelfs wat niet wordt genoemd.
  Alsjeblieft, het is zo'n nederig verzoek aan jou dat bid voor al mijn verzoeken en toepassing wanneer je mijn naam Simon bidt. Denk alsjeblieft aan mij in al je regelmatige gebeden.
  Het is zo'n nederig verzoek aan u, bid alstublieft voor mij dat de Heer Jezus Christus mij spoedig geneest van al mijn lichaamsziekten in zijn heilige naam en bid alstublieft dat Jezus Christus al mijn fouten en fouten verwijdert die mij zo ver van de Almachtige Heer brengen.
  Heer, gebruik mij voor zijn werk zoals hij deed toen hij in deze wereld was om te prediken, met wonderen en genezing en bevrijd de mensen die een band/gevangenis waren in boze geesten en hij bevrijdt hen en verandert hun leven en maakt mij zoals hij wil dat ik ben . Bid alstublieft dat Heer Jezus Christus mij geestelijke zegen geeft. Ik wil werk doen voor Heer Jezus Christus, bid alstublieft voor mij dat de Heer Jezus Christus mij zegent terwijl hij zijn dienaren, profeten en discipelen zegende met uw heilige geestgaven en vul mij met uw heilige geest en geef mij zijn gezag zoals hij zijn discipelen gaf zoals Petrus, Paulus en Mozes en Elia en Elisa en vele anderen en open mijn hartogen zoals hij de ogen en de mond van een ezel opende. Dus ik kan deze autoriteiten en heilige geestgaven gebruiken om het leven van de mensen te veranderen en hen te helpen in zijn heilige naam van Jezus. Bid alstublieft dat Heer Jezus Christus mij de autoriteit geeft om te vechten en te winnen tegen de Satan die uit de hemel valt terwijl hij hebben. God geeft ook alle gaven van de heilige geest die in de heilige bijbel worden genoemd en zelfs niet in de bijbel, het is zo'n nederig verzoek en bid verder alstublieft dat heer Jezus Christus mij de zegen van de oproep geeft zoals Samuël en de tijd kwam spoedig als spoedig toen de tijd kwam Jezus wek me op zoals hij de Samuël en zijn discipelen wekt, niet alleen wek maar deze keer Heer, geef me autoriteit en alles wat in de heilige bijbel wordt genoemd en niet wordt genoemd en bid alsjeblieft dat Jezus me zijn zwaard van geest geeft dat hij aan Elia en Simson geeft, alsjeblieft het is zo'n nederig verzoek aan jou en ten slotte wil ik de Heer Jezus Christus zien als Daniël, en Ezechiël en Isiah kijken naar hem en Peter, Jakub en John kijken hem in glorie met open ogen op de berg bid alsjeblieft ik wil ook Jezus Christus zien het is mijn wens en doel van mijn leven om naar Jezus te kijken als Zakies, kijk naar de Jezus, bid alsjeblieft dat Jezus mij zichzelf in glorie laat zien met open ogen terwijl zijn discipelen naar de berg kijken en Heer Jezus Christus ook geeft wat wordt gevraagd en gevraagd door mijn leraar haroon en oudere leraar younas en anderen, en geef alle geschenken van de heilige geest die wel of niet in zijn bijbel worden genoemd en geef me de ogen en zegen dat ik de bijbel op gouden leisteen kan zien met mijn open en dichte ogen elke keer overal is het mijn nederige verzoek in zijn heilige Jezus naam. Amen Som Amen.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.