Gebedspunten om barrières en hindernissen te doorbreken die de mensen vertragen Zegeningen en vooruitgang

0
59

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten om barrières en hindernissen te doorbreken die zegeningen en vooruitgang vertragen.

Alleen God kan onze strijd voor ons voeren. Elk hindernissen die onze bestemming en zegeningen vasthouden en ervoor zorgen dat we stagneren, zal vandaag worden vernietigd in Jezus naam. In het onderwerp van vandaag zullen we in een geestelijke strijd verwikkeld zijn met elk struikelblok op onze weg naar succes. Geestelijk oorlogsgebed helpt ons de strijd tegen de duivel te winnen. Voor elke christen is de strijd al gewonnen en we worden meer dan overwinnaars genoemd voor degenen die in Christus Jezus zijn.

Misschien vind je het ook leuk om te lezen: 20 Bijbelteksten om boze nachtmerries te verslaan


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Voor iedere christen en ieder huishouden is de strijd al gewonnen en worden we overwinnaars genoemd door het bloed van het lam dat voor ons vergoten is. Daarom is het belangrijk om te weten dat gebed voor geestelijke oorlogsvoering effectief is als we wedergeboren zijn en wandelen in overeenstemming met Gods doel en wil. Ons geloof moet sterk in Christus worden gebouwd, want alleen dan kunnen we de kracht gebruiken die God ons heeft gegeven. Romeinen 1:17 zegt; Want daarin is de gerechtigheid van God geopenbaard uit geloof tot geloof: zoals geschreven staat:

De rechtvaardige zal door het geloof leven. Ons geloof is wat ons uiteindelijk zal redden. Laten we het bijbelhoofdstuk hieronder lezen om ons door onze gebeden te leiden om alle barrières, struikelblokken en hindernissen op onze wegen van succes en doorbraak te slechten. We bidden dat we na deze gebeden onze zegeningen beginnen te krijgen en dat lijnen op aangename plaatsen voor ons zullen vallen, net als God zoals beloofd in Jezus naam.

Joshua 6: 1-12

Nu werd Jericho nauw opgesloten vanwege de kinderen van Israël: niemand ging naar buiten en niemand kwam binnen. En de HEERE zei tot Jozua: Zie, Ik heb Jericho in uw hand gegeven, en zijn koning, en de heldhaftige mannen . En gij zult de stad omsingelen, alle krijgslieden, en eenmaal rond de stad gaan. Zo zult u zes dagen doen. En zeven priesters zullen voor de ark zeven ramsbazuinen dragen; en op de zevende dag zult gij de stad zevenmaal omtrekken, en de priesters zullen met de trompetten blazen.

En het zal geschieden dat wanneer zij een lange stoot met de ramshoorn maken, en wanneer u het geluid van de bazuin hoort, al het volk met een groot gejuich zal juichen; en de muur van de stad zal plat vallen, en het volk zal opklimmen, een iegelijk recht voor hem uit. En Jozua, de zoon van Nun, riep de priesters en zei tot hen: Neem de ark des verbonds op, en laten zeven priesters zeven ramsbazuinen dragen voor de ark van de HEERE. En hij zeide tot het volk: Ga door, en omsingel de stad, en laat hem die gewapend is voor de ark des HEREN doortrekken.

En het geschiedde, toen Jozua tot het volk had gesproken, dat de zeven priesters, die de zeven ramsbazuinen droegen, voor het aangezicht des HEEREN gingen en met de bazuinen bliezen; en de ark des verbonds des HEEREN volgde hen. En de gewapende mannen gingen voor de priesters uit die met de trompetten bliezen, en de beloning kwam achter de ark, de priesters gingen voort en bliezen met de trompetten. En Jozua had het volk geboden, zeggende: Gij zult niet juichen, noch enig geluid maken met uw stem, en er zal geen woord uit uw mond komen, tot de dag dat ik u gebied te juichen; dan zult u juichen. Zo omsloot de ark van de HEERE de stad, eenmaal om haar heen; en zij kwamen in het kamp en logeerden in het kamp. En Jozua stond des morgens vroeg op, en de priesters namen de ark van de HEERE op.

Deze gebedspunten zouden je gewoon moeten begeleiden terwijl je bidt, maar onthoud dat je de beste gebedspunten hebt omdat jij degene bent die nu bij die poort staat, dus je weet hoe de poort eruit ziet, hoe het is en wat het met je heeft gedaan.

GEBEDSPUNTEN

 • Heer Jezus, ik zegen uw heilige naam voor de gave van het leven. Dank u Jezus dat u voor mijn zonden stierf en mij waardig genoeg maakte om toegang te hebben tot de troon van genade en barmhartigheid. Dank u Heer Jezus dat u mij al zegevierend heeft gemaakt, dank u Heer Jezus dat u mij heeft geholpen om mijn problemen te overwinnen en mij meer dan een overwinnaar heeft gemaakt. Wees verheven Heer Jezus.
 • Elke poort die me mijn doorbraak ontzegt, breekt in stukken, in Jezus 'naam.
 • Heer, verbrijzel elke poort van stagnatie die rond mijn leven is opgericht in Jezus 'naam.
 • O Heer, laat de ijzeren tralies die mijn financiële vooruitgang weerstaan, in stukken worden gesneden, in Jezus 'naam.
 • O Heer, laat de poorten die mij ervan weerhouden te genieten van de vrucht van mijn arbeid, worden vernietigd, in Jezus 'naam.
 • O Heer, ik vernietig de poorten van vroegtijdige dood in mijn familie, in Jezus 'naam.
 • Ik vernietig de poorten van de hel die mijn leven willen verkorten, in Jezus 'naam.
 • O Heer, ik vernietig alle activiteiten van de poort van de hel rond mijn leven in Jezus 'naam.
 • Machtige Heer, open de poorten van getuigenissen voor mij in Jezus 'naam.
 • Vader Heer, ik heb elke demonische poort die tegen mijn spirituele groei is gebouwd in brand gestoken, verbrand in Jezus 'naam.
 • Dank u Heer voor het doorbreken van alle gesloten beperkende poorten die als barrière staan ​​voor mijn glorie in Jezus machtige naam Amen.
 • Ik beveel dat alle deuren van stagnatie nu moeten worden gesloten door de kracht van God in Jezus naam
 • Alle deuren die mijn zegeningen, vooruitgang en vooruitgang belemmeren, moeten worden neergeslagen door de kracht van de heilige geest in Jezus machtige kostbare naam.
 • In de naam van Jezus sta ik om de poort van koper en de poort van ijzeren staven die tussen mij en mijn doorbraak staat te vernietigen, in Jezus 'naam.
 • Dank u Jezus voor de verhoorde gebeden

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel50 gebedspunten om te bidden bij tegenslag
Volgende artikelGebedspunten tegen mislukking en teleurstelling
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.