20 punten voor de tweede helft van het jaar

2
7308

Vandaag hebben we te maken met 20 punten voor de tweede helft van het jaar.

Het is alweer de tweede helft van het jaar. Hallelujah!. Het voelde niet zo lang toen we zo blij waren met de start van het nieuwe jaar, nu is het de tweede helft van het jaar en heeft God ons levend en gelukkig en gezond gehouden. We heten ons welkom in de tweede helft van het jaar, we prijzen God, onze almachtige redder en helper, om ons veilig en gezond en dolblij te houden. De reis was niet gemakkelijk, we hebben de gelukkige dagen, droevige dagen en de vruchtbare dagen en de onproductieve dagen meegemaakt in de afgelopen eerste helft van het jaar en we zijn zo blij om ons te verwelkomen en ons te feliciteren met het overwinnen van alle uitdagingen, dus ver. Als we dit nu lezen, betekent dit dat we leven en dat we God voor ons zegenen.

Misschien vind je het ook leuk om te lezen: 20 Bijbelteksten voor elke maand van het jaar 2022

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

God heeft ons trouw bewaard en bewaard tot de tweede helft van het jaar, we hebben alle redenen om dankbaar en dankbaar te zijn. Er is veel slecht nieuws geweest sinds het begin van het jaar, ontvoeringen, ongelukken, rituele slachtoffers, ziekte, kwade pijlen en alle manieren waarop de duivel heeft geprobeerd ons te verslaan, Gods kinderen, maar Gods gunst hield ons vast en Zijn standvastige liefde voor ons is nooit gewankeld. De bijbel zegt dat de dagen slecht zijn, maar we verlossen de dag met gebeden en hulp van de heilige geest. We hebben enkele gebedspunten verzameld in het onderwerp van vandaag waarmee we kunnen bidden en God kunnen vragen om ons Zijn genade en vriendelijkheid te blijven tonen tot het einde van het jaar.

Ik bid dat de heilige geest ons zal leiden en onze mond zal vullen met de leiding en hulp van de heilige geest in Jezus naam. Amen

Gebedspunten

 • Dank u Heer Jezus voor hoe ver u met ons bent gekomen en hoe geweldig u het leven voor ons hebt gemaakt sinds het begin van dit jaar en hoe ver u daar met ons bent geweest. Heel erg bedankt Jezus
 • Uw standvastige liefde voor ons is nooit opgehouden, uw aanwezigheid is altijd duidelijk geweest in ons leven, we zegenen u Heer voor alles wat u tot nu toe hebt gedaan, wees verheven in Jezus naam
 • Heer, we vragen om vergeving van zonden, op welke manier dan ook hebben we tot nu toe gezondigd, dat moet een belemmering hebben gediend voor onze gebeden die nog moeten worden beantwoord we bidden dat u ons vergeeft in uw oneindige barmhartigheid en oren geeft aan onze gebeden in Jezus naam
 • Heer Jezus vergeef ons en verberg uw gezicht voor onze ongerechtigheden zodat we vergeven en begunstigd mogen worden in Jezus naam
 • Heer, we bidden dat u ons onze overtredingen vergeeft en ons op het juiste pad leidt in Jezus naam
 • Heer, we bidden dat u ons al onze hartenwensen schenkt die nog moeten worden vervuld in de afgelopen eerste helft van het jaar en die nog in behandeling zijn, we bidden dat u ze in Jezus naam vervult
 • Heer, we bidden dat u onze voetstappen bestelt, ons beschermt tegen het kwaad in Jezus naam.
 • Alle schade die ons zou kunnen overkomen, we bidden dat u ons beschermt in Jezus naam
 • We komen alle kwade pijlen tegen die naar ons kunnen worden gegooid om ons schade te berokkenen om nutteloos en machteloos te worden in Jezus naam
 • Heer, we willen met u blijven wandelen en voor altijd uw richtlijnen en geboden volgen, zodat onze dagen gevuld zullen zijn met uw geluk en liefde
 • Heer bescherm ons tegen onvoorziene omstandigheden die ertoe kunnen leiden dat het kwaad ons overkomt en ons nutteloos maakt voor u en de mensen om ons heen in Jezus naam
 • Heer laat ons niet ziek worden in Jezus naam
 • Mijn Vader, elke ziekte die mijn leven zou kunnen nemen, Heer, ik annuleer het door het bloed van Jezus
 • Ik pleit op het bloed van Jezus bij al mijn dagelijkse activiteiten in Jezus naam
 • Heer Jezus, u bent degene die mijn tranen in het geheim ziet, u zei in uw woord dat ik uw naam zou aanroepen en u zult mij antwoorden, Heer Jezus, beantwoord alstublieft al mijn geheime gebeden en geef me mijn getuigenissen voor de resterende maanden van het jaar
 • Al mijn onbeantwoorde gebeden, God, ik weet dat u alle dingen kunt doen en niets is te moeilijk voor u Jezus om te doen, dus beantwoord mijn gebeden Heer en geef mij alle redenen om u te verheerlijken tegen de tijd dat dit jaar ten einde loopt in Jezus naam
 • Oh Heer, ik bestraf alle kwade vloeken en woorden die tegen mijn gebeden ingaan om in Jezus naam te worden beantwoord
 • Ik bedek mijn familie, mijn vrienden, mezelf, mijn familie, mijn kinderen en iedereen om me heen met het bloed van Jezus. Niemand van ons zal dit jaar vroegtijdig sterven en zal door God worden begunstigd, zodat we tegen het einde van dit jaar in Jezus naam de meeste reden zullen hebben om dankbaar en gelukkig te zijn 
 • Ik beveel dat elke generatievloek die heeft geweigerd te vertrekken, moet worden verbrand en vernietigd door het vuur van de heilige geest in Jezus naam. Heer Jezus bevrijd mij van generatievloeken waardoor mensen in mijn familie niet vooruit kunnen gaan in Jezus naam
 • Heer voor deze tweede helft van het jaar zijn mijn zegeningen zeker en bevestigd door de Zijne in Jezus naam
 • Mijn naam is veranderd van vloeken naar zegeningen, van losser naar overwinnaar, van nul naar held, van achteruit naar vooruit 
 • Ik zal wijn drinken en boeten met koningen en zeer geliefde mensen in Jezus naam
 • Voortaan heeft de duivel niets op mij in Jezus naam want ik ben een kind van God en ben geroepen en OVERWINNEND genoemd in Jezus Machtige kostbare naam
 • Heer zeer bedankt voor de verhoorde gebeden en voor de beloften die u mij de rest van het jaar zult doorstaan ​​met mijn voorbereide getuigenissen
 • Bedankt Heer Jezus dat geen enkel wapen tegen mij of mijn familie zal gedijen in Jezus naam
 • Zegen u, Heer Jezus en de schepper van hemel en aarde, dat ik en mijn gezin niet zullen sterven, maar zullen leven om de glorie en wonderen van God aan het einde van dit jaar te verkondigen in Jezus, misschien wel de meest kostbare naam die we hebben gebeden. Amen

 


Vorig artikelGebedspunten voor degenen die rouwen
Volgende artikelWat zegt de Bijbel over voorbede?
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

2 COMMENTS

 1. Ik dank u voor gebeden die mijn leven hebben veranderd. Ik dank uw personeel voor het ondersteunen van u. Ik geloof in Gods woord en ik dank Hem voor Zijn barmhartigheid en genade en voor uw kanaal.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.