Gebedspunten voor degenen die rouwen

0
5874


Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten voor degenen die: rouwen. Rouw is een gevoel of blijk van diep verdriet of spijt over iemands dood. Als we een geliefde verliezen, is dat verdrietig en kan het zelfs depressief maken. Veel emoties gaan door het lichaam tijdens de dagen van rouw, sommigen hebben spijt voor de verlorene voor wat ze goed voor de persoon hadden kunnen doen, sommigen slaan zichzelf zelfs in elkaar omdat ze geen aandacht schonken aan hun dierbaren terwijl ze nog leefden.

Misschien vind je het ook leuk om te lezen: 20 troostende verzen om te lezen als je rouwt

Rouwen om onze verlorenen kan zo moeilijk zijn en het lijkt misschien zelfs alsof we het gevoel niet kunnen overwinnen dat sommigen ertoe zou kunnen brengen zelfmoord te plegen, waarvan ze denken dat als ze zelfmoord plegen, het hen zal herenigen met hun overleden dierbaren. Niemand bidt ooit om dit gevoel te ervaren, maar op een bepaald moment in ons leven verliezen we mensen die dicht bij ons staan. Sommige kunnen een natuurlijke dood zijn, andere kunnen ziekte, ongelukken zijn, enzovoort. We bidden dat we allemaal lang leven in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

We kennen misschien mensen om ons heen die rouwen en we willen er alles aan doen om ze op te vrolijken en te troosten, of als wij degene zijn die troost nodig heeft om ons te helpen, kunnen we enkele van de volgende bijbel lezen verzen voor hen om hen troost te brengen. Alleen Jezus kan hen gelukkig maken en hun droevige ziel genezen, lees de volgende bijbelverzen voor of kan ook worden voorgelezen om jezelf te troosten;


1. Jesaja 61 vs 3
Om hun die treuren in Zion aan te wijzen, om hun schoonheid te geven in plaats van as, vreugdeolie in plaats van rouw, het gewaad van lof voor de geest van zwaarte; opdat zij bomen der gerechtigheid genoemd zouden worden, de planting van de HEERE, opdat Hij verheerlijkt zou worden.

2. Johannes 14: 16
En ik zal de Vader bidden, en hij zal u een andere Trooster geven, dat hij voor altijd bij u zal zijn;

Gebedspunten

 • Heer Jezus, we zegenen u dat u ons niet alleen laat in deze moeilijke tijd van ons leven, glorie en aanbidding behoort u toe Heer Jezus Heer, bedankt dat u ons niet alleen achterlaat, want door uw genade leven we nog steeds en ademen we in het land van de levenden

 • Dank u Heer Jezus voor de verloren zielen omdat we weten dat ze tot Glorie zijn geroepen en dat u hun pad naar u zult leiden en uw licht op hun leven zult laten schijnen in Jezus naam.

 • Dank u Heer Jezus dat u onze dierbaren bij ons heeft gebracht die hebben bijgedragen aan onze groei en reis met u terwijl ze hier op aarde waren, wees verheven Heer Jezus.

 • Oh heer Jezus, we bidden dat de kwellingen niet meer zullen opstaan ​​in Jezus naam.

 • Heer Jezus, we erkennen onze zonden en de zonden van de doden, alstublieft Jezus in uw oneindige genade, schenk eenieder van ons vergeving en zegen onze zielen in Jezus naam.

 • Heer troost alle gezinsleden die nog steeds hun dierbaren treuren in Jezus naam
  Geen enkel lichaam om ons heen zal vroegtijdig sterven in de kostbare naam van Jezus.

 • We zullen geen verlies meer ervaren in Jezus naam.

 • Heer, zei u in Mattheüs 5 vs 4
  Zalig zijn zij die treuren: want zij zullen getroost worden. We bidden dat je ons troost in Jezus naam.

 • Heer, we gebruiken dit moment om u te bedanken voor het verslaan van de dood namens ons en we bidden dat u de overleden zielen familieleden het eeuwige leven met u schenkt en ons hart bevrijdt van alle ongerechtigheden die ons verhinderen toegang te krijgen tot uw koninkrijk.

 • In uw woord zei u opnieuw: "Ik zal hem ook leiden en troost herstellen voor hem en zijn rouwenden, Heer, zoals u zei, we moeten u aan uw woord herinneren, mensen doen wat u hebt beloofd, zodat onze droevige ziel kan worden getroost en vrede met u vinden zodat we onze dagelijkse activiteiten kunnen voortzetten zonder ons depressief en hopeloos te voelen.

 • Heer Jezus, u bent onze Vader die niet slaapt of sluimert, we hebben zojuist een geliefde verloren en we weten niet hoe we verder kunnen met ons leven, omdat de afwezigheid van onze verlorene een grote impact op ons leven heeft gehad, alstublieft help ons om kracht in u en uw woord te vinden, laat ons niet alleen want we weten niet hoe we verder moeten met ons leven, we willen uw leiding, uw hulp zodat we weer getroost en gelukkig kunnen worden.

 • Troost ons o Heer en heb medelijden met ons o Heer volgens uw liefdevolle goedheid, volgens het veelvoud van uw tedere barmhartigheden, verberg uw gezicht voor onze ongerechtigheden en help ons troost te vinden in uw woord en zend uw heilige geest naar ons om ons te helpen Loop door de reis van het leven zonder ons geloof aan de kaak te stellen en wandel in de raad van de goddelozen.

 • Heer Jezus, leid de familieleden, vrienden, de verloren zielen die achtergelaten zijn niet in verzoekingen, orden hun voetstappen, open deuren van kansen voor hen, laat ze niet alleen en help hen door hun pijn heen te leven en zie dat U bij hen bent met elke stap die ze zetten. Breng ze niet op een dwaalspoor, Heer Jezus.

 • Heer dank u voor de verhoorde gebeden, we zegenen uw naam want u bent heilig en voor altijd bent u God, we erkennen uw manieren om vrede en vreugde te brengen aan de ongelukkige zielen, we zijn zo dankbaar dat u uw naam voor ons allemaal beschikbaar hebt gemaakt aanroepen.

 • Dank de allerhoogste Heer voor alles wat u voor ons bent U bent de onbetwistbare God, we kunnen uw wegen niet in twijfel trekken Heer, voor zover de aarde is ti de lucht is hoe kan ik de plannen en doelen die u hebt ingesteld niet begrijpen opzij voor ons leven daarom behandelen wij al onze levenszaken aan u de controle over Heer Jezus. Gezegend zij uw heilige naam.

 


Vorig artikelGebedspunten voor iemand die zijn moeder heeft verloren
Volgende artikel20 punten voor de tweede helft van het jaar
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.