Gebedspunten om het juk van ziekte te breken

5
13430

Vandaag zullen we het hebben over gebedspunten om het juk van ziekte te breken.

Sommige gelovigen liggen op hun ziekbed, terwijl velen bidden voor een goede gezondheid en om volledig genezen te worden van hun ziekte en vrij te zijn van de ziekte waarmee ze worstelen. Onze God is de beste dokter en een geweldige dokter. Bovennatuurlijke genezing ontvangen is vrij zijn van ziekte, spirituele aanvallen, satanische onderdrukking, vreemde ziekten en kwalen.

Christen zijn maakt iemand niet vrij van ziekte, want we zullen zeker ziek worden door de stress van de dagelijkse activiteiten. Soms kan het voedselvergiftiging zijn, een spirituele aanval en zelfs een vreemde ziekte. Maar onze grote arts staat klaar om ons volledig te genezen, net zoals Hij de vrouw genas met de bloedvloeiing.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Misschien vind je het leuk om te lezen: 20 Bijbelteksten voor genezing van ziekte

Een gezond mens is een gelukkig mens. Ziek zijn kan ons ervan weerhouden om zoveel dingen te doen, waardoor we verdrietig of depressief worden. Als we aan het ziekbed liggen, voelen we ons ook ongelukkig. Het maakt niet uit hoe klein de ziekte of kwaal in het lichaam is; het zal de productiviteit van de persoon beïnvloeden. Een zieke kan niet gelukkig zijn.

De artsen hebben uw situatie misschien als hopeloos, onmogelijk gekwalificeerd. De dokter heeft misschien de diagnose gesteld dat u binnenkort sterft, maar laten we geloven dat onze God, die elke situatie aankan, ons vandaag volledig zal genezen in Jezus naam. Laten we samen bidden in geloof.

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik zegen uw heilige naam voor alles wat u voor mijn familie en mij hebt gedaan
 • Heer Jezus, gezegend zij uw naam om voor altijd te regeren. Bedankt voor het geschenk van het leven en het geschenk van uw genezing dat op het punt staat op mij neer te dalen 
 • Heer, mijn zonden die als belemmeringen voor mij en mijn gebeden kunnen dienen vandaag bid ik en vraag u mij te vergeven en mijn zonden volledig weg te wassen in Jezus naam.
 • Heer, ik bid tegen elke macht die is toegewezen om mijn gezondheid te frustreren, ik vernietig ze in Jezus Machtige kostbare naam.
 • Elke ziekte die me naar beneden wil halen en me nutteloos wil maken, vernietig ze in Jezus naam
 • Elke ziekte die mijn kracht wil wegnemen en me machteloos wil maken die scheiding tussen mij en God zal brengen, ik vernietig ze in Jezus naam
 • Elke macht die mijn leven wil beëindigen, ik vernietig jouw macht door het bloed van Jezus
 • Ik vernietig elke langdurige ziekte en vreemde ziekte in mijn lichaam in Jezus naam
 • Elke macht die wil dat ik voortijdig sterf, ik vernietig ze door de kracht van de heilige geest in Jezus naam
 • Ik besluit en verklaar dat ik genezen ben van alle ziekten in Jezus naam
 • Ik stuur terug om elke pijl van dood, slag, ziekte en ziekte in Jezus naam te sturen
 • Ik spoelde elke pijl van ziekte weg die in Jezus naam in mijn bloedbaan is geschoten
 • Elke macht die mij machteloos en ziek wil maken, beveel ik hen te sterven in Jezus naam
 • Ik verwerp ziekte en het zijn manipulaties in mijn leven in Jezus naam
 • Elke macht die mijn medicijnen onbruikbaar wil maken, beveel ik ze te sterven in Jezus naam
 • Bloed van Jezus geneest mij compleet in Jezus naam
 • Ik ben heel gemaakt door Gods strepen in Jezus naam
 • Mijn gezondheid, hoor het woord van de Heer, word hersteld, ik Jezus naam
 • Voortijdige dood is niet mijn deel in Jezus naam
 • Ik annuleer elk negatief doktersrapport over mijn leven in Jezus naam. Goed nieuws is van mij voortaan in naam
 • Elke kracht die is toegewezen om mijn gezondheid te vernietigen, sterf door vuur in Jezus naam
 • Elke kracht die is toegewezen om mij lastig te vallen, mij over mijn lichaam te frustreren, ik maak jullie allemaal nutteloos in Jezus naam.
 • Ik verwerp ziekte en kwaal. Ik kom tegen hen door het bloed van Jezus in Jezus naam
 • Heer verlos mij van elke erfelijke ziekte en ziekte in Jezus naam
 • Ik bid heer Jezus dat u mij geneest van elke generatievloek die ziekte in mijn leven heeft gebracht en mij ongelukkig heeft gemaakt
 • Ik werp alle geesten van zwakheden uit die mijn lichaam aanvallen en me ziek maken in Jezus naam
 • Ik vernietig elke agent van duisternis die mijn ziekte veroorzaakt in Jezus naam
 • Elk dood orgaan in mijn lichaam ontvangt leven in Jezus naam
 • Heer Jezus, ik ontvang het bloed van Jezus dat al het slechte bloed in mijn orgaan en systeem in Jezus naam zal wegwassen
 • Ik breek vrij van alle soorten ziekten die me misschien willen vernietigen in Jezus machtige kostbare naam.
 • Ik breek vrij van een hoog cholesterolgehalte dat geworteld is in woede en vijandigheid en gebood deze geesten om naar buiten te komen in de naam van Jezus.
 • Ik verlies mezelf van een verzwakt immuunsysteem dat geworteld is in een gebroken geest of gebroken hart, en ik beveel deze geesten om naar buiten te komen in de naam van Jezus.
 • Ik sta op de rots der eeuwen en verklaar dat geen ziekte voortaan macht over mij zal hebben in Jezus naam.
 • Ik besluit en verklaar dat mijn lichaam de tempel van God is. Elke boze geest die ziekte veroorzaakt en in mijn lichaam woont, heeft Jezus zojuist de kopers en verkopers in zijn tempel gestuurd, ik stuur jullie allemaal uit mijn lichaam door de kracht van Jezus in Jezus naam.
 • Mijn lichaam is gereinigd door het bloed van Jezus.
 • Mijn ellende zal niet meer opstaan ​​in Jezus naam.
 • Ik ben heel gemaakt en een goede gezondheid wordt teruggegeven in Jezus naam
 • Met welke ziekte ik ook te maken heb, ik beveel ze te vernietigen en er nooit meer van te horen in Jezus naam.
 • Ik bedek mezelf met het bloed van Jezus. Elke pijl van kwelling die naar mijn leven wordt gestuurd, wordt vernietigd in Jezus naam.
 • Dank Heer Jezus voor het luisteren naar mijn gebeden en het opnieuw herstellen van mijn goede gezondheid.
 • Dank u Jezus dat u altijd naar mij luistert.
 • Dank u de Koning der koningen, ouden van dagen.
 • Dank u glorieuze God voor mijn snelle antwoorden en herstel, alle glorie, eer en aanbidding behoort u en u alleen toe.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten om hartaandoeningen te genezen
Volgende artikelWaarom zeggen we amen aan het einde van een gebed?
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

5 COMMENTS

 1. Jezus alstublieft God zegene dominee I. Alstublieft ik wil weten op welke manier ik bij Jezus kan achterlaten wat al dat kwaad is en alle negatieve dingen lieve Jezus ik wil daar meer over weten allemaal waarom alleen op mij. Waarom ik in deze slechte situatie zit, je weet lieve Jezus, mijn liefde is altijd van jou, maar waarom breng je me in deze slechte situatie Situatie in mijn leven Ik ben helemaal niet gelukkig lieve Jezus oorzaak van dit of dat leden of verleden of al het slechte dingen waarom met mij lieve Jezus alsjeblieft mijn probleem is de manier om mijn leven te stoppen voor wat voor mij is het geen reden want de reden is ... Jezus dit is de echte reden en daarvoor moeten alle anderen lijden is dat juist lieve Jezus alsjeblieft lieve Jezus help me uit alles en vertel me hoe ik moet bidden voor die lieve Jezus alsjeblieft waarom dit of dat is gebeurd lieve Jezus alsjeblieft ik wil meer weten over mijn leven lieve Jezus een keer wil ik gelukkig zijn kan ik wees blij lieve Jezus of wat je ook zegt ik wil hier lang weggaan en later in een kerk weg willen ik wil goddelijke woorden als deze bestuderen maar als alle leden me stoppen door de weg wegens ziekte voor alle problemen hoe ik kan komen. Aan u, lieve Jezus, bescherm mij alstublieft en geef mij en mijn. Mamma. Lange tijd. Om te vertrekken alsjeblieft schat. Jezus alsjeblieft lieve Jezus help me alsjeblieft uit alle lieve Jezus alsjeblieft ik heb medium nodig alsjeblieft die me naar boven brengt en niet naar beneden en alsjeblieft een keer. Wees alsjeblieft een keer gelukkig lieve Jezus. Ik wou dat ik dat ben. Blij met allemaal. Mijn Jezus alstublieft en geef mij. Allemaal. Helemaal beantwoord. Alsjeblieft lieve Jezus, dat wens ik. Ik ben. Gelukkig bindblik. Jij maakt me. De blije. Bindend alstublieft lieve Jezus voor. Allemaal lieve Jezus, alsjeblieft, ik wou dat je me gelukkig kon maken voor iedereen alsjeblieft lieve Jezus alsjeblieft Jezus, vertel het me alsjeblieft. Meer over alles en wat kan ik doen. Hoe moet mijn. Bidden is voor iedereen. Van die lieve Jezus, help me alstublieft. Van alles, lieve Jezus, kun jij een geluk bindend maken in plaats van alles. Deze slechte bindende slechte spreuken zoals deze kwaden van het gezin. Zoals dit een geluksverzoek voor. Allemaal. De 60 jaar alsjeblieft kan. Jij maakt. Het. Hoe moet ik bidden. Die lieve Jezus, alsjeblieft, ik hou van je Jezus

 2. Jezus alstublieft God zegene dominee I. Alstublieft ik wil weten op welke manier ik bij Jezus kan achterlaten wat al dat kwaad is en alle negatieve dingen lieve Jezus ik wil daar meer over weten allemaal waarom alleen op mij. Waarom ik in deze slechte situatie zit, je weet lieve Jezus, mijn liefde is altijd van jou, maar waarom breng je me in deze slechte situatie Situatie in mijn leven Ik ben helemaal niet gelukkig lieve Jezus oorzaak van dit of dat leden of verleden of al het slechte dingen waarom met mij lieve Jezus alsjeblieft mijn probleem is de manier om mijn leven te stoppen voor wat voor mij is het geen reden want de reden is ... Jezus dit is de echte reden en daarvoor moeten alle anderen lijden is dat juist lieve Jezus alsjeblieft lieve Jezus help me uit alles en vertel me hoe ik moet bidden voor die lieve Jezus alsjeblieft waarom dit of dat is gebeurd lieve Jezus alsjeblieft ik wil meer weten over mijn leven lieve Jezus een keer wil ik gelukkig zijn kan ik wees blij lieve Jezus of wat je ook zegt ik wil hier lang weggaan en later in een kerk weg willen ik wil goddelijke woorden als deze bestuderen maar als alle leden me stoppen door de weg wegens ziekte voor alle problemen hoe ik kan komen. Aan u, lieve Jezus, bescherm mij alstublieft en geef mij en mijn. Mamma. Lange tijd. Om weg te gaan alsjeblieft schat. Jezus alsjeblieft lieve Jezus help me alsjeblieft uit alle lieve Jezus alsjeblieft ik heb medium nodig alsjeblieft die me naar boven brengt en niet naar beneden en alsjeblieft een keer. Wees alsjeblieft een keer gelukkig lieve Jezus. Ik wou dat ik dat ben. Blij met allemaal. Mijn Jezus alstublieft en geef mij. Allemaal. Helemaal beantwoord. Alsjeblieft lieve Jezus, dat wens ik. Ik ben. Gelukkig bindblik. Jij maakt me. De blije. Bindend alstublieft lieve Jezus voor. Allemaal lieve Jezus, alsjeblieft, ik wou dat je me gelukkig kon maken voor iedereen alsjeblieft lieve Jezus alsjeblieft Jezus, vertel het me alsjeblieft. Meer over alles en wat kan ik doen. Hoe moet mijn. Bidden is voor iedereen. Van die lieve Jezus, help me alstublieft. Van alles, lieve Jezus, kun jij een geluk bindend maken in plaats van alles. Deze slechte bindende slechte spreuken zoals deze kwaden van het gezin. Zoals dit een geluksverzoek voor. Allemaal. De 60 jaar alsjeblieft kan. Jij maakt. Het. Hoe moet ik bidden. Die lieve Jezus, alsjeblieft, ik hou van je Jezus God zegene je pastor I. We houden van Jezus we houden van je voor iedereen wees gezond en gelukkig voor iedereen

 3. jezus wie helpt me een medium gebed of zoiets alsjeblieft snel effectief effect zonder lijden alsjeblieft ik ben hem alles verschuldigd en goed ik beschrijf deze persoon alsjeblieft help me met professionele hulp alsjeblieft Jezus

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.