Gebedspunten om nierfalen te genezen

0
13347

Vandaag hebben we te maken met gebedspunten om te genezen nierfalen. Nierfalen wordt ook wel nierfalen genoemd. Het is een situatie waarin de nier zijn vermogen verliest om op de juiste manier te functioneren. De nier is verantwoordelijk voor het filteren van het bloed en het verwijderen van vuil uit het bloed. Wanneer de nier niet goed kan functioneren, zullen afvalstoffen zich ophopen in het bloed en dat kan erg gevaarlijk zijn. Wereldwijd leven miljoenen mensen met deze aandoening.

Misschien vind je het ook leuk om te lezen: 20 Bijbelteksten voor genezing van ziekte

Terwijl sommige mensen zijn veroordeeld tot niertransplantaties, hebben anderen niet zoveel geluk om de ziekte te overleven. Om u beter te laten begrijpen waarom u vurig moet bidden tegen deze ziekte, laten we snel enkele van de symptomen ervan benadrukken.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Vroege symptomen van nierfalen

 • Vermindering van de hoeveelheid urine
 • kortademigheid
 • bloed in de urine
 • Schuimende urine
 • Pijn op de borst
 • Constante misselijkheid
 • Zwelling van enkel
 • Gezwollen ogen
 • Sufheid en vermoeidheid

Als u een van deze symptomen heeft, moet u uw zorgverzekeraar bezoeken. Om te weten hoe u deze ziekte kunt vermijden, moet u ook de factoren kennen die tot nierfalen kunnen leiden.

Oorzaken van nierfalen

 • Ernstige uitdroging
 • Urinewegobstructie
 • Auto-immuun nierziekten
 • Bepaalde medicijnen

Het is belangrijk om te weten dat nierfalen niet op een dag gebeurt. Het is een combinatie van ziekten die de functie van de nier beperkt. Wanneer deze ziekten onbehandeld blijven, kunnen ze de nieren volledig beschadigen, wat kan leiden tot nierfalen.

Ondertussen is dit niet het plan van God voor ons leven. Elk orgaan in ons lichaam is door God geschapen. Hoewel we ons steentje bijdragen om ervoor te zorgen dat we onszelf niet blootstellen aan dingen die onze nieren kunnen beschadigen, hebben we toch de bescherming en kracht van God nodig. Het is nooit het plan van God om u vreselijk te zien lijden aan nierfalen.

God is de maker van ons allemaal. Hij heeft de macht om buitengewoon veel meer te doen dan wij kunnen bevatten. De kracht van God is nog steeds groot. Ik heb mensen zien genezen van een nierziekte en nierfalen. Uw zaak zal niet moeilijk zijn. De Heer zal naar de wortel van dat nierfalen gaan en het genezen.

Door de kracht in de naam van Jezus wordt elke wortel van nierfalen weggenomen. De demon die u nierfalen heeft bezorgd, zal vandaag sterven in de naam van Jezus Christus. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus dat elke dode nier vandaag leven ontvangt in de naam van Jezus Christus. Laten we bidden.

Gebedspunten

 • Vader, ik dank u voor uw genade. Ik dank u voor het voorrecht om op deze blog te struikelen. Ik verheerlijk u in afwachting van de goede dingen die u zult doen door dit gebedsartikel, moge uw naam worden verheven in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik kom vandaag voor u vanwege mijn gezondheidsprobleem. Ik heb nierfalen en de dokters hebben me veroordeeld tot dialyse voor de rest van mijn leven of me aan te melden voor een transplantatie. Volgens hen zal ik het zonder dit niet overleven. Ik ben kapot van dit rapport, ik ben kapot. Maar ik heb kracht in jou gevonden. Ik geloof sterk in wat je zou doen, omdat ik weet dat je een geweldige genezer bent.
 • Vandaag vernietig ik alle rapporten die ik heb gekregen van de artsen dat mijn aandoening onbehandelbaar is. Omdat ik een geweldige genezer heb. Degene wiens helende balsem krachtig genoeg is om elke vorm van ziekte te genezen die de wereld nog nooit heeft gezien. Vader, ik vraag u door uw kracht op dit moment op te staan ​​en te doen wat alleen u kunt doen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, genees mij, o Heer, en ik zal genezen worden; red mij en ik zal gered worden, want jij bent degene die ik prijs.” Jij bent de enige die me kan genezen. Alleen jij kan mijn falende nier herstellen. Ik vraag u door uw genade op te staan ​​en het leven in mijn falende nier te herstellen in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: ik zal genadig zijn over wie ik genadig zal zijn en medelijden met wie ik het wil hebben. Heer, ik vraag u vandaag genade met mij te hebben en mij te genezen van deze ziekte in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, u bent de God van alle vlees en u kunt niets onmogelijks doen. Heer, ik bid dat u opstaat en dat wonder in mijn leven doet. Laat mijn situatie een getuigenis worden in de naam van Jezus Christus. Als je het leven van een dood bot kunt herstellen, kun je zeker ook de kracht van een falende nier herstellen. Heer, ik bid dat u door uw genade leven en kracht herstelt in mijn falende nier in de naam van Jezus Christus. Heer, laat mijn twee nieren op dit moment leven ontvangen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, er staat geschreven: Hij nam zeker onze pijn op zich en droeg ons lijden, maar toch beschouwden we hem als gestraft door God, door hem geslagen en gekweld. Maar om onze overtredingen werd hij doorboord, om onze ongerechtigheden verbrijzeld; de straf die ons vrede bracht was op hem, en door zijn wonden zijn we genezen. De Schrift zegt door zijn wonden dat ik genezen ben. Je bent doorboord omwille van mij, je bent gewond vanwege mij. Vanwege uw wond besluit ik vandaag mijn genezing in de naam van Jezus Christus.
 • De Schrift zegt dat Hij zijn woord uitzond en dat het hun ziekten genas. Vader Heer, ik vraag u om uw woord op dit moment uit te zenden, uw woord van genezing. Uw woord van kracht. Laat het naar de wortel van mijn ziekte gaan en genezing laten plaatsvinden in de naam van Jezus Christus. In tegenstelling tot het medische rapport dat ik heb ontvangen, geloof ik sterk in wat u zult doen, Heer Jezus. Vader, sta op in uw barmhartigheid, laat uw kracht gevoed worden door uw mededogen om mij te genezen. Zend uw woord van kracht en genezing uit en genees mij vandaag in de naam van Jezus Christus.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelLeidende gebeden voor stellen die gaan trouwen
Volgende artikelWat is voorbede? 
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.