Gebedspunten om stress te verlichten

0
16401

 

Vandaag zullen we het hebben over gebedspunten om stress te verlichten. Stress is onvermijdelijk in het leven van een volwassene. Angst, angst en stress horen bij de volwassenheid. Rapporten hebben aangetoond dat 19 procent van de volwassenen lijdt aan een angststoornis. De onzekerheid van het leven kan leiden tot stress en angst. En als het niet erg zorgvuldig wordt beheerd, kan het leiden tot ernstige psychische aandoeningen.

Misschien vind je het ook leuk om te lezen: 20 Bijbelteksten voor stressverlichting


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

De vijand kan ons leven kwellen met zoveel problemen die angst in ons kunnen opwekken. Het is een serieuze mentale ziekte dat tegelijkertijd de geest en de hersenen beïnvloedt. Wanneer stress ongecontroleerd opbouwt, kan dit leiden tot slapeloosheid, wat kan leiden tot een ernstiger gezondheidstoestand.

Al deze problemen kunnen worden gecontroleerd als we maar weten hoe we met onze stress moeten omgaan. Het beheersen van stress kan moeilijker zijn dan we denken. Maar met de juiste ondersteuning overwin je stress en angst. God wil de leiding nemen over jouw levenssituaties. Hij heeft jou geschapen en Zijn plannen voor jouw leven zijn goed en niet slecht om je een verwacht einde te geven.

God wil de stress en angst uit je leven wegnemen en je gemoedsrust geven. Ik bid door de genade van de Heer, voor zovelen van jullie die door de een of andere stress gaan, moge God je stress wegnemen. Ik vraag dat de geest van God naar de bron van die situatie zal gaan die angst of angst veroorzaakt en deze vandaag zal stoppen in de naam van Jezus Christus.

Gebedspunten

 • Vader Heer, ik dank u voor uw genade. Ik dank u voor uw bescherming over mijn leven en gezin, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik dank u voor waar u mij vandaan brengt, ik verheerlijk u voor waar ik ben in afwachting van waar u mij naartoe brengt. Moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik bid u vandaag dat u elke situatie in mijn leven wegneemt die me alleen maar pijn en pijn bezorgt. Ik vraag dat je elke boom van verdriet die door de vijand in de naam van Jezus Christus in mijn leven is geplant, zult ontwortelen.
 • Vader Heer, ik vraag u mij gemoedsrust te schenken. Op elk gebied van het leven waar mijn hart zeer verontrust is, vraag ik u mij vrede te schenken. De Schrift zegt dat ik u mijn vrede heb gegeven, niet zoals de wereld dat doet. Heer, ik bid dat u mij door uw barmhartigheid vrede geeft in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, de Schrift zei vrede en wees stil. Ik besluit dit gedeelte van de bijbel over elke verontrustende situatie in mijn leven in de naam van Jezus Christus. Elke pijn en elk verdriet, elke woedende strijd die de vijand probeert te gebruiken om mij te intimideren, beveel ik vrede aan en ben vandaag stil in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik vraag u door uw genade mij te schenken met de genade van mogelijkheden. Al het goede dat te onmogelijk leek om te bereiken, ik vraag u door uw genade ze mogelijk te maken in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, alle verwarrende situaties worden voor mij eenvoudig gemaakt in de naam van Jezus Christus. Ik vraag om de genade van gemak, ik besluit dat u het mij oplegt in de naam van Jezus Christus. Alles waar ik vanaf nu mijn handen op leg, zal op mijn gemak worden gedaan in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, u beloofde ons de trooster te sturen. Mijn hart is zeer verontrust. Ik vraag dat de heilige geest vandaag mijn hart zal dienen in de naam van Jezus Christus. Elke keer dat ik de geruststelling nodig heb dat ik niet alleen vecht, vraag ik dat de Heilige Geest mij de gemoedsrust zal schenken in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, schenk mij de genade om u altijd te vertrouwen in elke situatie. Hoe moeilijk de situatie ook lijkt, schenk me de genade om nooit mijn vertrouwen in jou te verliezen. Je hebt de belofte dat ik het goede lot heb, omdat je de wereld hebt veroverd. Heer, schenk mij de genade om te koesteren in de vervulling van dit woord in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, dat probleem dat de slaap uit mijn ogen heeft gehaald, ik vraag u mij te helpen het vandaag te stoppen in de naam van Jezus Christus. Het probleem in mijn leven dat me stress en angst bezorgt, ik besluit dat ze door uw macht worden gestopt in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, als ik 's nachts mijn ogen sluit om te slapen, laat me dan slapen met de troost van uw woord. Ik vraag dat uw engelen mij zullen leiden in mijn slaap. Elke gedachte aan het kwaad, elk gevoel van pijn in het hart dat me ervan weerhoudt te slapen, ik vraag u om ze weg te nemen in de naam van Jezus Christus.
 • Ik bid om de genade van kalmte, Heer schenk het mij in de naam van Jezus Christus. Vader Heer, ik bied mijn pijn, stress en angst vandaag voor u aan, ik vraag u ze te verwijderen in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, wanneer ik word verslagen door mijn stress en angst, schenk mij dan de genade om troost te vinden in de troost van uw woord dat ik geliefd ben buiten mijn littekens in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik weet dat door kracht niemand zal zegevieren. Ik weet dat ik mijn angst en stress niet alleen kan verslaan. Maar ik ben ook getroost dat ik jou heb die machtig is om buitengewoon veel meer te doen dan mijn geest kan bevatten. Ik vraag u op te staan ​​en te doen wat alleen u vandaag kunt doen in de naam van Jezus Christus.
 • Want er staat geschreven, de heer is mijn herder, ik zal niet ontbreken. Jij bent mijn schild en schild, ik zal niet verslagen worden. U bent mijn hoop en redding, ik zal me niet schamen. Ik bid dat je mijn hart vandaag bevrijdt van elke vorm van stress en pijn in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen bekende geesten
Volgende artikelLeidende gebeden voor stellen die gaan trouwen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.