Gebedspunten om te bidden wanneer werk slavernij wordt

0
15859

Vandaag zullen we het hebben over gebedspunten om te bidden wanneer werk slavernij wordt. Jobs lijkt in eerste instantie niet op slavernij. Als het op slavernij leek, had je het afgewezen. Maar langs de lijn zullen er veel sancties en beleid worden geïntroduceerd die het werk nog uitdagender en veeleisender voor je zullen maken. Het ergste is dat het loon van dergelijke banen niet meer stijgt dan het vroeger was. Je verdient nog steeds hetzelfde loon voor een vervelende baan. Wanneer werk wordt slavernij, het zal uw recht op een eigen leven buiten de baan belemmeren. Je hebt geen tijd om met je gezin door te brengen, zelfs niet genoeg tijd om voor jezelf te zorgen.

Een man wiens baan slavernij is geworden, zal geen tijd hebben voor God. De baan zou de plaats van God in zijn leven hebben ingenomen als zijn leven en volledige toewijding aan de baan is gewijd. Ondertussen doe je het werk niet gemakkelijk. Het zal met pijn en pijn zijn. Je moet jezelf bevrijden van de slavernij. Het is nooit het plan van God dat je verslaafd raakt aan iets waarover je heerschappij hebt gekregen. Je moet bidden voor vrijheid.

Je baan is één entiteit, net als je leven. Als je baan je het recht ontneemt om vrij te zijn, dan wordt het slavernij. Er zijn zoveel mensen wiens baan slavernij is geworden, maar ze weten het niet. Ze gaan elke dag naar hun werk, maar uiteindelijk is er niets van te zien. Ze kunnen het zich niet veroorloven om zichzelf drie keer per dag te voeden, maar toch klampen ze zich vast aan hun werk alsof het hun verlossing is. Er is een geestelijke blindheid in hun ogen en een kwade betovering in hun hart die hen verhinderd heeft de slavernij te zien in het werk dat ze doen. Het goede nieuws is dat vandaag iedereen vrij zal zijn. En de Heer zal vandaag nieuwe deuren van kansen voor u openen in de naam van Jezus Christus.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Gebedspunten

 • Vader Heer, ik dank u voor weer een geweldige dag. Ik dank je voor het grote voorrecht dat je me hebt geschonken om een ​​nieuwe dag te zien die je hebt gemaakt. Ik dank u omdat het door uw genade is dat ik niet verteerd ben. Ik dank u voor uw voorziening en bescherming over mijn leven en gezin, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik smeek om vergeving van zonden. De Schrift zegt dat we niet in zonde kunnen blijven leven en vragen dat genade overvloedig is. Ik vraag dat u door uw genade mijn zonden en ongerechtigheden zult vergeven in de naam van Jezus Christus. Er staat geschreven: als mijn zonden zo rood zijn als scharlaken, zullen ze witter worden dan sneeuw. Als mijn zonden zo rood als karmozijn zijn, zullen ze witter worden dan wol. Heer, ik vraag u mij te wassen met uw kostbare bloed en ik zal vrij zijn van zonde in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, op elk gebied van het leven waar mijn baan in slavernij is veranderd, vraag ik u mij te helpen het te herstellen in de naam van Jezus Christus. Ik kom tegen de kracht van elke slavenmeester over mijn leven. De Schrift zegt dat hij die de Zoon heeft vrijgelaten inderdaad vrij is. Ik besluit met het gezag van de hemel dat elke macht van de vijand die me weer in slavernij probeert te brengen, vandaag wordt vernietigd in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik bid voor een nieuwe baan. Een goede baan van jou die je niet tot slaaf maakt. Een speciaal soort baan die niet zou proberen uw plaats in mijn leven in te nemen, ik vraag u door uw genade mij dit soort baan te geven in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik vraag u mij te verbinden met mannen en vrouwen met een doel. Mensen die mij helpen te bereiken wat jij wilt dat ik bereik. Mensen die mij zullen helpen de verborgen mogelijkheden in mij te ontsluiten, ik besluit dat u ze mijn kant op stuurt in de naam van Jezus Christus. 
 • Ik kom in mijn leven in aanraking met de macht van de vernietigers van het lot. Ik besluit met het gezag van de hemel dat ze vandaag aan stukken worden gebroken in de naam van Jezus Christus. Ik roep op tot een snelle scheiding tussen mij en elke kracht die mijn vooruitgang in het leven beperkt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, elke zweep van slavernij sloeg op mijn rug, ik vernietig u vandaag door vuur in de naam van Jezus Christus. Elke agent van slavernij die mij door de vijand is toegewezen om mij tot slaaf te maken, beveel ik dat het vuur van God vandaag over u komt in de naam van Jezus Christus. 
 • Elke agent van achterlijkheid en stagnatie die in mijn familie loopt, houdt vandaag op te werken in de naam van Jezus Christus. Ik grijp de macht van elke generatie macht van duisternis die de vijand gebruikt om mij als slaaf tegen te houden. Ik besluit dat u vandaag uw krachten verliest in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, vanaf vandaag neem ik de controle over mijn leven in de naam van Jezus Christus. Vanaf vandaag heb ik de leiding. Elke macht van de duisternis die mijn leven en baan gebruikt voor het experiment van pijn en ontbering, sterf vandaag vandaag in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik neem vandaag mijn baan terug van elke macht van slavernij in de naam van Jezus Christus. U macht van slavernij die me doet lijden in mijn werk, ik besluit dat uw operatie vandaag voorbij is in de naam van Jezus Christus. Ik besluit dat de kracht van God op dit moment naar beneden komt en elke greep van duisternis over mijn baan vandaag vernietigt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik dank u omdat u mijn gebeden hebt verhoord. Ik dank je omdat je het tij van ontberingen op mijn werk hebt veranderd. Ik dank u omdat u mij de overwinning over mijn problemen hebt gegeven, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen onzekerheden in Nigeria
Volgende artikelGebeden voor sterke bescherming tegen het kwaad
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.