Gebeden voor sterke bescherming tegen het kwaad

1
26814

Vandaag zullen we te maken hebben met gebeden voor sterk bescherming tegen het kwaad. Efeziërs 5:16 De tijd verlossen omdat de dagen slecht zijn. Elke dag is gevuld met kwaad, daarom moeten we de sterke bescherming van God tegen het kwaad zoeken. De wereld verandert snel in een plaats van verlatenheid en chaos. Naties komen tegen elkaar in opstand, de rijken beroven de armen van betere dingen en de sterken maken de zwakken tot slaaf.

Rituele moorden, buitengerechtelijke executies, verkrachtingen en ontvoeringen zijn aan de orde van de dag geworden. We kunnen het gevoel hebben dat we veilig zijn voor het kwaad. Dit is wat degenen die het slachtoffer werden van de capriolen van de vijand ook voelen totdat ze het slachtoffer werden. De vijand heeft zijn manier om je het gevoel te geven dat je veilig bent, zelfs als je erg kwetsbaar bent voor talloze aanvallen.

Alleen God kan je een sterke bescherming verzekeren die je nodig hebt om veilig te blijven. De Schrift zegt in het boek van Psalm 127:1 Tenzij de HEERE een huis bouwt, is het werk van de bouwlieden tevergeefs. Als de HEER een stad niet beschermt, heeft het geen zin om haar met schildwachten te bewaken. Tenzij u door God wordt beschermd, is alles wat u doet om uw bescherming te waarborgen, gewoon verspilling. Dit is de tijd voor ons allemaal om onder de schaduw van de Almachtige te rennen, waar we gegarandeerde veiligheid hebben.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Ik besluit door de genade van God, de handen van God zullen op u zijn in de naam van Jezus Christus. Er is een oog dat niet slaapt of sluimert wanneer mensen slapen, er is een hand die niet moe wordt of vermoeid raakt om te helpen en te redden, zelfs als alle hoop verloren is, het zijn de ogen en de handen van God. Ik bid dat de ogen van God vanaf vandaag op u gericht zullen zijn in de naam van Jezus Christus en Zijn hand zal met u zijn.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik dank u voor uw barmhartigheid over mij. Ik dank u voor uw genade, ik dank u voor uw voorziening in mijn leven en gezin, en moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik verheerlijk u omdat het door uw genade is dat ik niet verteerd word. Ik dank u voor uw barmhartigheid die eeuwig duurt. Ik verheerlijk je omdat je trouw bent geweest in mijn leven, moge je naam worden verheven in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik bid om vergeving van zonden. Op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekort ben geschoten in uw glorie, vraag ik u mij vandaag te vergeven in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: hij die zijn zonde verbergt, zal niet voorspoedig zijn, maar hij die zijn zonden belijdt en ze verzaakt, zal barmhartigheid vinden. Ik belijd vandaag mijn zonde voor u, Heer vergeef mij in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik kom vandaag voor u en zoek uw compromisloze bescherming over mijn leven en gezin. Ik vraag u om ons te beschermen in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven, het oog van de heer is altijd op de rechtvaardigen en Zijn oren zijn altijd alert op hun gebeden. Heer, ik bid dat uw oog op mij zal zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik activeer vandaag uw kracht van bescherming over mijn leven in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt: Maar de Heer is getrouw, en hij zal u sterken en beschermen tegen de boze. Ik koester me vandaag in mijn bescherming in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, de Schrift zegt Wees sterk en moedig. Wees niet bang of bevreesd voor hen, want de HEERE, uw God, gaat met u mee; hij zal je nooit in de steek laten en je nooit in de steek laten.” Je hebt beloofd met me mee te gaan en je zult me ​​niet in de steek laten. Heer, ik bid dat ik niet verlaten zal worden in de naam van Jezus Christus. 
 • De Schrift zei: Toen Israël uit Egypte ging, was het huis van Jacob afkomstig uit een volk met een vreemde taal; Juda was zijn heiligdom en Israël was zijn heerschappij. De zee zag het en vluchtte: Jordanië werd teruggedreven. De bergen huppelden als rammen en de kleine heuvels als lammeren. Heer, ik bid dat al het kwaad voor mij vandaag vlucht in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, elk kwaadaardig plan van de vijand over mijn leven en gezin wordt vandaag vernietigd in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven dat geen enkel wapen dat tegen mij is gemaakt zal slagen. Ik annuleer elke demonische aanval van de vijand over mijn leven vandaag in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, de handen van de boze op mijn leven zijn vernietigd in de naam van Jezus Christus. Ik besluit met het gezag van de hemel dat elk teken van kwaad op mij vandaag wordt vernietigd in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik kom elke voorouderlijke macht tegen die kwade gebeurtenissen veroorzaakt in de naam van Jezus Christus. Jij demonisch dier dat kwaad creëert, ik vervloek je ter dood in de naam van Jezus Christus. 
 • Ik kom tegen de macht van de duisternis die het hart van mannen bewoont en hen vandaag tegen elkaar keert in de naam van Jezus Christus. Ik besluit dat het licht van God zo helder zal schijnen en het werk van de vijand zal vernietigen in de naam van Jezus Christus. 
 • Elke agent van de duisternis die het kwaad bestendigt, ik stop u vandaag in de naam van Jezus Christus. Elk web van dood en ziekte op mij en mijn familie vat op dit moment vlam in de naam van Jezus Christus. 
 • Want er staat geschreven, raakt mijn gezalfde niet aan en doe mijn profeet geen kwaad. Ik besluit met het gezag van de hemel dat ik niet zal worden aangeraakt in de naam van Jezus Christus. Ik besluit dat de zalving van God op mij komt. De zalving die mij zal vrijstellen van het slachtoffer worden van kwade gebeurtenissen om mij heen, ik bid dat de zalving vandaag op mij komt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik bid om de genade om het einde van dit jaar te zien in de naam van Jezus Christus. Elke macht die mijn leven wil nemen, moet voor mij vallen in de naam van Jezus Christus. 

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten om te bidden wanneer werk slavernij wordt
Volgende artikelGebedspunten tegen bekende geesten
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.