Gebedspunten tegen onzekerheden in Nigeria

0
15623

Vandaag hebben we te maken met gebedspunten tegen onzekerheden in Nigeria. De afgelopen maanden heeft een reeks verschrikkelijke gebeurtenissen de krantenkoppen in Nigeria gehaald. Als het vandaag geen geval van ontvoering is, dan is het wel een geval van moord of zelfmoord. Ritueel doden is aan de hoge kant en het lijkt erop dat er nooit goed nieuws uit Nigeria kan komen. Elke keer dat Nigeria in het nieuws komt, is het nieuws over verduistering van fondsen, vermiste of overleden personen. De mate van onveiligheid in het land is zorgwekkend.

We zijn in een stadium beland waarin mensen zich niet meer veilig voelen. Nu naar buiten gaan is een probleem omdat je het kwaad kunt zien dat in het donker op de loer ligt en wacht om te worden ontmaskerd. Ondertussen is het huis ook niet veilig, aangezien er in alle staten van de federatie verschillende gevallen van thuisontvoering zijn geweest. Het land bloedt terwijl het bloed van onschuldige mensen wordt gebruikt om de straten rood te schilderen. Geen wonder dat er geen goede dingen gebeuren in het land. Dit is duidelijk niet het plan van God voor onze natie, de vijand heeft dit gedaan.

Vandaag zullen we bidden tegen het niveau van onveiligheid in ons land. We zullen bidden tegen de demon die het hart van de mensen heeft gedomineerd en hen plotseling in een beest verandert. Vandaag zullen we bidden voor de regering van Nigeria. God zou hen het juiste hart voor leiderschap moeten geven. Een oprecht hart dat hen ertoe zal aanzetten de ware geloofsbelijdenis van hun ambt na te leven. Als dit allemaal gebeurt, zal het land weer geweldig zijn. De verslagen zon van deze natie zal weer opkomen. Ik besluit met het gezag van de hemel, dat elke bloedzuigende demon die een thuis heeft gemaakt in Nigeria, vandaag je krachten verliest in de naam van Jezus Christus.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

We vallen de coven aan van elke demonische agent van de duisternis die een thuis heeft gemaakt in Nigeria, wat problemen, pijn en woede veroorzaakt. We spreken leven in het beveiligingssysteem van Nigeria in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat we moeten bidden voor het welzijn van Jeruzalem, degenen die ervan houden, zullen voorspoedig zijn. Nigeria is ons Jeruzalem, dus vandaag stoppen we de onzekerheden in het land door te bidden.

Gebedspunten

 • Vader Heer, we verheerlijken u voor nog een moment als dit. Wij danken u voor uw liefde voor ons als natie. We danken u voor hoe ver u ons hebt geholpen, we prijzen u voor waar u ons naartoe brengt, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, we bemiddelen voor ons Nigeria. We bidden dat als er enige zonde is waar de natie in is begaan en die alle problemen en uitdagingen veroorzaakt waarmee het land wordt geconfronteerd, we vragen dat u met uw kostbare bloed die zonde wegwast in de naam van Jezus Christus. 
 • Want er is geschreven of mijn volk, dat bij mijn naam wordt genoemd, zich voor mij kan vernederen en van hun zonden kan afzien. Ik zal hun gebeden vanuit de hemel horen en ik zal hun land genezen. Heer, Nigeria is ziek, we vragen u ons land te genezen in de naam van Jezus Christus. 
 • We komen de bloeddorstige demon tegen die het bloed neemt van onschuldige mensen in Nigeria. We besluiten met het gezag van de hemel dat die demonen op dit moment sterven in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, we vragen dat uw geest over het land van het land zal wandelen. Elke demon die dagelijks kwaad veroorzaakt, besluiten we met het gezag van de hemel dat u die demon uitschakelt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, de Schrift zegt dat het hart van de mens en de koning in de handen van God is en dat Hij hen leidt als de stroom van water. We vragen u om de harten van onze veiligheidsagenten te raken. We bidden Vader, dat u het kwaad in hun harten wegneemt. Voor degenen die een nieuw hart nodig hebben, bidden we dat u een oprecht hart in hen herstelt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, we bidden voor onze veiligheidsagenten, we vragen u hen te versterken zodat ze hun taken effectief kunnen uitvoeren. We bidden voor ieder van hen dat uw handen op hen zullen zijn. Terwijl we op hen vertrouwen voor uw veiligheid, bidden we Heer dat u hen zult beschermen en versterken tegen de wil van de vijand.
 • Vader Heer, we komen tegen het kwaad in het hart van de mensen. We vragen dat u door uw kracht de duisternis in het hart van mensen wegneemt in de naam van Jezus Christus. We vragen dat u door uw macht elke slechte en slechte man verwijdert die ons beveiligingssysteem vernietigt in de naam van Jezus Christus. 
 • De Schrift zegt dat als de Heer het huis niet heeft gebouwd, de bouwlieden tevergeefs zwoegen. Als de Heer niet over de stad heeft gewaakt, doen degenen die erover waken het gewoon tevergeefs. Heer, we vragen dat uw ogen op dit land gericht zullen zijn. We bidden dat uw handen van bescherming op deze natie zullen zijn. 
 • Vader, we bidden dat u uw engelen sterk en machtig naar beneden stuurt en dat zij de leiding gaan nemen over het veiligheidssysteem van Nigeria in de naam van Jezus Christus. Elke slechte man en vrouw die zich achter de schaduwen van de duisternis verbergt om kwaad te plegen, ik besluit dat de engel van de Heer hen vandaag vernietigt in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, we komen tegen rituele moorden in Nigeria in de naam van Jezus Christus. Elke man en vrouw die zich koestert in de vreugde van het doden van een ander mens voor offer, we vragen dat de toorn van God vandaag over hen komt in de naam van Jezus Christus. Elke man en vrouw wiens middelen om te overleven gebaseerd zijn op het ontvoeren van andere mensen, besluiten we met het gezag van de hemel dat de wraak van God tegen hen wordt ontstoken in de naam van Jezus Christus. 
 • Vanaf vandaag is dit land vrij van elke vorm van onzekerheid in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel10 gebedspunten voor april 2022
Volgende artikelGebedspunten om te bidden wanneer werk slavernij wordt
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.