10 gebedspunten voor april 2022

0
23148

Vandaag hebben we te maken met 20 gebedspunten voor de maand april. Ten eerste, sta mij toe u te verwelkomen in de maand april, het is mijn gebed dat de Heer alles wat u aangaat deze maand zal vervolmaken in de naam van Jezus Christus. Dit is een nieuwe maand, niet iedereen was geschikt om het in het goede lot te zien. Velen zijn overleden, sommigen worden vermist, sommigen liggen in het ziekenhuis, maar hier ben je dan, Hale en hartelijk. Dat is een goede reden om God te danken.

Zo nieuw als de maand lijkt te zijn, is hij niet leeg van goede en slechte dingen. Terwijl je deze blog nu leest, zijn er mensen wiens leven voorgoed is veranderd en er zijn mensen die hun ondergang hebben ontmoet. Zowel goed als kwaad zijn gebeurd en zullen blijven gebeuren tot het einde van de maand. Het is ons gebed dat de Heer ons verlost van het kwaad. Vandaag bieden we 10 gebedspunten aan voor deze maand. Deze gebeden zouden de hele maand je volkslied moeten zijn. De gebeden hebben betrekking op dankzegging, vergeving, bescherming en vele andere. Je kunt ervoor kiezen om deze gebeden altijd dagelijks of wekelijks te zeggen.

Ik vraag door de genade van de Allerhoogste dat de Heer u al het goede zal geven dat u vorige maand niet kon bereiken in de naam van Jezus Christus. De machten van de duisternis die u vorige maand hebben tegengehouden, zullen deze maand geen macht hebben in de naam van Jezus Christus.

Gebedspunten

  • Vader, ik dank u voor de genade die me zo ver heeft gehouden. De Schrift zegt dat het niet van hem is die wil en loopt, maar van God die barmhartigheid toont. Ik dank u omdat het door uw genade is dat ik niet verteerd ben, ik dank u omdat, ondanks mijn ontrouw, uw genade nog steeds voortduurt over mijn leven. Ik dank u omdat u mijn schild en schild bent geweest. Ik dank u omdat u de beschermer van mijn Gosen bent geweest, ik verheerlijk u, Heer Jezus, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, ik zoek vergeving van zonden, op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekort schiet in uw glorie, vader vergeef me. Elke zonde die uw plannen en agenda voor mijn leven deze maand zal belemmeren, ik vraag u door uw genade mij vandaag te vergeven in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader Heer, de Schrift zegt dat ik weet welke gedachten ik jegens u heb, het zijn de gedachten van goed en niet kwaad om u een verwacht einde te geven. Vader, ik bid dat uw plannen voor mijn leven deze maand worden gemanifesteerd in de naam van Jezus Christus. Ik vraag dat u door uw genade alle macht van de vijand vernietigt die de vervulling van uw plannen voor mijn leven vandaag in de naam van Jezus Christus tegenwerkt. 
  • Heer, ik bid dat uw handen van bescherming deze maand op mij en mijn familie zullen zijn in de naam van Jezus Christus. Ik vraag dat u mij door uw kracht zalft met uw dierbaar bloed. De Schrift zei dat wanneer de engel des doods het bloed ziet, het zal voorbijgaan. Ik vraag dat u mij vandaag door uw genade zalft met uw bloed. Elk kwaad dat naar verwachting in deze maand zal gebeuren, zal niet in mijn buurt komen in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader Heer, ik bid dat ik niet ten prooi zal vallen aan de capriolen van de duivel in de naam van Jezus Christus. Ik vraag u deze maand uw handen op mij te leggen. Ik zal niet het slachtoffer worden van rituele ontvoerders, ik zal niet het slachtoffer worden van huurmoordenaars, ik zal niet het slachtoffer worden van een ongeval, ik zal niet het slachtoffer worden van verkrachting, ik zal deze maand niet het slachtoffer worden van ziekte en plotselinge dood in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, ik besluit op gezag van de hemel, ik ben deze maand niet te stoppen in de naam van Jezus Christus. Elke macht van de vijand die me vorige maand gevangen hield, besluit ik met het gezag van de hemel, ik ben vandaag vrij van hen in de naam van Jezus Christus. Ik vraag dat de genade van versnelling vandaag op mij komt in de naam van Jezus Christus, ik vraag deze maand om de genade van bovennatuurlijke snelheid in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, ik bid dat u mijn handen zegent met succes in de naam van Jezus Christus. Alles waar ik deze maand mijn handen op leg, zal voorspoedig zijn in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat het God is die onze handen leert om rijkdom te maken. Ik besluit met het gezag van de hemel dat mijn handen zijn toegerust om rijkdom te maken in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, ik kom tegen elke kracht van beperkingen op mijn leven, vraag ik dat de kracht van God de Almachtige hen te rusten legt in de naam van Jezus Christus. Elke macht van de vijand die dag en nacht werkt om ervoor te zorgen dat ik in het leven niets voorstel, elke demonische macht van de vijand die is toegewezen om me te vertragen, beveel ik met het gezag van de hemel, verlies vandaag je macht over mij in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, schenk mij in deze maand de genade om meer met u samen te werken in de naam van Jezus Christus. Ik ontvang de genade, blijf bij je staan. Ik weiger te vallen voor de verleidingen van de vijand, ik weiger terug te vallen in deze wedloop van geloof. Vader, ik herstel elke verbroken relatie die ik met u heb. Ik vraag dat uw geest deze maand mijn gids zal blijven in de naam van Jezus Christus. 
  • Vader, de Schrift zegt dat degenen die door de geest van God worden geleid, de zonen van God worden genoemd. Ik vraag dat uw geest mij deze maand zal leiden in de naam van Jezus Christus. Ik vraag dat uw geest mij zal leiden en mij zal vertellen wat ik moet doen in de naam van Jezus Christus. 

 

Vorig artikelGebedspunten tegen de vijand van promotie en vooruitgang
Volgende artikelGebedspunten tegen onzekerheden in Nigeria
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.