Bevrijdingsgebeden uit de kracht van een milieuverbond

0
16645

Vandaag zullen we te maken hebben met bevrijdingsgebeden uit de kracht van de milieuverbond. Milieucoven is de caucus van heksen in een bepaalde omgeving die is opgezadeld met de verantwoordelijkheid om de levens van mensen in dat gebied te terroriseren. Hoe dat een man nieuw in een gemeenschap zal gaan wonen en ineens zullen de dingen in een mum van tijd van goed naar slecht voor hem veranderen. Dit is de kracht van een milieucoven. Zij zijn de heersers van de duisternis in elk gebied of elke gemeenschap en zij beslissen wie triomfeert en wie zal worden verslagen.

Als gelovigen zegt de Schrift dat wij het licht van de wereld zijn, een stad die op heuvels ligt die niet verborgen kunnen worden. En de Schrift zei ook dat het licht schijnt in de duisternis en de duisternis begrijpt het niet. We zouden een schrik moeten zijn voor elk milieu heksengemeenschap. Ze zouden moeten beven als ze ons zien, omdat God ons de macht heeft gegeven om niet alleen angst voor hen te zaaien, maar ook om hen te vertrappen.

Ondertussen zijn we misschien niet in staat een terreur te worden voor de milieucoven totdat we ons realiseren wie we zijn. Totdat we tot het begrip van onze natuur komen en het mandaat van heerschappij dat ons door God is gegeven, volledig realiseren. Wanneer we dit volledig realiseren, worden we een schrik voor de macht van de vijand. Voor net zoveel mensen wiens leven een luchtspiegeling is geweest vanwege de kracht van een milieuverbond, besluit ik dat de kracht van God u vandaag bevrijdt in de naam van Jezus Christus. Elke heks en tovenaar die uw gemeenschap bewoont om u te terroriseren, ik besluit dat de toorn van God vandaag over hen komt in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Gebedspunten

 • Vader Heer, ik dank u voor uw barmhartigheid, ik verheerlijk u voor uw genade over mijn leven. Ik dank u omdat u mijn schild en schild bent geweest, ik verheerlijk u omdat u de beschermer van mijn leven bent geweest, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer Jezus, ik vraag om uw vergeving. Op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekortgeschoten in uw glorie, bid ik dat u mij vandaag vergeeft in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat ik genade zal hebben met wie ik genade zal hebben en mededogen met wie ik het wil hebben. Heer, ik bid, onder degenen die u barmhartigheid zult betonen, acht mij waardig in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik stop de werking van elke milieucoven die mijn vooruitgang in het leven tegenwerkt in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt: het licht schijnt en de duisternis begrijpt het niet. Vader, ik bid dat u mijn licht zult laten schijnen, zodat de coven van duisternis in mijn gemeenschap niet voorbij zal zijn om het te begrijpen in de naam van Jezus Christus.
 • Heer Jezus, er staat geschreven, ons is een naam gegeven die boven alle andere namen staat dat bij het noemen van de naam Jezus elke knie moet buigen en elke tong moet belijden dat hij God is. Ik besluit in de naam van Jezus Christus, elke coven van heksen en tovenaars die tegen mij werken, buig vandaag voor mij in de naam van Jezus Christus
 • Vader Heer, ik besluit dat de toornige wraak van God zal komen over elke macht van de vijand die vandaag mijn leven en vooruitgang tegenwerkt. Elke milieuverbond die beperking en stagnatie in mijn leven veroorzaakt, besluit ik met het gezag van de hemel, verlies vandaag uw krachten in de naam van Jezus Christus
 • Vader, ik kom elke vorm van vroegtijdige dood tegen in mijn gemeenschap in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat ik niet zal sterven maar leven om de werken van de Heer in het land van de levenden te verkondigen. Elke aanval van de dood over mijn leven gepleegd door de milieucoven van heksen, besluit ik dat dergelijke aanvallen vandaag teniet worden gedaan in de naam van Jezus Christus
 • Vader Heer, u hebt ons de macht gegeven om de aarde te domineren en te onderwerpen. Ik neem vandaag de macht van elk milieuverbond van heksen in de naam van Jezus Christus. Ik besluit dat ze niet meer over mij zullen heersen in de naam van Jezus Christus
 • Elke demonische reus in mijn gemeenschap die de vijand gebruikt om de levens van mensen in mijn gemeenschap te onderwerpen, ik besluit dat de toorn van God vandaag over zo'n reus komt in de naam van Jezus Christus. Oh, jij sterke man, staande bij de poort van de stad om te voorkomen dat goede dingen de stad binnenkomen, ik besluit dat je vandaag valt in de naam van Jezus Christus
 • Vader Heer, ik bid dat de kracht van de heilige geesten krachtig zal neerdalen in mijn gemeenschap en elke macht van de duisternis zal verzadigen. Er staat geschreven dat elke boom die mijn vader niet heeft geplant, zal worden ontworteld. Elke wortel van duisternis in mijn omgeving geplant om de levens van mensen rond mijn gemeenschap te verarmen, ik besluit dat de kracht van God vandaag dergelijke wortels zal vernietigen in de naam van Jezus Christus
 • Want het is geschreven, verklaar iets en het zal vaststaan. Ik besluit met het gezag van de hemel, elke macht van duisternis die de voortgang van het evangelie in mijn gemeenschap tegenwerkt, ik besluit dat je vandaag vlam vat in de naam van Jezus Christus
 • Elke voorouderlijke macht die strijdt met het evangelie van Christus in mijn gemeenschap. Elke demonische agent die de voortgang van Gods koninkrijk in mijn gemeenschap tegenwerkt, laat de wraak van God vandaag over u allen komen in de naam van Jezus Christus
 • Ik spreek tot het land van mijn gemeenschap, hoor het woord van de Heer, je zult niet langer mensen van duisternis herbergen in de naam van Jezus Christus. Want de Schrift zei dat de aarde aan God toebehoort en haar volheid, de wereld en alles wat daarop woont. Ik spreek tot de grond van mijn gemeenschap, vanaf vandaag zult u zich ongemakkelijk voelen voor een agent van duisternis om in de naam van Jezus Christus te wonen.

 

 


LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.