Bevrijdingsgebeden tegen geestelijke machteloosheid

0
14577

Vandaag zullen we te maken hebben met bevrijdingsgebeden tegen geestelijke machteloosheid. We zijn niet fysiek, we zijn spirituele wezens. Er is niets fysieks aan ons. Voordat iets zich in het fysieke manifesteert, moet er contact zijn geweest in de rijken van de geest. Voordat Jacob zijn bezit kon bezitten en het verbond van God over zijn leven kon activeren, had hij een geestelijke ontmoeting. Het was direct na de ontmoeting dat zijn leven fysiek vorm begon te krijgen. Voordat Job werd toegebracht en vreselijk moest lijden, was er contact in het geestenrijk. De vijand en aanklager hadden hem voor God beschuldigd, wat ertoe leidde dat Jobs geloof op de proef werd gesteld.

Omdat alles om ons heen gebeurt vanuit het rijk van de geest voordat het zich begint te manifesteren in het fysieke rijk, daarom moeten wij als gelovigen spiritueel krachtig zijn. Een gelovige die geestelijk machteloos is zal door de vijand heen en weer geslingerd worden en hij/zij zal niet in staat zijn uit de greep van de vijand te ontsnappen. Geestelijke machteloosheid zal een man kwetsbaar maken voor de aanval van de vijand. Je vraagt ​​je misschien af ​​hoe je kunt weten of je spirituele machteloosheid ervaart.

Een van de eerste dingen die je zult ervaren is: luiheid op de plaats van gebed. Op het moment dat je ontdekt dat je zwakte ervaart wanneer je maar wilt bidden, is dat een teken van spirituele machteloosheid. Als je als christen gebedsloos wordt, sta je open voor aanvallen. Hierdoor kun je uit je slaap worden aangevallen, alleen maar omdat je geestelijk machteloos bent geworden. Ik besluit met het gezag van de hemel, kracht komt vandaag voor u in de naam van Jezus Christus. Elke vorm van spirituele machteloosheid die u kwetsbaar maakt voor de aanval van de vijand, ik besluit dat u Heer u vandaag zult versterken in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik dank u voor uw genade over mijn leven. Ik dank u voor uw genade die me zo ver heeft gehouden. Want de Schrift zegt dat het door de barmhartigheid van de Heer is dat we niet verteerd worden. Ik dank u voor uw barmhartigheid die voor altijd over mijn leven voortduurt. Ik dank u voor uw trouw in mijn leven, moge uw naam hoog worden verheven in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik vraag om vergeving van zonden. De Schrift zegt dat we niet in zonde kunnen blijven leven en vragen dat genade overvloedig is. Ik vraag u door uw genade vandaag mijn zonden weg te wassen in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat hij die zijn zonde verbergt niet voorspoedig zal zijn, maar hij die ze belijdt en ze verzaakt, zal barmhartigheid vinden. Heer, ik verberg mijn zonde niet voor u, ik bid dat u genade met mij zult hebben in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, elke zonde in mijn leven die mij machteloos maakt in het rijk van de geest, ik bid dat u mij vandaag vergeeft in de naam van Jezus Christus. Heer, de last van zonde die de vijand op mij heeft gehouden om mij geestelijk te verzwaren, Vader, ik bid dat u die last vandaag van mij afheft in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik kom elke vorm van geestelijke machteloosheid in mijn leven tegen. Ik besluit dat u vandaag uw geest krachtig op mij uitstort in de naam van Jezus Christus. Want de Schrift zegt dat als de kracht van Hem die Christus uit de doden heeft opgewekt in u woont, het uw sterfelijk lichaam levend zal maken. Heer, ik bid dat u vandaag uw geest op mij loslaat in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik prijs u dat u vandaag kracht op mij loslaat in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: u zult kracht ontvangen als de Heilige Geest over u is gekomen. Vader, ik bid dat u uw heilige geest in mijn leven zult zenden. Door de kracht van de heilige geest krijgt mijn geestelijk leven kracht in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik weersta de aanval van de vijand op mijn leven in de naam van Jezus Christus. Ik vernietig de agenda van de vijand over mijn leven vandaag. Ik besluit met het gezag van de hemel, al hun aanvallen gaan in zeven plooien naar hen terug in de naam van Jezus Christus. 
 • Maar dit is wat de HEER zegt: “Ja, krijgsgevangenen zullen worden weggenomen van strijders, en plundering zal worden teruggevonden van de woeste; Ik zal strijden met degenen die met u twisten, en uw kinderen zal ik redden. Heer, u hebt via uw woord beloofd dat u de gevangenen van de krijger zult nemen, de buit die u zult terughalen van de woeste. Je zei dat je zult strijden met degenen die met mij strijden. Ik besluit met het gezag van de hemel dat elke aanval van de vijand tegen mijn leven vandaag wordt geannuleerd in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik bid dat de kracht van de heilige geest mijn gids zal zijn. Als ik uit mijn slaap moet ontwaken en bidden dat de heilige geest me zal ontsteken, als ik het woord moet bestuderen, zal de heilige geest me alert houden. Vanaf vandaag verwerp ik elke vorm van spirituele laksheid in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik besluit dat mijn innerlijke mens de kracht van God ontvangt. Op elk gebied waar mijn innerlijke mens kracht nodig heeft, besluit ik door het gezag van de hemel dat er kracht voor beschikbaar wordt gesteld in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik bid voor een nieuwe vrijgave van bovennatuurlijke kracht voor mijn spirituele wezen. Elke keer dat de vijand mijn spirituele wezen tot slaaf heeft gemaakt, besluit ik met het gezag van de hemel dat het vandaag kracht ontvangt in de naam van Jezus Christus. 
 • Vanaf vandaag ben ik vrij van de macht van de zonde. Vanaf vandaag ben ik vrij van de slavernij van spirituele machteloosheid. Ik besluit met het gezag van de hemel dat elke macht van duisternis die mij eerder heeft overtroffen, hun macht over mij verliest in de naam van Jezus Christus. Dank u Heer voor het beantwoorden van gebeden, dank u omdat u God bent, want in Jezus meest dierbare naam heb ik gebeden. Amen. 

 

 

 


Vorig artikelGebedspunten tegen slavernij van dwangarbeid
Volgende artikelGebedspunten tegen kansenverspillers en lotsvernietigers
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.