Gebedspunten tegen slavernij van dwangarbeid

0
13344

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen de slavernij van dwangarbeid. Hard werken staat niet gelijk aan succes. Dit komt omdat de genade van God alleen de nodige ijver vereist in werk dat als hard werken wordt beschouwd, maar hard werken betekent niet succes. Het is de demon van slavernij ontworpen door de vijand om de meeste mensen, vooral gelovigen, te verarmen. Wanneer een man wordt opgesloten in de slavernij van dwangarbeid, zal zo'n persoon alleen dag en nacht zwoegen, maar er zal niets voor te zien zijn. Het maakt niet uit of het verbond van God op de persoon rust of niet. Het zal alle inspanningen van zulke individuen tenietdoen.

Deze demon kwelde Jacob lange tijd. Ondanks dat Jacob het verbond van God op zijn leven heeft, maakt deze demon hem bijna onbruikbaar. Hij werkte onvermoeibaar door, maar daar was niets van te merken. Totdat deze demon is verslagen, zal er niets goeds voortkomen uit de strijd van zo'n persoon. Voor zoveel mensen opgesloten in de slavernij van dwangarbeid, breng ik jullie vandaag goed nieuws. De Heer heeft beloofd Zijn volk te verlossen van de slavernij van de arbeid. Er is een genade die God op mensen vrijgeeft die strijd elimineert. Deze genade is alles wat nodig is om een ​​man uit deze slavernij te bevrijden.

Het was dat soort genade dat God aan Jacob schonk. Na zijn ontmoeting met God worstelde hij niet meer zo veel als vroeger, maar nu kan hij het resultaat laten zien. Ik besluit door het gezag van de hemel, de genade van de heer die ontberingen elimineert, wordt vandaag op uw leven losgelaten in de naam van Jezus Christus. Elke slavernij van slavernij waar de vijand je in heeft geworpen, beveel ik dat de handen van God je er op dit moment van bevrijden in de naam van Jezus Christus. Als je ontdekt dat je alleen maar dag en nacht werkt en toch weinig of geen succes hebt, laten we dan samen bidden. De heer zal u vandaag bevrijden en Hij zal uw weg voorspoedig maken.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik dank u omdat u God bent. Ik verheerlijk u voor uw genade en gunst over mijn leven. Ik dank u voor uw bescherming die me tot nu toe heeft gehouden, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik kom vandaag voor u om vergeving van zonden te vragen. Op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekortgeschoten in uw glorie, bid ik dat u mij vandaag vergeeft in de naam van Jezus Christus. Vanwege het bloed dat aan het kruis van Golgotha ​​werd vergoten, bid ik dat u mijn zonden volledig wegwast in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik kom elke keten van slavernij tegen die door de vijand wordt gebruikt om mij tegen te houden, ik besluit dat de kracht van de Almachtige God dergelijke ketens zal verbreken in de naam van Jezus Christus. Want er is geschreven: door de zalving zal elk juk vernietigd worden. Vader, ik bid dat vanwege uw zalving op mijn leven, elk juk van slavernij zal worden verbroken in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik bid dat u mij zegent met de zalving van gunst. De gunst van God die zware arbeid zal uitroeien, ik vraag u mij er vandaag mee te zegenen in de naam van Jezus Christus. Heer, de Schrift zegt dat als de weg van een mens God zou behagen, Hij ervoor zal zorgen dat hij genade vindt in de ogen van mensen. Heer, ik vraag u mij gunst te verlenen in de ogen van mensen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik bevrijd mezelf van de vloek van de slavernij. Want Christus is voor ons tot een vloek gemaakt, want vervloekt is hij die aan de boom is gehangen. Ik besluit op grond van dit verbond, ik bevrijd mezelf vandaag van elke slavernij in de naam van Jezus Christus. Ik verklaar vandaag mijn vrijheid in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik bid dat mijn inspanningen vanaf vandaag niet meer voor niets zullen zijn in de naam van Jezus Christus. Ik besluit door de genade van de Heer dat mijn inspanningen met groot succes zullen worden bekroond in de naam van Jezus Christus. Ik kom elke macht tegen die de inspanningen van mensen vernietigt. Ik besluit door de macht in de naam van Jezus Christus, een dergelijke macht wordt nutteloos over mij gemaakt in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik bid dat u mij zegent met de gave van mensen. Mensen die mij zullen helpen groot te worden in het leven. Lot helpers, mannen vrouwen die me zullen helpen vooruit te gaan in het leven en het doel van mijn bestaan ​​te vervullen, ik bid dat je ze mijn weg zult sturen in de naam van Jezus Christus.
 • Elke demon in het huis van mijn vader opgezadeld met de verantwoordelijkheid om de inspanningen van mannen te vernietigen, ik verlam je vandaag in de naam van Jezus Christus. Elke satanische agent van mislukking die over mijn leven werkt, ontsla ik je vandaag in de naam van Jezus Christus.
 • Want het is geweest, Hij die de zoon heeft vrijgelaten, is werkelijk vrij. Ik ben vrij van elke tijdverspillende demon. Ik ontvang mijn vrijheid van elke macht van de vijand om mensen aan de rand van succes af te leiden. Ik besluit dat de macht van God dergelijke machten over mijn leven vandaag verwijdert in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, elk merkteken op mijn leven dat mij een gemakkelijk doelwit maakt voor de macht van de vijand, vanwege uw bloed aan het kruis van Golgotha, laat dergelijke merktekens worden verwijderd in de naam van Jezus Christus.
 • De Schrift zegt dat het God is die ons de macht geeft om rijkdom te maken. Vader, ik bid dat u mij uitrust met de kracht om gemakkelijk rijkdom te maken in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik dank u voor het beantwoorden van mijn gebeden. Ik verheerlijk je omdat je me niet in de steek hebt gelaten. Moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.

 

Vorig artikelGebedspunten tegen machten die invaliditeit verlengen
Volgende artikelBevrijdingsgebeden tegen geestelijke machteloosheid
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.