Gebedspunten tegen machten die invaliditeit verlengen

0
11917

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen machten die de zwakheid verlengen. De Schrift zegt in het boek Jesaja 60:22 De kleinste familie zal uit duizend mensen bestaan, en de kleinste groep zal een machtige natie worden. Op het juiste moment zal Ik, de HEER, ervoor zorgen dat het gebeurt." Hoewel we misschien willen dat ons wonder onmiddellijk komt, heeft God Zijn plannen uitgestippeld. Hij is de God van tijd en tijd en Hij zou niets doen tenzij het tijd is. Desondanks zijn er enkele demonen wiens taak het is ervoor te zorgen dat de manifestatie van de beweging van God niet in ons leven wordt geactualiseerd.

Wanneer we tot God bidden om onze zwakheid weg te nemen, zullen sommige machten der duisternis dat willen verlengen Ziekte. Ze doen dit door ervoor te zorgen dat onze gebeden geen antwoord krijgen of door onze verhoorde gebeden te belemmeren. Daniël heeft iets soortgelijks meegemaakt. Nadat hij dag en nacht tot God had gebeden en het eindelijk tijd was om zijn gebeden te verhoren. Zie, de heerser van de duisternis, de prins van Perzië was gegaan om de engel des Heren te verhinderen Daniëls verhoorde gebeden te brengen. Deze krachten probeerden ook de zwakheid in het leven van Batholomew de blinde man te verlengen. Toen hem werd verteld dat Jezus langskwam, riep hij de Heer uit en riep de zoon van David om genade met mij te hebben.

De machten die willen dat zijn zwakheid wordt verlengd, spraken door de menigte mensen die hem zeiden te zwijgen. Ze doen dit alleen maar opdat Christus hem niet zou horen, maar de blinde man hield vol. De vrouw met een bloedvloeiing streed ook met en versloeg deze zelfde demon. Ze probeerden de levensduur van haar probleem te verlengen door ervoor te zorgen dat ze niet de aandacht van Jezus kreeg. Maar deze vrouw hield vol door geloof. Zelfs als ze niet dichtbij genoeg kon komen om de aandacht van Jezus te trekken, is ze er zo zeker van dat alleen al door de punt van Christus' kleed aan te raken, haar zwakheid zal worden weggenomen.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Vandaag moeten we volharden, vandaag moeten we ons geloof opbouwen om sterker en beter te worden. Vandaag moeten we die demonen verslaan die onze verhoorde gebeden beperken en belemmeren. Ik besluit met de macht in de naam van Jezus Christus, elke macht die probeert de levensduur van uw probleem te verlengen, ik besluit dat ze vandaag vallen in de naam van Jezus Christus. De Heer zal u vandaag van die krachten bevrijden. Laten we bidden.

Gebedspunten

 • Vader, ik verhef uw heilige naam. Ik dank u omdat u God bent. Ik verheerlijk je voor je liefde en bescherming over mijn leven en familie. Ik dank u voor uw barmhartigheid die voor altijd over mijn leven voortduurt. Want de Schrift zegt dat het door de barmhartigheid van de Heer is dat we niet verteerd worden. Ik dank u voor uw genade over mijn leven en familie, moge uw naam worden verheven in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik vraag om vergeving van zonden. Op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekortgeschoten in uw glorie, bid ik dat u mij vandaag vergeeft in de naam van Jezus Christus. Elke zonde in mijn leven waardoor de vijand meer macht over mij krijgt om mijn probleem te verlengen, ik vraag u door uw genade mijn zonden te vergeven in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, elke prins van Perzië die als een belemmering werkt tegen mijn verhoord gebed, besluit ik met het gezag van de hemel, vandaag ter dood te vallen in de naam van Jezus Christus.
 • Elke macht die mijn zwakheid wil verlengen door ervoor te zorgen dat mijn gebed niet wordt beantwoord, besluit ik met het gezag van de hemel, laat vuur uit de hemel komen en dergelijke krachten verteren in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik bid dat er vandaag een einde komt aan mijn zwakheden in de naam van Jezus Christus. Ik besluit met het gezag van de hemel, elk probleem in mijn leven, elke moeite in mijn leven, kom vandaag tot een einde in de naam van Jezus Christus.
 • Want er staat geschreven, hij liet zijn woord komen en het genas hun ziekten. Ik verklaar dat elke ziekte in mijn lichaam op dit moment de genezing van God ontvangt in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, elke zwakheid in mijn leven, ik besluit dat ze worden weggenomen in de naam van Jezus Christus. Heer, de ziekte van onvruchtbaarheid, ik besluit dat het vandaag wordt weggenomen in de naam van Jezus Christus. Elke macht die dit gebed wil verhinderen om deze zwakheid uit te breiden, ik besluit dat de toorn van God vandaag over die macht komt in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, elke ziekte van falen, ik besluit door de kracht in de naam van Jezus Christus, ze worden vandaag weggenomen. Elke zwakheid van beperkingen, ga vandaag uit mijn leven in de naam van Jezus Christus. Ik ontvang de genade van snelheid en richting in de naam van Jezus Christus.
 • Vader Heer, ik kom vandaag tegen elke beperking van stagnatie in mijn leven in de naam van Jezus Christus. Ik ontvang de genade om te versnellen in het leven in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat de zee het zag en vluchtte, Jordanië trok zich terug. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus Christus, elke kracht die mij belemmert om vooruitgang te boeken in het leven, buig voor mij in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, elke zwakheid die me ervan weerhoudt een echtgenoot te vinden, ik berisp het vandaag in de naam van Jezus Christus. Ik besluit door de macht in de naam van Jezus Christus, er komt een goddelijke verbinding tussen mij en mijn door God verordende echtgenoot in de naam van Jezus Christus. Ik zal mijn God dit jaar beter voor de helft verordend vinden in de naam van Jezus Christus.
 • Jij zwakheid van armoede in mijn leven, sterf vandaag in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: God zal in al mijn behoeften voorzien naar Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Ik besluit dat in al mijn behoeften vandaag wordt voorzien in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, elke kracht die mijn gebeden wil verhinderen de troon van genade te bereiken, ik besluit dat dergelijke krachten vandaag worden vernietigd in de naam van Jezus Christus.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelBevrijdingsgebeden van de slavernij van zwakheid
Volgende artikelGebedspunten tegen slavernij van dwangarbeid
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.