Gebeden om het altaar van demonische dieren in mijn leven te vernietigen

0
11213

Vandaag zullen we te maken hebben met gebeden om het altaar van demonische dieren over mijn leven te vernietigen. Er zijn zoveel mensen die 's nachts niet kunnen slapen omdat hun slaap altijd wordt verstoord door het zien van gevaarlijke demonische dieren. Elke keer dat ze slapen en deze dieren zien, moet er iets slechts gebeuren in hun fysieke leven. Zoveel vrouwen hebben de vrucht van hun baarmoeder aan deze demon verloren, terwijl vele anderen hun lot hebben verloren. Als je slaapt en je ziet dat dieren van slangen, slakken, katten, honden, enzovoort kunnen houden, hebben ze een significante betekenis in het fysieke rijk. En u hoeft niet te worden verteld dat de mens een spiritueel wezen is en dat alles wat in het fysieke wordt gedaan, wordt bestuurd vanuit het rijk van de geest.

De Heer zal vandaag het altaar van demonische dieren over je leven vernietigen. Elk gevaarlijk dier dat uw zegeningen opeet, de Heer zal ervoor zorgen dat hun einde vandaag komt in de naam van Jezus Christus. Sommige gelovigen mogen alleen werken, maar ze mogen niet de vrucht van hun zweet eten. Telkens wanneer ze dicht bij succes zijn, slapen ze en zien ze een bepaald dier in de droom en zodra ze weer tot leven komen, gaat het van goed naar slecht. Er is een altaar van demonische dieren opgericht met betrekking tot je leven en totdat dat altaar is vernietigd, ervaar je misschien geen tastbaar succes in het leven. We zullen een standaard verhogen tegen elk demonisch dier dat is grootgebracht met betrekking tot uw leven. Elke demonische slang die de doorslikt vrucht van je baarmoeder zal vandaag worden gedood in de naam van Jezus Christus.

Ik besluit door de macht in de naam van Jezus dat elk kwaadaardig altaar dat tegen je leven en bestemming werkt, op dit moment in brand moet vliegen in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Gebedspunten

 • Vader Heer, ik dank u voor uw genade, ik dank u voor uw voorziening en bescherming over mijn leven en gezin. De Schrift zegt dat het door de barmhartigheid van de Heer is dat we niet verteerd worden. Ik verheerlijk je omdat je God bent. Ik dank u omdat u trouw bent geweest, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik zoek om vergeving van zonden. Op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekort schiet in uw glorie, vraag ik u mij te vergeven in de naam van Jezus Christus. Want de Schrift zegt dat hij die zijn zonden verbergt niet voorspoedig zal zijn, maar hij die ze belijdt en verzaakt, zal barmhartigheid vinden. Heer, ik bid dat u mij genadig bent in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik kom elk altaar van demonische dieren tegen dat vandaag tegen mij is opgericht in de naam van Jezus Christus. Elk altaar van demonische dieren dat tegen mij is opgericht als gevolg van mijn zonde en ongerechtigheid, ik vraag u mij vandaag te vergeven in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader Heer, ik stop de operatie van elk kwaadaardig dier dat vandaag tegen mij werkt in de naam van Jezus Christus. Heer, elk demonisch dier dat mij in de weg staat, valt vandaag ter dood in de naam van Jezus Christus. 
 • Heer, ik kom tegen het altaar van een kwaadaardig dier dat vandaag stagnatie in mijn leven veroorzaakt in de naam van Jezus Christus. Vader, elk dier uit de put van de hel dat de vijand gebruikt om mijn vooruitgang in het leven te vertragen, kom ik vandaag tegen u in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik bestraf elk kwaad verbond van de vijand met behulp van slang, ga mijn zegen opslokken in de naam van Jezus Christus. Elke geest van reptiel die mijn kans op succes vertraagt, stop ik vandaag uw operatie in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik verbreek de ketting van reptielen die de vrucht van mijn baarmoeder breken in de naam van Jezus Christus. Ik bedek mijn baarmoeder met het kostbare bloed van Jezus. Ik besluit dat door de kracht van de Heer, elk bolwerk van duisternis dat tegen mijn baarmoeder werkt, vlam moet vatten in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, elke geest van hond, elke geest van seksuele onzuiverheden, ik besluit dat hun operatie dit moment stopt in de naam van Jezus Christus. Elke satanische hond die mijn vooruitgang in het leven opeet, valt vandaag ter dood in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, elke waakzame geest die de vijand gebruikt om mijn vooruitgang in het leven te richten, beveel ik vandaag met het gezag van de hemel de operatie te stoppen in de naam van Jezus Christus. Ik besluit met het gezag van de hemel, elke demonische spiegel die wordt gebruikt om mijn groei in het leven te richten, breek vandaag in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, ik besluit met het gezag van de hemel, elke kracht van de voorouderlijke keten die wordt gebruikt om mensen in mijn afstamming tegen te houden, stop vandaag de operatie over mijn leven in de naam van Jezus Christus. Ik vernietig elk kwaad verbond van de vijand over mijn leven in de naam van Jezus Christus. Vanwege het bloed dat werd vergoten aan het kruis van Golgotha, besluit ik met het gezag van de hemel dat een kwaad verbond over mijn leven moet stoppen in de naam van Jezus Christus. 
 • Vader, elke geest van slak die mijn vooruitgang in het leven vertraagt, stop vandaag met werken in de naam van Jezus Christus. Ik besluit vandaag een snelle beweging naar glorie in de naam van Jezus Christus. 
 • Want er staat geschreven: Toen Israël uit Egypte kwam, Jakob uit een volk van vreemde talen, werd Juda Gods heiligdom, Israël zijn heerschappij. De zee keek en vluchtte, de Jordaan keerde terug; de bergen sprongen als rammen, de heuvels als lammeren. Ik besluit dat alle obstakels voor mij mijn weg moeten verlaten in de naam van Jezus. Alle hindernissen moeten uit mijn weg worden genomen in de naam van Jezus Christus. 
 • Ik bid dat door het gezag van de hemel, de heerlijkheid van God mijn leven zal overschaduwen en dat de kracht van God eminent zal zijn in mijn leven. Vanaf vandaag ben ik niet te stoppen voor elk demonisch dier dat tegen mij werkt in de naam van Jezus Christus. 


KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten om het ei van de slang in mijn lichaam te breken
Volgende artikelGebedspunten om de stem van elke aanklager te stoppen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.