Gebedspunten tegen de gesel van de dood

0
10840

Vandaag hebben we te maken met gebedspunten tegen de plaag van de dood. net als de gesel van mislukking kan werken in het leven van een persoon of familie, kan de plaag van de dood een hele familie ernstig kwellen. Een familie die wordt gekweld door de plaag van de dood, u zult een soortgelijk patroon van overlijden opmerken. Het kan zijn dat ze sterven wanneer ze een bepaalde leeftijd of status naderen, het kan zijn dat ze worden getroffen door een bepaalde ziekte of ziekte die uiteindelijk tot de dood zal leiden.

De plaag van de dood brengt de plannen van God tot stilstand in het leven van een mens. Het belemmert een man om zijn volledige potentieel in het leven te bereiken. Je merkt misschien dat je jezelf meer dan niet in de droom dood ziet of droomt dat een lid van je familie stierf aan dezelfde ziekte die iemand in je familie heeft gedood. Als je dit hebt meegemaakt, moet je vurig bidden. De Heer heeft beloofd om mensen te bevrijden van de plaag van de dood. Hij heeft beloofd de plaag te breken en Zijn volk te verlossen van deze verschrikkelijke invloed.

Ik besluit door de genade van de Heer dat de plaag van de dood over uw gezin wordt vernietigd in de naam van Jezus Christus. Elke plaag van de dood die zich voorbereidt om aan je leven te beginnen, ik besluit dat hun operatie op dit moment eindigt in de naam van Jezus Christus.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Gebedspunten

 • Heer, ik dank u voor uw barmhartigheid, ik dank u, zodat uw genade uw naam hoog moge verheffen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik bid voor de vergeving van mijn zonden, op elke manier waarop ik heb gezondigd en tekort schiet in uw glorie, ik bid dat u mij vandaag vergeeft in de naam van Jezus Christus. Want er is geschreven, zelfs als mijn zonden zo rood zijn als Scarlett, zullen ze witter worden gemaakt dan sneeuw, als ze rood zijn als karmozijn, zullen ze witter worden gemaakt dan wol. Vader, ik bid dat u mijn zonden wegwast en mij weer heel maakt in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik kom tegen de plaag van de dood die in mijn familie werkt, ik besluit met het gezag van de hemel dat hun operatie vandaag tot een einde komt in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik bid vandaag het bolwerk van vroegtijdige dood over mijn en mijn familie in de naam van Jezus Christus. Ik besluit met het gezag van de hemel, jij bolwerk van duisternis over mijn leven, ik vernietig je vandaag in de naam van Jezus Christus.
 • De Schrift zegt dat ik niet zal sterven maar leven om de werken van de Heer in het land van de levenden te verkondigen. Vader, ik bid dat, zoals uw woord heeft beloofd, ik niet zal sterven in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik bid voor de verlossing van mijn ziel door uw kostbaar bloed. Ik verlos mijn leven vandaag uit de handen van de plaag van de dood in de naam van Jezus Christus.
 • Ik bevrijd mezelf vandaag van de plaag van dood en pijn in de naam van Jezus Christus. Er staat geschreven: hij die de zoon heeft vrijgelaten, is inderdaad vrij. Ik besluit vandaag mijn vrijheid in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik kom elk altaar tegen dat niet in uw naam is gebouwd en werkt vandaag tegen mijn leven in de naam van Jezus Christus. Elk demonisch altaar dat tegen mijn leven werkt, breng ik vandaag naar beneden in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik vernietig elke macht die mij haastig van de aarde wil halen, ik maak zulke krachten onbruikbaar in de naam van Jezus Christus. Ik zal niet voortijdig sterven in de naam van Jezus Christus.
 • Elke macht van de vijand die mij wil verhinderen mijn potentieel in het leven te vervullen, besluit ik met het gezag van de hemel, dergelijke krachten worden vandaag te schande gemaakt in de naam van Jezus Christus.
 • Elke profetie van gejammer, wenen en verdriet in mijn familie wordt tenietgedaan door het bloed van het lam. Ik zal niet rouwen om enig lid van mijn familie in de naam van Jezus Christus. Geen van mijn familieleden zal over mij rouwen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik annuleer de verwachtingen van de vijand over mijn leven vandaag in de naam van Jezus Christus. Laat God opstaan, laat zijn vijanden verstrooid worden: laten ook hen die hem haten voor hem vluchten. Zoals rook wordt verdreven, zo verjaagt u hen; Zoals de was smelt voor het vuur, laat zo de goddelozen omkomen in de tegenwoordigheid van God. Elke slechte man en vrouw die me dood wil zien, besluit ik terwijl de rook wordt verdreven, ik bid dat zulke mannen en vrouwen voor mij omkomen in de naam van Jezus Christus.
 • Ik besluit, elke boze hand naar mij te wijzen, dat handen op dit moment moeten opdrogen in de naam van Jezus Christus. Elke kwade tong die kwaad in mijn leven profeteert, ik besluit dat het vuur van de Almachtige God zulke tongen zal verbranden in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, net zoals het zwaard smelt in de aanwezigheid van vuur, laat de goddelozen worden vernietigd. Laat elke man en vrouw wiens bedoeling voor mij de dood is, worden verteerd door hun slechte gedachten voor mij in de naam van Jezus Christus.
 • De Heer is mijn herder, ik zal niet ontbreken. Hij laat me neerliggen in de groene weide, hij leidt me langs de stille wateren. Hij herstelt mijn ziel: hij leidt mij op de paden van gerechtigheid ter wille van zijn naam. Ja, al ga ik door het dal van de schaduw des doods, ik zal geen kwaad vrezen: want Gij zijt met mij; uw stok en uw staf, zij troosten mij. Heer, ik zal niet door angst worden verteerd omdat u bij mij bent en de verzekeringen van uw woord inherent sterk over mij zijn.
 • Vrees niet omdat ik bij je ben, wees niet ontzet omdat ik je God ben. Heer, ik zal 's nachts niet bang zijn voor de terreur in de naam van Jezus Christus.
 • Ik annuleer elke boze droom en openbaring van de dood over mijn leven vandaag in de naam van Jezus Christus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen de plaag van mislukking
Volgende artikelGebedspunten tegen de gesel van ziekte
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.