Gebeden voor het eerste kwartaal van 2022

1
12935

Vandaag hebben we te maken met gebed voor het eerste kwartaal van 2022. Elke man heeft een plan voor het jaar. Terwijl sommige plannen voor de lange termijn zijn, zijn sommige voor de korte termijn. We hoeven niet te wachten tot het einde van het jaar voordat we de manifestatie van Gods beloften voor ons leven gaan ervaren.

Het eerste kwartaal van het jaar is van januari tot april. Er zijn zoveel dingen die zouden gebeuren tussen januari en april. Omdat er zegeningen zijn, heeft de vijand ook enkele plannen gestationeerd voor het volk van God. Als je een regelmatige lezer van onze blog bent, hebben we een bericht gepubliceerd op 5 belangrijke dingen om voor te bidden in 2022. Een van de dingen die we benadrukken is de bescherming en genade van God. We zullen fragmenten uit de 5 belangrijke dingen om voor te bidden in 2022 gebruiken als onze gebedsgids voor het eerste kwartaal van dit jaar.

Ik bid dat de hemelen acht zullen slaan op onze gebeden. Alles wat ons vorig jaar tegenhield, zal dit jaar geen macht over u hebben in de naam van Jezus. Laten we samen bidden. We kunnen het eerste kwartaal van het jaar ontwerpen zonder onze gebeden.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Gebedspunten

 • Vader, ik dank u voor uw genade over mijn leven en familie. Ik dank u voor de genade die u ons dit jaar hebt geschonken. Ik dank u voor uw genade over ons leven, moge uw naam worden verheven in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, U bent de God van genade. Ik vraag u genadig uw licht toe te staan ​​de duisternis van mijn leven door te dringen. Ik besluit met het gezag van de hemel, alle macht die mij vorig jaar beperkt, zal geen macht over mij hebben in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, vanaf nu tot april bid ik dat uw genade altijd voor mij zal spreken. Ik besluit dat elke gesloten deur wordt geopend in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, alles waar ik mijn handen op leg, zal voorspoedig zijn. De Schrift zegt dat elk goed geschenk en elk volmaakt geschenk van boven komt, afkomstig van de Vader der lichten bij wie er geen variatie of schaduw is als gevolg van verandering. Heer, ik bid dat u mij in dit eerste kwartaal van 2022 met genade zult kronen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik zoek uw leiding en raad over mijn leven in dit eerste kwartaal. Ik bid dat je mijn pad zult leiden in de naam van Jezus. Ik weiger dingen te doen op basis van mijn sterfelijke kennis. Ik vraag u om mij te leiden en dat u een licht op mijn pad zult schijnen in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik bid voor voorziening in alle vertakkingen van mijn leven in dit eerste kwartaal. Want er staat geschreven: God zal in al mijn behoeften voorzien naar Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Ik kom elke geest van gebrek in mijn leven tegen in de naam van Jezus Christus. Ik besluit met het gezag van de hemel dat er een voorziening zal zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik zoek uw bescherming. Laat uw ogen op mij gericht zijn in dit eerste kwartaal in de naam van Jezus Christus. De Schrift zegt dat hoewel ik door de vallei van de schaduw van de dood loop, ik geen kwaad vrees omdat je bij mij bent. Uw hengel en staf troosten mij. Heer, ik bid dat uw handen van bescherming in mijn leven prominent zullen worden gemaakt in de naam van Jezus Christus.
 • Want er staat geschreven, de ogen van de Heer zijn altijd op de rechtvaardigen en Zijn oren zijn altijd alert op hun gebeden. Ik bid dat uw handen gedurende dit eerste kwartaal op mij zullen zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Want er is geschreven: mij zal geen kwaad overkomen, noch zal er een plaag in de buurt van mijn woonplaats komen. Heer, gedurende dit eerste kwartaal zal geen kwaad in mijn buurt komen in de naam van Jezus Christus.
 • Elke pijl die door de vijand is ontworpen om mij in het eerste kwartaal van dit jaar aan te vallen, wordt vernietigd in de naam van Jezus Christus. Ik annuleer elke pijl van schaamte, elke pijl van mislukking en achterlijkheid wordt vernietigd in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik besluit dat elke zegen die voor dit eerste kwartaal is gepland, aan mij wordt vrijgegeven in de naam van Jezus Christus. Elke manipulerende geest die mij wil verhinderen mijn zegeningen te verkrijgen, besluit ik dat de toorn van God over dergelijke krachten komt in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik vraag om genade. Elke zonde in mijn leven die de manifestatie van Gods zegen in mijn leven kan belemmeren, ik bid dat u mij zult vergeven in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: hij die zijn zonden verbergt, zal niet voorspoedig zijn, maar hij die ze belijdt, zal barmhartigheid vinden. Heer, ik bid om genade. Elke deur die wegens zonde voor mij gesloten is, bid ik dat uw genade deze in de eerste vier maanden van dit jaar zal openen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, u zei dat overal waar mijn voetzool elkaar raakt, u het voor mij in bezit zult nemen. Vader, ik besluit dat deze belofte werkelijkheid wordt in mijn leven in de naam van Jezus Christus. Ik bid dat u, terwijl ik aan het werk ga, alles wat mij aangaat, zult zegenen in de naam van Jezus Christus.
 • Ik zalf elke dag in dit eerste kwartaal met het kostbare bloed van Jezus Christus. Ik verlos elke dag met het bloed van Jezus. Heer, geen enkel lid van mijn familie zal enig kwaad overkomen in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik bid dat u in dit eerste kwartaal een grote zegen en succes op mijn pad zult leiden. Ik wil terugkijken op dit eerste kwartaal en u bedanken voor uw zegen.
 • Heer, ik wil richting en versnelling in dit eerste kwartaal in de naam van Jezus Christus. Heer, de dingen die me 12 maanden kostte om te bereiken, ik bid voor een snelle accumulatie in dit eerste kwartaal in de naam van Jezus Christus.

 

 

 

 

 

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikel5 belangrijke dingen om voor te bidden in 2022
Volgende artikelGebedspunten voor bovennatuurlijke doorbraak in het jaar 2022
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.