5 Eindejaarsgebed voor elk gezin

1
9018

Het jaar 2021 duurt nog maar een paar dagen en het is door de genade van de Heer dat we nog in leven zijn. Er zijn zoveel families die kerst niet konden vieren door het overlijden van een familielid. Zelfs het nieuwe jaar zal niet meer het gebruikelijke feest zijn dat het vroeger was in die families. Maar de barmhartigheid van de Heer heeft ons bewaard, Zijne eeuwige bescherming is geweest, is dat genoeg reden om God te danken als individu en als gezin.

Nu loopt het jaar snel ten einde. Wij anticiperen op het nieuwe jaar. Het jaar is gevuld met veel hoop voor ons allemaal. Zoals velen van ons dat we dit jaar bepaalde dingen niet kunnen bereiken, geloven we dat het komende jaar voorspoedig zal zijn. Het gezin is een door God ingesteld instituut. Het is belangrijk om als gezin samen te bidden. Mocht er iets mis zijn met een lid van de familie, dan zouden kerst- en nieuwjaarsvieringen anders aanvoelen.

Door de geest van God hebben we voor elk gezin 5 eindejaarsgebeden samengesteld. Zoals gezegd, moet elk gezin dat deze blog leest deze gebeden samen bidden. De Schrift zegt dat het door de barmhartigheid van de Heer is dat we niet verteerd worden. Laat deze gebeden je het nieuwe jaar in leiden.

Gebed van Thanksgiving

De Schrift zegt dat het niet van hem is die wil of loopt, maar van God die barmhartigheid toont. Door kracht zal niemand zegevieren. Het einde van een jaar is geen tijd om nuchter te zijn over de dingen die je niet kon bereiken. Het is eerder een tijd om God te danken voor Zijn barmhartigheid. Als er leven is, is er hoop. Het feit dat je nog steeds ademt als individu en als gezin, betekent dat God nog niet klaar met je is, Hij heeft nog steeds plannen voor je.

Waarom niet bedanken. Thanksgiving ontgrendelt verborgen zegeningen. Klaag niet over dingen die je niet hebt gekregen, dank Hem voor de dingen die je als gezin hebt en anticipeer op de dingen die je wel zult ontvangen.

Gebeden

 • Vader, ik verheerlijk u omdat u God bent over mijn familie. De Schrift zegt dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, maar maak in alles door smeking, gebeden en dankzegging uw verzoek aan hem bekend. Heer, ik dank u voor uw zegen. Ik dank u voor uw bescherming over mij en mijn familie, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, ik dank u voor uw bescherming over mijn familie. Het is echt door uw genade dat we niet verteerd worden. De vijand voerde oorlog, maar u bent trouw aan uw beloften. U beloofde dat wij met onze ogen de beloning van de goddelozen zullen zien en aanschouwen. U zei dat ons geen kwaad zal overkomen of in de buurt van onze woonplaats zal komen. Dank u Heer voor uw trouw, dank u voor uw bescherming. Moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, we danken U omdat we dit jaar hebben overwonnen. En we hopen en zijn er zeker van dat we komend jaar zegevieren. Wij danken u omdat u uw beloften zult blijven houden en uw verbond met ons zult sluiten, moge uw naam zeer verheven worden in de naam van Jezus Christus.

Gebed voor bescherming in het komende jaar

Nu het nieuwe jaar nadert, moeten gezinnen samenkomen om het aangezicht van God over bescherming te zoeken. De Schrift deed ons begrijpen dat we elke dag moeten verlossen omdat elke dag vol kwaad is.

Gebeden

 • Vader, de Schrift zegt dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen zijn gericht en dat zijn oren aandacht schenken aan hun gebeden. Vader, we bidden dat uw handen van bescherming het komende jaar op ons zullen zijn in de naam van Jezus Christus.
 • Vader, we vragen u om ons te leiden en te leiden op de weg die we moeten gaan. Uw woord zei dat ons geen kwaad zal overkomen, noch zal er een plaag in de buurt van onze woonplaats komen. Vader, we vragen u om ons te zalven met uw dierbaar bloed. We vragen u om uw aanraking te blijven vestigen, niet mijn gezalfde verbond over ons leven in de naam van Jezus Christus.

Gebed tegen ziekte in het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar zal gevuld worden met ups en downs. Zoals de Heer plannen heeft voor Zijn volk, zo heeft ook de duivel plannen om het volk van God verschrikkelijke ziekten en kwalen te bezorgen. Families moeten samenkomen om te bidden tegen ziekte.

Gebeden

 • Vader Heer, we annuleren elk plan van de vijand om ons ziekte te bezorgen in de naam van Jezus Christus. Elk plan en elke agenda van ziekte over ons leven wordt geannuleerd in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, we zalven onszelf met het kostbare bloed van Jezus tegen elke nieuwe ziekte en virus in het komende jaar in de naam van Jezus. Heer, we veranderen ons DNA, we besluiten dat het immuun is voor elke vreselijke ziekte die de vijand heeft ontworpen voor het komende jaar in de naam van Jezus Christus.

Gebed tegen de dood

Dit jaar is goed en loopt goed af omdat we geen familielid hebben verloren. Als het omgekeerde het geval zou zijn, zouden we het geen goed jaar noemen. Gezinnen moeten het komende jaar bidden tegen de dood. De Heer is trouw om onze gebeden te beantwoorden.

Gebeden

 • Vader, we komen tegen elke agenda van de dood tegen een lid van deze familie in de naam van Jezus Christus. Want er staat geschreven: we zullen niet sterven, maar leven om de werken van de Heer te verkondigen in het land van de levenden. Heer, elk plan van de dood wordt vernietigd over ons leven in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, we bidden dat u ons zult zalven met uw bloed wanneer de engel des doods ons ziet, hij zal voorbijgaan in de naam van Jezus Christus. Heer, over ons wordt de dood geannuleerd in de machtige naam van Jezus Christus.

Gebed om zegen

Het komende jaar zal gevuld zijn met zegeningen. Gezinnen moeten goed gepositioneerd zijn om van deze zegeningen gebruik te maken. Gebeden kunnen deze zegeningen ontsluiten.

Gebeden

 • Vader, we bidden dat u ons het komende jaar overvloedig zult zegenen. We vragen u het portaal van de hemel te openen en uw zegeningen op machtige wijze over ons uit te storten in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, we maken gebruik van elke zegening die het nieuwe jaar te bieden heeft. We besluiten toegang tot hen in de naam van Jezus Christus. Als we de grond bewerken, zullen ze goede vruchten voor ons opleveren. Als we kloppen, zal het voor ons open staan, als we zoeken zullen we vinden in de naam van Jezus Christus.
 • We komen het komende jaar elke vorm van strijd tegen. De zegeningen van de Heer zullen elke vorm van strijd uitroeien in de naam van Jezus Christus.

Vorig artikelEenvoudige waarheid die elke gescheiden christen moet weten
Volgende artikel5 manieren om goedheid in elke situatie te vinden
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.