10 krachtige en opbeurende ochtendgebeden om je dag te beginnen

1
12128

Omdat we een nieuwe dag opnieuw beginnen, is het het beste om te beginnen met gebeden en dankzegging. Ook onze dag verlossen met gebeden en het woord van God is de beste manier om te beginnen. Laten we tien opbeurende bijbelteksten en gebeden bespreken om uw ochtend te beginnen;

HEBREEN 12:28

Laten we daarom, aangezien we een koninkrijk ontvangen dat niet aan wankelen kan worden gebracht, dankbaar zijn en God op een aanvaardbare manier met eerbied en ontzag aanbidden, want onze "God is een verterend vuur".

 • Heer Jezus, ik ben dankbaar voor een nieuwe dag
 • Heer Jezus, ik heb ontzag voor uw grootsheid en vrijgevigheid. Bedankt Allerhoogste.
 • Heer Jezus, ik ben dankbaar dat mijn zaak vandaag is geregeld en dat mijn komen en gaan vandaag is geregeld. Ik bid dat alle hindernissen voor mij vandaag zullen worden verteerd door vuur in Jezus naam.

FILIPPENZEN 4:4-7

Verheug u altijd in de Heer. Ik zeg het nog een keer: Verheug je! Laat uw vriendelijkheid voor iedereen duidelijk zijn. De Heer is nabij. Wees nergens bezorgd over, maar leg in elke situatie uw verzoeken door gebed en smeking, met dankzegging voor aan God. En de vrede van God, die alle begrip te boven gaat, zal uw hart en uw gedachten bewaken in Christus Jezus.

 • Vader, ik zegen u nogmaals. Je standvastige liefde is onfeilbaar en oneindig.
 • Dank Heer Jezus dat mijn dagelijks brood vandaag is geregeld en dat mijn bezorgde hart de opdracht heeft gekregen om vredig te zijn.
 • Dank u, Heer Jezus, omdat mij de vrede van God is geschonken die Hunans begrip en begrip te boven gaat. Glorie aan de Allerhoogste Heer.

John 14: 27

"Vrede ik vertrek met u; Mijn vrede geef ik je. Ik geef niet aan jou zoals de wereld geeft. Laat uw hart niet verontrust worden en wees niet bang".

 • Zijn vrede zal ons steunen op onze reis van vandaag
 • Deze uitdagende tijden zullen we overwinnen in Jezus naam
 • Moge zijn vrede ons deze dag volgen in Jezus naam
 • Heer, moge uw vrede en de belofte van uw terugkeer mij bewaren in deze moeilijke tijden.

Psalm 21: 11

Hoewel ze kwaad tegen U hadden, en een complot smeedden, zullen ze niet slagen.

Psalm 140: 2

Die kwade dingen bedenken in hun hart; Ze ontketenen voortdurend oorlogen.

 • Heer Jezus, ik annuleer alle plannen van de duivel in mijn uitje vandaag in Jezus naam
 • Heer annuleer de plannen van de duivel voor mijn leven in Jezus naam
 • Alle samenzweringen van de duivel om problemen voor mij te blijven veroorzaken, worden vandaag vernietigd in Jezus naam.
 • Heer maak de plannen van de boosaardigen nutteloos in Jezus naam
 • Ga vandaag met mij mee en herstel de vrede in de turbulentie die mijn bedrijf en dagelijkse activiteiten in Jezus naam verstoort

Jesaja 32: 7

Wat een schurk betreft, zijn wapens zijn slecht; Hij bedenkt snode plannen. Om de door laster getroffenen te vernietigen, ook al spreekt de behoeftige wat juist is.

 • Heer, terwijl ik vandaag naar buiten ga, zal geen enkel wapen dat tegen mij wordt gevormd slagen.
 • Vernietig de plannen van de boosaardigen om mij te kwellen in de naam van Jezus.
 • Vernietig de kwaadaardige plannen van de duivel voor mijn dagelijkse activiteiten Heer.
 • Zie mij deze dag door in Jezus naam.

Matthew 6: 13

En leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van de boze.'

 • Vader, ik bid vandaag dat u mij helpt het kwaad te overwinnen.
 • Zie mij door deze dag Heer en leid mij niet in verzoeking.
 • Wees mijn voetstappen en voetstap Heer.
 • Help mij niet te wandelen in de raad van de goddelozen.
 • Houd me vandaag van onheilige gesprekken
 • Houd mij van onheilige bijeenkomsten die mijn wandel voor u in Jezus naam zullen beïnvloeden

Luke 11: 4

Vergeef ons onze zonden, want ook wij vergeven iedereen die tegen ons zondigt. Breng ons niet in verleiding. '”

 • Heer Jezus, terwijl ik vandaag naar buiten ga, geef me de kracht om degenen te vergeven die me beledigen
 • Help mij om vandaag vervuld te zijn met de heilige geest en leid mij niet in verzoeking in Jezus naam

Jesaja 58: 11

De HEER zal je altijd leiden; hij zal je behoeften bevredigen in een door de zon verschroeid land en je lichaam versterken. Je zult zijn als een goed bevloeide tuin, als een bron waarvan het water nooit opraakt.

 • Heer, laat uw belofte in mijn leven worden vervuld.
 • Geef mijn tuin water Heer Jezus
 • Alles waar ik mijn handen op leg, zal gedijen in Jezus naam
 • Ik zal vandaag vruchtbaar zijn in Jezus naam
 • Geef water mijn verharde Heer. Maak van mij geen leeg vat in Jezus naam
 • Als ik vandaag naar buiten ga, zal iedereen die ik tegenkom positief door mij worden geïnspireerd in Jezus naam
 • Mensen zullen vandaag de glorie van God in mijn leven in Jezus naam zien. De bijbel zegt dat mijn leven zo mag schijnen dat mensen de glorie van God door mij zullen zien en mijn Vader in de hemel zullen verheerlijken. Laat mijn licht zo schijnen voor je creaties vandaag in Jezus naam
 • Heer, laat me vandaag mensen ontmoeten die mij ook zullen inspireren en mijn geestelijke geest zullen motiveren in Jezus naam

Mattheüs 28vs 18vs 20

En Jezus kwam en sprak tot hen, zeggende: Mij is gegeven alle macht in hemel en op aarde. Ga daarom heen en onderwijs alle volken, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de Heilige Geest : Ze leren om alles te onderhouden wat ik je ook heb geboden: en zie, ik ben altijd bij je, zelfs tot het einde van de wereld. Amen.

 • Heer Jezus, de genade en kracht om het evangelie te prediken en mensen over u te vertellen, ik bid dat u het mij in Jezus naam schenkt
 • Help me om mensen meer over u te vertellen, help me om vrijmoedig uw Schrift te onderwijzen.
 • Help me om uw geboden te volgen Heer Jezus
 • Vader, ik vraag u om mij te machtigen zodat ik uw wil hier op aarde kan observeren
 • Mijn vader, ik wil vrijmoedig met mensen daarbuiten over u praten terwijl ik mijn dagelijkse bezigheden doe. Alstublieft Heer Jezus, ik smeek u, versterk mij Heer, maak mijn geest levend, doe dat ik gevuld kan worden met uw wijsheid, kennis en begrip.
 • Dank u Heer Jezus voor de verhoorde gebeden.

Vorig artikel10 Bijbelteksten om over je kinderen te bidden en te profeteren
Volgende artikel5 tekenen om te laten zien dat je ver van God bent
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

 1. Nashukuru Sana kwa maombi unayo endelea kupost kwani kwaupande bwangu yameniponya,yamenza kubadili mfumo was maisha yangu kwani Kila ninapo tumia haya maombi kuomba napata matokeo makubwa Sana kutoka Mungu HAKIKA wewe ni. kote. Naitwa Dominic Michael kutoka Tanzania Oost-Afrika

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.