Gebed voor bescherming in de Sintelmaand

1
7488

Vandaag hebben we te maken met gebed om bescherming in sintel maanden. Nu het jaar ten einde loopt, hebben we de zekerheid van Gods bescherming nodig. Dit is de tijd van het jaar waarin de duivel de hel loslaat op Gods volk.

De sintelmaanden betekenen het einde van een jaar, en het luidt ons in een nieuw jaar. Mensen over de hele wereld zijn altijd voorzichtig tijdens de sintelmaanden omdat het meestal gevuld is met zoveel kwaadaardige gruweldaden. In een wereld vol met zoveel kwaad, kan alleen God ons redden. De Schrift zegt in het boek Efeziërs 5:16 de tijd te verlossen omdat de dagen slecht zijn. De dagen zijn slecht. We kunnen elke dag alleen verlossen door het kostbare bloed van Jezus.

Ondertussen heeft God beloofd ons te beschermen. Psalm 127:7-8 De Heer zal u bewaren voor alle kwaad; hij zal je leven behouden. De Heer zal ervoor zorgen dat u van nu af aan en voor altijd binnenkomt. De Heer heeft beloofd ons weg te houden van alle kwaad. We moeten die bescherming van God over ons leven activeren tijdens deze moeilijke tijd. Als er een man is om te bidden, is er een God wiens taak het is om gebeden te beantwoorden.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Laten we bidden.

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik dank u voor uw genade over mijn leven. Ik dank je voor de mogelijkheid om de laatste paar maanden in het jaar 2021 te zien. Ik vergroot je voor hoe ver je me hebt geholpen. Ik dank u in afwachting van de grotere werken die u het komende jaar zult verrichten. Moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus.
 • Vader, ik kom vandaag voor u om uw bescherming te zoeken over mijn familie en mij. Heer, terwijl we hierin door de wereld reizen sintel maand, ik bid dat uw merkteken op ons zal zijn in de naam van Jezus. Want er staat geschreven, want ik draag het merkteken van Christus, laat niemand mij lastig vallen. Ik besluit op gezag van de hemel. Ik zal in deze sintelmaanden geen problemen ondervinden in de naam van Jezus Christus.
 • De heer is mijn herder; Ik zal niet willen. Hij laat mij neerliggen in groene weiden. Hij leidt me langs stille wateren. Hij herstelt mijn ziel. Hij leidt mij op paden van gerechtigheid ter wille van zijn naam. Ook al loop ik door de vallei van de schaduw des doods, ik zal geen kwaad vrezen, want je bent bij mij; uw stok en uw staf, zij troosten mij. U bereidt een tafel voor mij voor in het bijzijn van mijn vijanden; je zalft mijn hoofd met olie; mijn kopje loopt over. Heer, ik zal geen kwaad vrezen, want U bent bij mij. Mijn bescherming is gegarandeerd omdat jij van mij bent, en ik van jou. Ik besluit op gezag van de hemel. Ik zal niet ontbreken in uw beschermingsplan in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, zei de Schrift, geen wapenmode tegen mij zal gedijen. Ik besluit in naam van elke demonische aanval op mijn leven, of het bloed van het lam vernietigt mijn familie. Ik verklaar dat hun oorlogswapen tegen mij zijn krachten verliest in de naam van Jezus Christus.
 • Ik besluit in de naam van Jezus. Geen kwaad zal mij of mijn woonplaats naderen. Want u hebt gezegd: met mijn ogen zal ik de beloning van de goddelozen zien en aanschouwen. U zegt dat er duizend zullen vallen aan mijn rechterhand en tienduizend aan mijn linkerhand, maar ze zullen niet bij mij komen. Want u hebt engelen opdracht over mij gegeven, dat ze mij in hun armen moeten dragen, zodat ik mijn voet niet tegen de steen stoot. Ik besluit in de naam van Jezus. Er zal in deze sintelmaanden geen kwaad in mijn buurt komen in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, ik bid dat uw aanwezigheid alle dagen van mijn leven met mij zal vergezellen. Ik zalf mezelf met het bloed van het lam. Want het is zo geweest, wanneer de engel het bloed ziet, zal het voorbijgaan. Ik zalf mezelf met het bloed van Jezus. Wanneer de engel des doods mij ziet, zal het mijn familie of mij niet schaden in de naam van Jezus Christus.
 • Want er staat geschreven: God heeft ons niet de geest van angst voor liefde, vrede en een sterke geest gegeven. Ik zal niet bang zijn voor de verschrikking 's nachts of de pest die overdag rondvliegt. De pijl die in de duisternis is geschoten, heeft geen macht over mij of enig lid van mijn familie in de naam van Jezus Christus.
 • Ik verlos elke dag in deze sintelmaand met het kostbare bloed van Jezus. Ik annuleer, ik vernietig, ik vernietig elk kwaad dat voor elke dag is ontworpen door het bloed van het lam. Het is zo geweest en zij hebben hem overwonnen door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenis. Ik getuig dat de bescherming van de Heer op mij rust, zijn merkteken is uitstekend in mijn leven, ik zal niet worden aangeraakt door het kwaad in de naam van Jezus.
 • Vader, ik zalf de grond met uw bloed. Ik besluit dat de grond mijn bloed of dat van een lid van mijn familie niet zal verteren in de naam van Jezus. Want het is geschreven, maak iets bekend en het zal vaststaan. Ik verklaar dat het land in deze sintelmaand niet door bloed zal worden verteerd in de naam van Jezus Christus.
 • Heer, elke vorm van ziekte, kwaal of kwaal in mijn leven wordt genezen door het bloed van het lam. Het is zo geweest dat Christus al onze zwakheden op Zich heeft gedragen en al onze ziekten heeft genezen. Ik besluit in de naam van Jezus Christus. Ik ben vandaag genezen in Jezus naam.
 • De ogen van de Heer zijn altijd op de rechtvaardigen gericht en zijn oren zijn altijd alert op hun gebeden. Ik vraag, door de genade van de Heer, dat de ogen van de Heer altijd op mij gericht zullen zijn gedurende de hele maand van sintel en daarna in de naam van Jezus.

Amen.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten voor zegen in de Sintelmaand
Volgende artikelGebedspunten tegen de dood in de Sintelmaand
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.