Verbondsgebeden voor zegen

0
11831

Vandaag hebben we te maken met verbondsgebeden voor zegen. Het boek van Spreuken hoofdstuk 10:22 De zegen van de HEERE maakt iemand rijk, en Hij voegt er geen smart bij. Als het gaat om gezegend worden, zijn er zoveel bronnen waaruit een man een zegen kan halen, maar de zegeningen van de Heer zijn de beste. Je hebt misschien gehoord van mensen die naar de heiligdommen gaan om om een ​​kind te bedelen. Mensen gaan naar de rivier om te bedelen voor kinderen. Mensen gaan naar verschillende plaatsen om te bedelen. Ze zijn vergeten dat de duivel niets gratis geeft. Alles van de duivel komt met een prijs.

De zegeningen van de Heer maken echter rijkdom en voegen geen verdriet toe. Het einde van een man gezegend door de Heer is gevuld met vreugde en geluk. Je kunt niet hetzelfde zeggen van een man die gezegend is door de duivel. Het probleem met veel mensen is kortzichtigheid. Velen van ons kunnen niet verder kijken dan onze huidige hachelijke situatie, en dat geeft de duivel een voorsprong op ons. Jabez erkent dat alleen God hem kan zegenen en zijn verhaal voorgoed kan veranderen. 1 Chronicle 4:9 Jabez nu was eervoller dan zijn broers, en zijn moeder noemde hem Jabez, zeggende: "Omdat ik hem met pijn gebaard heb." En Jabez riep de God van Israël aan en zei: "O, dat zou U toch zegen mij inderdaad, en vergroot mijn territorium, dat Uw hand met mij zou zijn, en dat U mij zou behoeden voor het kwaad, dat ik geen pijn zou veroorzaken!” Dus God verleende hem wat hij vroeg.

Als we om zegen bidden, moeten we geduldig wachten tot God de zegen openbaart. Het probleem dat we hebben is het onvermogen om op de Heer te wachten vanwege onze kortzichtigheid. We willen dat de zegeningen bijna onmiddellijk komen nadat we voor hen hebben gebeden. Verbondsgebeden om zegen zullen ons laten bidden voor de manifestatie van Gods zegen. Hij heeft beloofd ons rijk en overvloedig te zegenen. Als zegen komt, is er een voorziening in de dingen die we missen. En Filippenzen 4:19 zegt: En mijn God zal in al uw behoeften naar Zijn rijkdom in heerlijkheid voorzien door Christus Jezus. Dit is de belofte van God om in al onze behoeften te voorzien in heerlijkheid door Christus Jezus. Dit betekent geen gebrek meer. We zullen een leven gaan leiden van overvloedige rijkdom, rijkdom en een goede gezondheid.

Laten we bidden.

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik dank u voor weer een mooie dag, weer een mooie week. Moge uw naam worden verheven in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat u mij zegent met gemoedsrust over alles wat u aan mijn handen hebt toevertrouwd. Ik vraag dat uw genade mij zal behouden, u zult ervoor zorgen dat uw gezicht glimlacht en u zult mij vandaag genadig zijn in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, want het is geschreven, de verwachtingen van de rechtvaardigen zullen niet tekortschieten. Ik vraag dat u mij door uw genade mijn hartewensen zult schenken, en dat u uw plannen over mijn leven tot vervulling zult laten komen in de naam van Jezus. Ik bid voor een snelle manifestatie van uw zegeningen over mijn leven in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid dat u mij genadig zult zijn. Ik bid dat u uw gezicht op mij zult laten schijnen. Het is geschreven; als de weg van een mens God behaagt, zal Hij ervoor zorgen dat hij genade vindt in de ogen van mensen. Ik vraag u mij gunst te laten vinden in de ogen van mannen. Als ik vooruit ga, laat me dan begunstigd worden. Op al mijn manieren bid ik dat uw gunst en zegeningen mij niet zullen ontgaan in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid dat u mij de reine liefde van Christus zult laten ervaren. Ik bid dat je me zult vullen met de volheid van het leven in vreugde en geluk. Ik vraag met het gezag van de hemel; je zult mijn leven zegenen met de kracht die van God komt.
 • Vader Heer, want er staat geschreven: God zal in al mijn behoeften voorzien naar Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Vanaf vandaag zal ik niets goeds missen in de naam van Jezus. ik bid om voorziening; Ik bid voor een open hemel op mijn leven in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat Christus een uitdrukking door mij zal vinden en dat Hij mijn huis tot Zijn thuis zal maken. Ik bid dat u mijn huis met vreugde en geluk zult zegenen. Ik bid dat u ons zegent met gelach, gemoedsrust en buitengewone liefde. Ik bid dat u de vijand voor ons zult weerstaan ​​en ons zegent met de bescherming van de Heilige Geest.
 • Heer, de Schrift zegt dat de Heer van vrede Zelf u te allen tijde en op elke manier vrede mag geven. Ik begin mijn dag met de zegeningen van de vader. Ik activeer deze dag door de verbondszegen van God de Almachtige.
 • Heer, ik vraag u om mijn leven te zegenen met vruchtbaarheid. Op elk gebied van mijn leven dat wordt verstoord door onvruchtbaarheid, bid ik dat u het vruchtbaar zult maken in de naam van Jezus.
 • Vader, ik bid dat u mij zegent met de gave van de Heilige Geest. De Schrift zegt dat als de kracht van Hem die Christus uit de doden heeft opgewekt in u woont, dit uw sterfelijk lichaam levend zal maken. Ik vraag om de zegen van de heilige geest. Want er is geschreven: uiteindelijk zal ik mijn Geest uitstorten op alle vlees, uw zonen en dochters zullen profeteren, uw jonge mannen zullen een visioen zien en uw oude mannen zullen dromen dromen. Ik vraag vandaag om de manifestatie van deze zegeningen in de naam van Jezus.
 • Heer, de Schrift zegt dat als iemand wijsheid mist, hij het aan God moet vragen die vrijgevig geeft zonder smet. Vader, ik bid dat u mij zegent met wijsheid, kennis en begrip van bovenaf. Ik vraag u mijn kinderen te zegenen met de geest van wijsheid. De kennis waardoor ze uitblinken boven hun leeftijdsgenoten, ik vraag u hen ermee te zegenen in de naam van Jezus.

Vorig artikelVerbondsgebeden om genade
Volgende artikelVerbondsgebeden om vergeving
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.