Krachtige gebedspunten om het dode lot te doen herleven

1
12310

 

Vandaag zullen we stilstaan ​​bij krachtige gebedspunten om het dode lot te doen herleven. Gebedspunten om het dode lot te doen herleven is ongetwijfeld een van de belangrijkste gebeden die iedereen zou moeten bidden. Zoveel lotsbestemmingen zijn veranderd op het altaar van de zonde en... seksuele immoraliteit. Seksuele immoraliteit blijft de meest populaire manier waarop de vijand het lot van mensen vermindert. Veel mensen hebben hun lot verloren aan een vreemde man en vrouw op het bed van immoraliteit.

Ook zijn er mensen wiens lot door de zonde is verslagen. Zoveel mensen hebben hun lot verloren aan voorouderlijke vloeken en een kwaad verbond dat hun families domineert. Ongeacht hoe de vijand je lot manipuleert, het goede nieuws is dat God machtig en barmhartig genoeg is om dat lot te herstellen. God is de maker van de mens. Hij was het die jou heeft gemaakt en jou die bestemming heeft gegeven. Hij is dus machtig om die bestemming te doen herleven uit de klauwen van de dood.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

God vroeg Profeet Ezechiël, zoon, kan dit bot weer leven? Ezechiël 37:3-10 En Hij zei tegen mij: Mensenkind, kunnen deze beenderen leven?
Dus ik antwoordde: "O Here God, U weet het." Opnieuw zei Hij tegen mij: "Profeteer tot deze beenderen en zeg tot hen: 'O dorre beenderen, hoor het woord van de Heer! Zo zegt de Here God tot deze beenderen: “Voorwaar, Ik zal adem in u laten komen, en u zult leven. Ik zal pezen op je leggen en vlees op je brengen, je met huid bedekken en adem in je geven, en je zult leven. Dan zult u weten dat ik de Heer ben.” '” Dus ik profeteerde zoals mij was opgedragen; en terwijl ik profeteerde, was er een geluid en plotseling een geratel; en de botten kwamen samen, bot tot bot. Inderdaad, terwijl ik keek, kwamen de pezen en het vlees erop, en de huid bedekte ze; maar er was geen adem in hen. Ook zei Hij tegen mij: "Profeteer tot de adem, profeteer, mensenkind, en zeg tot de adem: 'Zo zegt de Here God: "Kom uit de vier windstreken, o adem, en adem op deze verslagenen, opdat zij live." '” Dus ik profeteerde zoals Hij mij gebood, en er kwam adem in hen, en ze leefden, en stonden op hun voeten, een buitengewoon groot leger.

Onze God is de God van alle mogelijkheden. Als Hij droge botten kan doen herleven, kan die dode of zieke bestemming inderdaad weer tot leven worden gewekt. Als het op herstel aankomt, kunnen we daarvoor op de Heer vertrouwen. De Heer beloofde in het boek van Joël 2:25-26 – En ik zal u de jaren teruggeven die de sprinkhaan heeft gegeten, de kever en de rups en de rups, mijn grote leger dat ik onder u heb gestuurd. Terwijl we vandaag bidden, beveel ik op gezag van de hemel; elke dode bestemming zal nieuw leven worden ingeblazen in de naam van Jezus. Door de kracht die Christus uit de dood heeft opgewekt, besluit ik het herstel van elk verspild jaar in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

 • Elke demonische kracht die mijn bestemming heeft gestolen, geeft het vandaag terug in de naam van Jezus. Want het is geschreven, ons is gezag gegeven. In de naam van Jezus moet elke knie buigen en elke tong zal belijden dat hij God is. Allen die het lot stelen, hoor het woord van de Heer, geef mijn lot terug in de naam van Jezus.
 • Heer, elk lot dat de demonische machten in mijn afstamming hebben verminderd. Elke bestemming die de machten in mijn vader- en moederhuis hebben gemanipuleerd, geeft vandaag mijn bestemming vrij in de naam van Jezus.
 • Heer, op elke manier waarop mijn bestemming is gemanipuleerd, beveel ik voor totaal herstel in de naam van Jezus. Want er staat geschreven: Ik zal de jaren herstellen die de sprinkhaan heeft gegeten. Ik besluit dat elk verspild jaar wordt hersteld in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elk demonisch juk dat op mijn bestemming is geplaatst, weegt het tegen het schijnen, zo'n juk zou vandaag moeten breken in de naam van Jezus. Ik vernietig zo'n juk door de kracht in de naam van Jezus. Want er is geschreven, door de zalving zal elk juk vernietigd worden. Elk kwaad juk dat door het lot is gebukt, wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 • Heer, elke kwaad verbond mijn bestemming beïnvloedend, breek ik vandaag van u los in de naam van Jezus. Heer, elke generatievloek die het lot van iedereen in mijn geslacht beïnvloedt, ik vernietig zo'n vloek in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid voor het herstel van al het goede dat ik heb verloren in de naam van Jezus. Toen de Heer de gevangenschap van Zion herstelde, waren wij als degenen die dromen. Heer, mijn verloren glorie wordt hersteld in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid dat elk lot de pijl des doods is geschoten als gevolg van seksuele immoraliteit. Ik bid dat je me vandaag vergeeft in de naam van Jezus. Ik besluit dat mijn bestemming vandaag leven ontvangt in de naam van Jezus.
 • Ik kom tegen elke slechte uiting die tegen mijn bestemming is gezegd in de naam van Jezus. Ik breek elke slechte tong en spuug de dood tegen mijn bestemming in de naam van Jezus. De Schrift zegt wie spreekt, en het gebeurt wanneer God niet heeft gesproken? Ik demp elke kwade stem tegen mijn bestemming in de naam van Jezus.
 • Heer, elke slechte transactie van glorie, elke slechte transactie van het lot, Heer, ik besluit vandaag herstel in de naam van Jezus. U bent de God van de mogelijkheden, en er is niets onmogelijk voor u om te doen. Heer, ik bid dat waar mijn lot ook is aangetast, ik bid voor een totale reparatie in de naam van Jezus.
 • Heer, elke vreemde man of vrouw die mijn bestemming heeft gestolen, ik besluit dat het wordt teruggegeven in de naam van Jezus. Ik spreek tot de lucht, wind en water, in de naam van Jezus spuug ik mijn bestemming uit die in jou verborgen is in de naam van Jezus.
 • Ik bid voor een goddelijke verbinding tussen mijn lothelper en mij in de naam van Jezus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen blindheid van het hart
Volgende artikelGebedspunten tegen financiële onrust
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.