Gebedspunten om te zeggen voordat je naar een interview gaat

0
15587

Vandaag zullen we het hebben over gebedspunten die we moeten zeggen voordat we op gesprek gaan. Er zijn honderdduizenden afgestudeerden in Nigeria die dat niet hebben baan. Er vliegen dagelijks nogal wat vacatures over het internet, maar slechts weinig mensen zijn in staat om een ​​baan te vinden via de vacatures. Er zijn afgestudeerden die de tel kwijt zijn geraakt over het aantal keren dat ze deze populaire zin hebben gehoord, U kunt nu gaan, we komen bij u terug.

Hoewel het belangrijk is om hard te studeren en de nodige voorbereidingen te treffen voor het gesprek, mag men de plaats van gebed niet verwaarlozen. Er zijn nogal wat banen die je niet kunt krijgen door middel van kwalificaties, behalve voor genade. De genade van God is zo dat oude bestaande protocollen alleen door een persoon worden verbroken. Als je het concept van genade begrijpt, zul je het dierbaar zijn en het nooit meer als vanzelfsprekend beschouwen.

Wanneer je op gesprek wilt gaan, is het belangrijk om te weten dat je niet de enige bent die de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek heeft gekregen. Ook ga je daarheen om een ​​panel van experts te ontmoeten die je met vier ogen zullen bestuderen, zodat ze je sterke en zwakke punten kunnen leren kennen. In een situatie waarin er meerdere opties zijn om uit te kiezen, kunt u het zich niet veroorloven om minder te zijn. Je moet gewoon de beste zijn die je op dat moment kunt zijn. Ondertussen zegt de Schrift in het boek van: Jesaja 45:2 'Ik zal voor u uit gaan en de kromme plaatsen recht maken; Ik zal de poorten van brons in stukken breken en de tralies van ijzer doorhakken. Ongeacht het aantal mensen dat is geroepen voor het interview, als God je voorgaat, is succes zeker.

Zoveel jongeren hebben hun hele leven alleen maar afwijzing ervaren. Zelfs op plaatsen waar hun opleidingskwalificatie lijkt te voldoen aan de eisen die aan de functie worden gesteld, stuiten ze nog steeds op teleurstelling. God staat op het punt je verhaal om te draaien. Hij zal je de overwinning geven op afwijzing. Ik besluit als een orakel van God, op elke plaats waar je bent afgewezen, mogen de handen van God je verhaal veranderen in de naam van Jezus. Gebruik het volgende Bijbelvers en gebedspunten voor gebeden voordat je naar dat interview gaat en verwacht een wonder als nooit tevoren.

Gebedspunten:

 

 • Heer, ik dank u voor een nieuwe dag. Dit is de dag die de heer heeft gemaakt en ik zal me er verheugen en blij mee zijn. Ik draag deze dag in uw handen heer, laat het eindigen met vreugde in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, de Schrift zegt: Want door genade bent u gered door het geloof. En dit is niet uw eigen toedoen; het is de gave van God. Heer, ik bid dat u mij zult zegenen met de gave van uw genade in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, net zoals Esther gunst zag in de ogen van de koning, bid ik dat u mij genade zult laten vinden in de ogen van de geïnterviewde in de naam van Jezus. Ik bid dat uw geest voor mij uit zal gaan en alle bergen zal nivelleren die tegen mij willen opstaan ​​tijdens het interview in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt dat als iemand wijsheid mist, hij het aan God moet vragen die royaal geeft zonder smet. Heer, ik bid dat u mij zult zegenen met de wijsheid om correct te antwoorden in de naam van Jezus. Ik bid dat je mijn tong met ijver en genade zult bewaken om mezelf grondig en charmant uit te drukken in de naam van Jezus.
 • Heer, ongeacht mijn opleidingskwalificatie, bid ik dat uw genade vandaag voor mij zal spreken in de naam van Jezus. Terwijl ik mijn mond open om woorden te uiten in antwoord op de vragen die mij zullen worden gesteld, bid ik dat u de woorden van mijn mond met kracht zult zegenen in de naam van Jezus.
 • Here God, want het is geschreven in het boek Psalm 5:12 Want U, HEER, zult de rechtvaardigen zegenen; Met gunst zult U hem omringen als die al met Countr werken een schild. Heer, ik bid dat u mij zegent met gunst in de naam van Jezus. Ik bid dat uw gunst bij uitstek in mijn leven zal zijn als ik naar buiten ga voor het interview in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat onder iedereen die vandaag voor het interview zal komen, ik bid dat uw genade mij zal uitkiezen in de naam van Jezus. Ik bid om de genade die me een maan onder de sterren zal maken, ik bid dat je me uitrust met de genade in de naam van Jezus.
 • Heer, ik kom elke vorm van fout tegen in mijn antwoord vandaag. Ik bestraf de geest van fouten in de naam van Jezus. Ik kom vandaag tegen elke demon van afwijzing in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat de zee het zag en vluchtte, Jordanië trok zich terug, de jonge bergen, De kleine heuvels als lammeren. Ik bid dat dat probleem van mijn weg zal vluchten in de naam van Jezus.
 • Ik bid dat onder de mensen die voor de baan worden geroepen, ik bid dat genade mij waardig zal achten om op de lijst te staan ​​in de naam van Jezus.
 • Want het is geschreven in het boek Spreuken 16:7 Als de wegen van een mens de HEER behagen, zorgt Hij ervoor dat zelfs zijn vijanden in vrede met hem zijn. Heer, ik bid dat u mijn weg zult banen om u te behagen in de naam van Jezus. Ik bid om goddelijke gunst in de ogen van de interviewers in de naam van.
 • Want het is geschreven, het hart van de mens en de koning is in de handen van de heer en Hij leidt het als de gloed van water. Ik bid dat u het hart van de interviewers zult raken in de naam van Jezus. Ik bid voor een goddelijke aantrekkingskracht van hun hart tot mij in de naam van Jezus.

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

 


LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.