Gebedspunten om te bidden voordat je naar de ambassade gaat

0
8311

Vandaag zullen we het hebben over gebedspunten die we moeten zeggen voordat we naar de ambassade gaan. Als u het land uit wilt reizen, moet u een paspoort hebben. Het paspoort is een wettelijk document waaruit blijkt dat u een burger van Nigeria bent. Met dit paspoort gaat u naar de ambassade om uw visum op te halen. Alles gaat goed met reizen naar het buitenland totdat je op het punt komt dat je naar de ambassade moet voor een interview. Als je luistert naar de beproevingen van mensen die dat willen? reizen het land verlaat, weet u hoe moeilijk het is om een ​​paspoort te laten afstempelen bij de ambassade. Sommige toeristen hebben zichzelf farmiliar gemaakt met de populaire woorden sorry dat je deze keer niet in aanmerking komt voor een visum, probeer het een andere keer.

Ondertussen hebben sommige van deze mensen aan wie hun visum is geweigerd, alles wat nodig is om zichzelf tijdens de reis te sponsoren, maar toch is hun visum nooit goedgekeurd. Laten we het hebben over jonge mannen en vrouwen wier leven in het land erg treurig was vanwege de economische tegenspoed. Ze geloven dat er aan de andere kant groenere weiden zijn waar ze hun grote idee volledig kunnen verkennen en hun potentieel kunnen maximaliseren.

Hun hoop en ambities worden echter verbrijzeld wanneer ze bij de ambassade aankomen. Een ding dat veel mensen niet begrijpen, is dat God nog steeds bezig is met het tonen van genade, zelfs als alle hoop al verloren is. Ik heb verschillende gevallen gehoord van mensen wier visum werd goedgekeurd terwijl ze zelfs geen kans maken, en ik heb getuigenissen gedeeld van mensen die naar het buitenland reizen door de genade van de Allerhoogste.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Dit gebed zal meer gericht zijn op het verdienen van de genade van God de Almachtige wanneer je naar de ambassade gaat. Als u van plan bent om binnenkort de ambassade te bezoeken, gebruik dan deze gebedsgids.

Gebedspunten:

 

 • Here God, ik dank u voor het geschenk van het leven. Ik dank u omdat het door uw genade is dat ik niet verteerd ben. Ik verheerlijk u Jezus omdat u de koning der koningen en de Heer van alle heren bent. Moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus.
 • Heer, de Schrift zegt dat we niet in zonde kunnen blijven en vragen dat genade overvloedig is. Ik bid om vergeving van mijn zonde, op welke manier dan ook dat ik heb gezondigd en tekort schiet in uw glorie, ik bid dat u mij vergeeft in de naam van de Jezus. De Schrift zegt dat zelfs als mijn zonde zo rood als scharlaken is, ze witter zullen worden dan sneeuw, als mijn zonde zo rood is als karmozijn, ze zullen witter worden dan wol. Ik bid dat u mij met uw bloed zult wassen en alle ongerechtigheid wegneemt die mijn gebeden in de naam van Jezus kan belemmeren.
 • Heer Jezus, terwijl ik vandaag naar buiten ga om de ambassade te bezoeken, bid ik dat uw aanwezigheid met mij meegaat in de naam van Jezus. Heer, waar mijn kennis faalt, waar mijn kracht en charisma niet zouden werken, bid ik dat uw genade voor mij opkomt in de naam van Jezus.
 • Heer, zoals ik vandaag voor het consulaat zal verschijnen, zegt de Schrift, en Esther vindt gunst in de ogen van de koning. Ik besluit dat u mij gunst zult laten vinden in de ogen van de consulair in de naam van Jezus. Ik bid dat voor elke vraag die mij zal worden gesteld, ik bid dat uw genade voor mij zal spreken in de naam van Jezus.
 • Ik kom elke vorm van belemmering tegen op weg naar de ambassade, ik bestraf elke negatieve geest of gedachte in mijn hart door de kracht in de naam van Jezus. Heer, elke vorm van vertraging die me ervan weerhoudt om op tijd bij de ambassade te komen, ik berisp het door de kracht in de naam van Jezus.
 • Heer, ik kom de demon van afwijzing tegen die tegen mij werkt, ik vernietig zulke geesten met het vuur van de heilige geest. Elke demon die heeft gezworen mij in de weg te staan, ik laat vandaag de wraak van God op u los in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik kom tegen de geest van fouten die de vijand misschien tegen mij wil gebruiken als ik vragen begin te beantwoorden op de ambassade, ik bid dat u mijn tong met kracht zult bewaken en dat elk antwoord dat ik zal geven nauwkeurig zal zijn in de naam van Jezus.
 • Heer, elke kracht die de mensen voor mij heeft afgewezen, ik bid dat dergelijke krachten hun macht over mij zullen verliezen in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid dat uw kracht voor mij uit zal gaan en het pad voor mij zal voorbereiden. Alle ruwe delen zullen recht worden gemaakt in de naam van Jezus. Alle kromme wegen zullen recht worden gemaakt door de kracht in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat uw genade en barmhartigheid mijn leven zullen overschaduwen als ik voor het consulaat verschijn. Ik bid om de genade die de aandacht van de consulaire zal trekken, ik bid dat het vandaag met mij meegaat in de naam van Jezus.
 • Heer, ik zal geen schande onder ogen zien in de naam van Jezus. Terwijl ik vandaag naar de ambassade stap, bid ik dat ik met geluk thuiskom in de naam van Jezus. Ik kom tegen elke demon of elk altaar waartegen is opgericht om ervoor te zorgen dat ik vandaag met droefheid naar huis terugkeer, ik berisp dergelijke altaren in de naam van Jezus. Als ik vandaag naar buiten ga, zal ik zegevieren in de naam van Jezus.
 • Heer, ik dank U voor verhoorde gebeden. Ik dank u omdat u mijn verzoeken hebt goedgekeurd, moge uw naam zeer verheven zijn in de naam van Jezus.

Belangrijke mededeling: Het is belangrijk om te weten dat de website geen enkele vorm van illegale migratie ondersteunt. Deze gebedspunten zijn alleen voor degenen die om juridische redenen naar het buitenland reizen.

 

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.