Gebedspunten voor vuur van opwekking voor het christelijk leven

0
10982

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten voor vuur van opwekking voor het christelijke leven. Er zijn zoveel christenen wier geestelijk leven is verstoord door de vijand. Een christen is gewoon een gewone man zonder een verfijnd spiritueel leven. De vijand begrijpt dat wanneer het geestelijk leven van een christen niets is om over naar huis te schrijven, zo'n christen kwetsbaar is. Als we het hebben over het christelijk leven, is het niet alleen voor de naam. Er moet iets relevants zijn om aan te tonen dat we christenen zijn. Veel gelovigen hebben geen rust meer, ze communiceren niet meer met God.

Wat de meeste christenen nu nodig hebben, is opwekking. Als we over opwekking spreken, betekent dat weer tot leven brengen. Dit betekent dat iets in zijn oorspronkelijke glorie wordt hersteld. De hele essentie van onze redding is niet alleen christenen te worden genoemd, het is aan ons om een ​​voorbeeldig leven te leiden dat mensen ervan zou overtuigen dat we echt christen zijn. De eerste keer dat het woord christen werd bedacht, was in Antiochië. De mensen zagen het leven van de apostelen en waren ervan overtuigd dat ze een perfecte replica van Christus zijn. Als christenen moet ons geestelijk leven top zijn. Dit kan alleen worden bereikt door consequent te bidden, Gods instructies te bestuderen en te gehoorzamen.

Het is droevig dat veel gelovigen zijn afgeweken van de roep om verlossing. Materiële rijkdom heeft veel christenen verblind en hun eerste liefde, namelijk Christus Jezus, de rug toegekeerd. Velen zijn op zoek gegaan naar rijkdom en macht, zodat ze hun schepper vergeten. Het boek Prediker 12:1 Denk nu aan uw Schepper in de dagen van uw jeugd, terwijl de kwade dagen niet komen, noch de jaren naderen, wanneer u zult zeggen: Ik heb er geen plezier in. Dit is de beste tijd om het vuur op het altaar van ons christelijk leven weer aan te wakkeren. We kunnen weinig doen als er problemen komen. Het is niet de actie tijdens het gevecht die ons een krijger maakt, het zijn de jaren van paraatheid.

Ik vraag door de genade van de Almachtige God dat elk dood christelijk leven nu vuur ontvangt in de naam van Jezus. Ik kom tegen elke vorm van afleiding dat u van God heeft weggenomen, bestraf ik dergelijke afleidingen omwille van u in de naam van Jezus. Ik kom tegen elke agenda van de vijand om je van dit pad van geloof en gerechtigheid te laten vallen, in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

 • Here Jezus, ik dank u voor een ander moment, een andere dag. Ik dank u voor de zegeningen, gunst en barmhartigheid. Ik dank u voor de voorziening. Ik dank u voor de genade die mij uit de duisternis heeft geroepen naar het wonderbaarlijke licht van Christus, Heer, moge uw naam worden verheven in de naam van Jezus.
 • Heer, de Schrift zegt in het boek van 1 John 1: 9 If we belijden onze zonden, hij is trouw en rechtvaardig om ons onze zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid. Heer, ik belijd mijn zonden voor u, ik bid dat u mij door uw genade zult vergeven in de naam van Jezus.
 • Heer God, op welke manier dan ook dat mijn zonde de vijand de gelegenheid heeft gegeven om mij te slaan, ik vraag u mij vandaag te vergeven in de naam van Jezus. Want er staat geschreven: al zijn mijn zonden zo rood als scharlaken, ze zullen witter worden dan sneeuw, al zijn ze rood als karmozijn, ze zullen witter worden dan wol. Ik vraag dat u door uw genade mijn zonden volledig zult wegwassen in de naam van Jezus.
 • Het boek van Psalm 80:19 Herstel ons, o Here God der heerscharen! Laat je gezicht stralen, dat we gered mogen worden! Ik vraag dat je me wilt herstellen. Werp mij niet weg van uw tegenwoordigheid en neem uw heilige geest niet van mij weg. Geef mij de vreugde van uw redding terug en steun mij met uw vrije geest. Vader, ik bid voor herstel van mijn christelijke leven in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, de Schrift zegt dat hij die denkt te staan, moet oppassen, tenzij hij valt. Ik weiger te vallen, ik vraag u mij de genade te schenken om tot het einde bij u te staan, Heer, laat deze genade op mij los in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid dat er een nieuw vuur zal branden op het altaar van mijn christelijk leven. Ik kom elke vorm van lauwheid tegen in mijn geestmens, ik vraag dat de heilige geest de leiding over mijn leven neemt en mij de kracht geeft om door te gaan met het geloof in de naam van Jezus.
 • Heer, ik kom elke vorm van afleiding op mijn weg tegen. Elke moeite, kwelling of verleiding die de vijand mij misschien wil sturen om mij weg te nemen van de tegenwoordigheid van de Heer, ik kom er tegen door het vuur van de Heilige Geest in de naam van Jezus.
 • Heer, ik zoek het brandende vuur van opwekking over mijn geestelijk leven. Ik vraag je om de juiste geest in mij te herstellen. Ik ga alle krachten van duisternis tegen die zijn gestuurd om mijn spirituele leven naar beneden te halen, ik annuleer hun plannen door de kracht in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt in het boek van Psalm 19:7 The de wet van de Heer is volmaakt en doet de ziel herleven; het getuigenis van de Heer is zeker, het maakt de eenvoudige wijs. Heer, ik bid voor de heropleving van mijn ziel, ik vraag u mij uw wet te leren en deze duidelijk te maken in de grond van mijn hart in de naam van Jezus.
 • Uw woord zegt in het boek van Psalm 80:18 Dan zullen we u nooit meer in de steek laten. Breng ons weer tot leven, zodat we uw naam nog een keer kunnen aanroepen. Heer Jezus, herleef mijn christelijk leven vandaag door uw machtige kracht.
 • Heer, ik bid dat u mij de genade wilt schenken om mijn leven te leiden als een kopie van Jezus Christus. Laat mijn leven een bewijs zijn van Christus in de naam van Jezus.

 

 


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelKrachtige gebedspunten om nierziekte te genezen
Volgende artikelKrachtig verklaringsgebed om kwaad verbond te vernietigen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.