10 Schriftplaatsen om je dag te beginnen Start

1
13366

Vandaag behandelen we 10 schriftgedeelten om je dag mee te beginnen. Er is geen betere manier om de dag te beginnen dan met het woord van God. Het woord van God draagt energie dat is voldoende om onze dag soepel te laten verlopen. Onthoud dat de Bijbel heeft opgetekend dat elke dag gevuld is met kwaad, zo is zegen ingebed in elke dag. Het juiste woord van God zal ons helpen onze dag goed te maken.

Of u nu een kantoormedewerker of een zakenman bent, u hebt het juiste woord nodig om uw dag soepel en vrij van kwade gebeurtenissen te maken. Het woord van de Heer is een bevestiging en een herinnering dat God van ons houdt en over ons waakt. We hebben 10 schriftgedeelten nageleefd die u altijd kunt gebruiken om uw dag te beginnen.

10 Schriftplaatsen om je dag te beginnen

Psalm 118:24 “Dit is de dag die de Heer heeft gemaakt; we zullen ons er verheugen en blij mee zijn.”

U kunt deze tekst gebruiken om tot in de dag te profeteren. De Schrift zegt iets te verklaren en het zal vaststaan. Verklaar dat de dag de dag is die de heer heeft gemaakt en dat je je zult verheugen en er blij mee zult zijn. Dit betekent dat er geen kwaad op je pad zal komen in deze nieuwe dag, je zult van niemand het slachtoffer worden onheil omstandigheden in de naam van Jezus.

Psalm 88:13 “Maar tot U heb ik geroepen, o Heer; en in de morgen zal mijn gebed u weerhouden.”

Er is iets aan het roepen van God in de ochtend. Hoe dat het boek van de Psalm zegt dat ik u vroeg in de ochtend zal aanroepen. Denk aan de Schrift die ons vermaant dat we God zoeken wanneer Hij te vinden is, we moeten Hem aanroepen als Hij nabij is. Dit gebed betekent dat de aanwezigheid van God altijd dichtbij en vroeg in de ochtend is. Lees deze tekst, bid tot God en geloof dat je gebed is verhoord.

Psalm 90:14 “O verzadig ons vroeg met uw barmhartigheid; opdat wij ons al onze dagen mogen verheugen en verheugen.”

Dit is een gebed tot God om ons te zegenen met zijn barmhartigheid. Onthoud dat de Schrift zegt dat ik genadig zal zijn met wie ik genadig zal zijn en medelijden met wie ik het zal hebben. Dit is een vermaning dat God ons met barmhartigheid moet zegenen, zodat we de hele dag blij mogen zijn. Wanneer de genade van God met ons is, zullen protocollen worden verbroken en zullen dingen zonder stress op hun plaats vallen.

Psalm 5:3 “Mijn stem zult gij horen in de morgen, o Heer; in de morgen zal ik mijn gebed tot u richten, en zal opzien."

Deze tekst is om het feit verder te benadrukken dat God gebeden meer in de ochtend hoort en verhoort. Dit wil niet zeggen dat God geen gebeden beantwoordt op andere momenten van de dag. God beantwoordt gebeden elke keer. Het is echter belangrijk dat we onze gebeden 's morgens vroeg tot God richten voordat we het huis uit gaan.

Psalm 143:8 “Laat mij uw goedertierenheid horen in de morgen; want op u vertrouw ik: laat mij de weg weten waarop ik moet gaan; want ik hef mijn ziel tot u op.”

Het is een psalm van gebed om onze dag goed en soepel te laten verlopen. Het is een gebed dat de goedertierenheid van God vroeg in de ochtend over ons komt. We hebben ook voor elke dag leiding nodig. Wanneer ons leven geen richting heeft, is een fout onvermijdelijk. Dit is een psalm van gebed dat God ons been wijst in welke richting we moeten gaan.

1 Petrus 5:7 “Werpt al uw zorg op hem; want hij geeft om je."

Als je je te veel zorgen maakt, als je hart zo vervuld is van angst dat je niet weet wat je moet doen. Dit is de beste tekst om je dag mee te beginnen. Ben je bang om die slechte baas vandaag onder ogen te zien? Of je twijfelt of je dag niet gaat zoals gepland, zorgeloos. God heeft beloofd voor ons te zorgen door al onze zorgen en zorgen weg te nemen.

Jesaja 45:2 Ik zal voor u uit gaan en de kromme plaatsen recht maken; Ik zal de poorten van brons in stukken breken en de tralies van ijzer doorhakken.

U hoeft zich geen zorgen te maken. Dit is een belofte van God. Hij heeft beloofd je elke dag voor te gaan en verheven plaatsen te verhogen. Dit betekent dat de kracht van de Almachtige God voor je uit zal gaan en alle problemen of uitdagingen die zich onderweg tegen je kunnen voordoen, zal wegnemen. U hoeft deze tekst alleen maar te bestuderen met geloof in uw hart, dat zoals het is geschreven, zo zal zijn.
Elke ijzeren deur die voor u is gesloten om uw zegen uit te stellen, zal worden verbroken door de kracht van de Almachtige God.

Filippenzen 4:19 En mijn God zal in al uw behoeften naar Zijn rijkdom heerlijk voorzien door Christus Jezus.


Dit is een geschrift dat de verzekering geeft dat God in alles zal voorzien wat we nodig hebben. De rijkdom van God de Vader kan niet genoeg benadrukt worden. De Schrift zegt naar Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Dit betekent dat gebrek en gebrek niet onze dagelijkse portie van ons leven zullen zijn.

Jakobus 1:5 “Als iemand van u wijsheid mist, laat hij dan vragen aan God, die aan alle mensen rijkelijk geeft, en hem niet verwijt; en het zal hem gegeven worden.”

Voor elke dag hebben we een bepaald niveau van wijsheid nodig om door het leven te reizen. Geen wonder dat de Schrift ons vermaant dat als we wijsheid missen, we God moeten vragen die vrijgevig geeft zonder smet. Het is de wijsheid van God die je zal leren hoe je antwoord kunt geven op elk gesprek waar je je de hele dag mee bezig zult houden.

De wijsheid van God zal je helpen om complexe situaties op te lossen alsof het niets is.

Jeremia 29:11 "Want ik ken de plannen die ik voor u heb", verklaart de Heer, "is van plan u voorspoedig te maken en u geen kwaad te doen, plannen om u hoop en een toekomst te geven."

Gebruik dit gedeelte van de Schrift om voorspoed voor die dag te claimen. Hij zei dat Zijn plannen voor ons zijn om voorspoedig te zijn en niet om ons kwaad te doen. Dit betekent dat elk gevaar op onze weg zal worden weggenomen door de kracht in de naam van Jezus.

 

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.