Gebedspunten tegen de donkere wolk in Nigeria

0
9766

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen donkere wolken in Nigeria. De laatste jaren is het land behoorlijk beschimpt geweest. Het land is getuige geweest van enkele van de lelijkste gebeurtenissen in zijn lange geschiedenis. De moorden van onschuldige demonstranten door onbekende schutters bij de Lekki Tollgate op 20 oktober 2020 is een donkere vlek in de geschiedenis van dit land. Na die tijd is het kwaad niet vertrokken uit dit land met hier en daar talloze moorden. Etnisch en tribale strijd is aan de orde van de dag geworden, Fulani-herders zullen niet stoppen met het doden van mensen, ontvoerders hebben hun bedrijf naar een hoger niveau getild, series van lelijkheid en bitterheid heeft het land overweldigd.

We hebben geen waarzegger nodig om ons te vertellen dat er een donkere wolk over het land hangt en totdat die wolk van duisternis is weggenomen, is vrede misschien een luxe die te veel is om te zoeken. Nog maar twee dagen geleden kwamen de nieuwe stafchef luitenant-generaal Attahiru Ibrahim en andere hoge officieren van het Nigeriaanse leger om bij een bloederig vliegtuigongeluk in de staat Kaduna. Het is daarmee de derde keer dit jaar dat het Nigeriaanse leger een vliegtuigcrash meemaakt waarbij veel mensen om het leven zijn gekomen. Dit is een van de vele andere slechte en onaangename gebeurtenissen die de afgelopen tijd hebben plaatsgevonden. Het is belangrijk dat we erkennen dat het niet goed gaat met het land. Het land is vreselijk ziek, we moeten God aanroepen om het land Nigeria te genezen en de donkere wolk weg te nemen die op dit land hangt.

Het boek van 2 Kronieken 7:14 Als Mijn volk, dat naar Mijn naam wordt genoemd, zichzelf vernedert en bidt en Mijn aangezicht zoekt en zich afkeert van hun goddeloze wegen, dan zal Ik vanuit de hemel horen en hun zonden vergeven en hun land genezen. We zullen bidden om vergeving van God over dit land en deze donkere wolk moet van dit land worden weggenomen. Ik bid op gezag van de hemel, elke donkere wolk op deze natie wordt weggenomen in Jezus naam.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik bid dat u de donkere wolk die op deze natie hangt, zult wegnemen. Veroorzaak uw goddelijke licht om te schijnen en de duisternis uit te jagen over het land Nigeria in Jezus naam.
 • Heer Jezus, de Schrift zegt dat als het fundament bedorven is, wat zullen de rechtvaardigen doen? Heer, ik bid dat u door uw kracht naar de grondlegging van dit land zult gaan en alle afwijkingen daarin in de naam van Jezus zult corrigeren.
 • Want het is geschreven en het licht schijnt zo helder in de duisternis en de duisternis begrijpt het niet. Ik bid op gezag van de hemel, je zult dit land verlichten in de naam van Jezus. Ik bid dat uw overweldigende licht op de duisternis van Nigeria zal schijnen.
 • Heer Jezus, ik kom elke rituele moord in Nigeria tegen door het vuur van de heilige geest. Ik bid dat je je vuur naar het kamp van alle ritualisten en ontvoerders in Nigeria zult sturen en je zult ze vernietigen in je vreselijke wraak in Jezus naam.
 • Heer Jezus, ik heilig de wegen tegen een ongeluk, ik heilig de lucht van elk luchtongeval in de naam van Jezus. Vanaf vandaag zal er in Nigeria geen ongeluk meer gebeuren in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid dat u ervoor wilt zorgen dat elke leider van tribale en etnische verdeeldheid u ziet. Ik bid dat je hen zult leren om van Nigeria te houden en het in Jezus naam te omarmen.
 • Heer God, net zoals u Saul uit het paleis hebt verwijderd als koning over Isreal, bid ik dat u elke slechte leider verwijdert die we onszelf hebben opgedrongen in Jezus naam.
 • Heer, elke leider zoals Saul die niet naar u wilde luisteren, ik bid dat u hen door het vuur van de heilige geest zult veranderen in Jezus naam.
 • Heer Jezus, elke demonische macht die op de hoge weg staat om vreselijke ongelukken te veroorzaken, besluit ik dat het vuur van de heilige op dit moment op hen komt in de naam van Jezus.
 • Elke agenda van de vijand om ongeluk op de weg te veroorzaken door vallende brandstoftanks, ik vraag dat je door het vuur van de heilige geest dergelijke krachten zult vernietigen in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik herleef elk bloed van onschuldige mensen dat in dit land is vergoten. Op welke manier dan ook schreeuwt hun bloed om wraak, ik besluit dat de genade van God zal spreken in de naam van Jezus.
 • Heer, elk plan en elke agenda van de vijanden van deze natie om nog meer ongelukkige incidenten te creëren, wordt vernietigd door het vuur van de heilige geest.
 • Alle bloedzuigende demonen in Nigeria vatten vlam in de naam van Jezus. Alle demonische kliekjes die de zaken van de natie hebben gestolen, ik bid dat het vuur van de heilige geest op hen komt in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik besluit over dit land dat er geen moorden meer zullen zijn in de naam van Jezus. Er zal geen bloedvergieten meer zijn in de naam van Jezus.
 • Ik bid door de genade van de Heer, de zonden van deze natie zijn vergeven in de naam van Jezus. Vanwege het bloed dat werd vergoten aan het kruis van Golgotha, annuleren we elk bloed dat wraak zoekt over Nigeria of haar mensen in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid dat uw kracht elke man en vrouw aan het roer van de macht zal bezoeken, uw heilige geest en kracht die diepe dingen zoeken, zullen uitgaan en hun hart onderzoeken, wie geen goede bedoelingen heeft voor deze natie, zal worden gebracht voor gerechtigheid in de naam van Jezus.
 • Ik bid dat u door uw genade, Heer Jezus, meer leiders zoals Jozua, zoals David, zult opvoeden die deze natie uit gevangenschap zullen leiden naar het bestemde land dat u voor deze natie hebt gecreëerd in Jezus naam.
 • Heer, elke koning zoals Absalom die de troon heeft gestolen van degene die u hebt uitgekozen om erop te zitten, we bidden dat u hen van de zetel van de macht zult verwijderen in de naam van Jezus. Vanaf vandaag bid ik dat u mannen naar uw hart op de troon zult zetten in de naam van Jezus.


KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen slechte bedoelingen van mensen
Volgende artikelGebedspunten tegen slechte buren
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.