Gebedspunten om van je huis een oorlogskamer te maken

3
11677

Vandaag behandelen we gebedspunten om van je huis een oorlogskamer te maken. Als je de film met de titel War Room hebt gezien, heb je misschien een inspiratie om een ​​afgelegen ruimte in je huis te hebben waar je tot God bidt. War room is een ruimte in het huis waar we onze tent van gebed opzetten. De oorlogskamer is niet zoals alle andere ruimtes in het huis, het is heilig en heel anders. Elke spirituele persoon die de oorlogsruimte betreedt, moet kunnen voelen dat er serieuze gebedsactiviteiten in die kamer plaatsvinden.

Christus beval in het boek Mattheüs 6: 6 ga je binnenkamer binnen, sluit je deur en bid tot je Vader die in het geheim is, en je Vader die ziet wat er in het geheim gebeurt, zal je belonen. " Dit leert ons dat bidden geen pronkstuk is en niet mag zijn. Er zijn veldslagen die het beste in het geheim worden uitgevochten. De overwinning van die veldslagen kondigt onze inspanningen in het openbaar aan. In onze gezinnen is er behoefte aan een oorlogskamer.

Een van de belangrijkste aspecten van het hebben van een oorlogskamer is dat het ons helpt om gefocust te blijven op de plaats van gebed. Omdat de oorlogskamer niet is zoals alle andere ruimtes in ons huis, is onze geest geneigd te bidden als we in de oorlogskamer zijn. Het is een ruimte die speciaal is ontworpen om te bidden en om met de vader te communiceren. Als u nog geen ruimte heeft aangemaakt, is het belangrijk dat u dit nu doet.

Laten we aannemen dat je een ruimte voor gebed hebt gecreëerd, maar je weet nog steeds niet wat je moet bidden wanneer je maar wilt, hier zijn gebedspunten die je in je gebedsruimte kunt zeggen.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik verheerlijk u voor het geschenk van het leven dat u mij hebt geschonken. Ik dank u voor de genade om een ​​prachtige dag als deze te zien, laat uw naam worden verhoogd in de naam van Jezus.
 • Heer, de Schrift zegt, want we worstelden niet tegen vlees en bloed, maar tegen heersers en machten der duisternis op hoge plaatsen. Ik weiger op mijn sterfelijke kracht te steunen. Ik bid dat u dit wilt helpen familie in de naam van Jezus.
 • Uw woord zegt dat u zult strijden met hen die met ons strijden en dat u de onze zult redden kinderen. Ik bid dat u de kinderen van dit gezin wilt redden in Jezus naam. Ik besluit op gezag van de hemel dat onze vruchten geen schade zullen overkomen in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, de Schrift zegt dat als iemand het mist wijsheid laat hem vragen van God die vrijgevig geeft zonder smet. Ik bid dat je wijsheid zult schenken aan de man van dit huis om dit huis op de juiste manier te leiden in de naam van Jezus. Want er staat geschreven, dat wat mij en mijn gezin betreft, wij de heer zullen dienen. Schenk ons ​​de genade om u voortdurend tot het einde te dienen in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt dat Hij overheden en machten heeft ontwapend en er een openbaar schouwspel van heeft gemaakt, en daarin zegevierde over hen. Heer, ik spreek dit woord in manifestatie over mijn huis. Elke kracht van duisternis is ontwapend in de naam van Jezus.
 • Want het is ver boven alle vorstendom en macht en macht en heerschappij geschreven, en elke naam die wordt genoemd, niet alleen in dit tijdperk maar ook in dat wat komen gaat. Ik hef een standaard op tegen elke heerser van duisternis in mijn huis in Jezus naam.
 • Ik kondig vanaf vandaag aan dat dit huis en gezin van Jezus zijn. Vanaf vandaag stuur ik alle kracht van duisternis, elke geest van verwarring en woede, elke geest van ziekte mijn huis uit in Jezus naam. De Schrift zegt en het licht schijnt helder in de duisternis en de duisternis begrijpt het niet. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus, het licht van God zal in mijn leven in Jezus naam beginnen te schijnen.
 • Want het is geschreven, we hebben een naam gekregen die boven alle andere namen staat die bij de naam van Jezus elke knie moet buigen en iedereen die geeft, zal belijden dat Jezus Heer is. In Jezus naam, elke demonische knie in mijn huis, elke satanische tong die tegen mijn familie spreekt, wordt je vernietigd in de naam van Jezus.
 • De Bijbel zegt in het boek Psalm 138: 7 Hoewel ik midden in de problemen wandel, zult U mij doen herleven; U zult Uw hand uitstrekken tegen de toorn van mijn vijanden, en Uw rechterhand zal mij redden. Heer, hoewel dit gezin in moeilijkheden verkeert, zult U ons doen herleven. Hoewel dit gezin in het midden van vuur wandelt, zal het ons niet verbranden, hoewel dit gezin te midden van machtig water wandelt, zullen we niet overweldigd worden in Jezus naam.
 • Leid ons niet in verzoeking, maar verlos ons van alle kwaad. Voor jou is het koninkrijk en de macht en glorie voor eeuwig en altijd. Heer, ik bid dat u de verleidingen van de vijand niet zult toelaten om onze geest in Jezus naam te overweldigen.
 • Er staat geschreven: de heer is getrouw, en Hij zal je sterken en beschermen tegen de boze. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus, mijn familie wordt beschermd in Jezus. Heer, van elke slechte gebeurtenis wordt mijn familie beschermd in de naam van Jezus.
 • Het boek Judas 1:24 Nu aan Hem die u kan behoeden voor struikelen, en u onberispelijk voor de tegenwoordigheid van Zijn heerlijkheid met buitengewone vreugde kan presenteren. Heer, u bent in staat mij te redden van struikelen, u zult mij geen schuld geven. Ik hoop op uw woord dat u zult voorkomen dat dit gezin struikelt door uw genade in Jezus naam.
 • Heer, ik bid dat uw kracht van eenheid in dit huis zal komen. Ik bestraf elke geest van onenigheid in ons midden in de naam van Jezus. Ik bid dat u mijn partner begrip geeft. De genade om met liefde correcties aan te brengen. Ik bid dat u het hem zult geven in de naam van JEZUS.

Vorig artikel20 beloften van God om te bidden als je moed en kracht nodig hebt
Volgende artikelBijbelteksten om voor uw relatie te bidden
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

3 COMMENTS

 1. Ich bedanke mich für die schönen Gebete. Sie helfen mir in meiner Zeit des Kummers und des Leidens. De Herr is een van de beste die er zijn, is een van de beste die we hebben gevonden en is een van de beste die we hebben gevonden. Vielen Dank ✝️🙏

 2. dr ik tarmattie kissoon, ik heb je nodig jezus genees mijn oor en zegen al mijn partner en familie s in jezus naam, ik prijs de heer met mijn ziel in jezus naam amen. ik bid voor elk land ter wereld, dank u heer.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.