Gebedspunten voor trouwdag

0
16175

Vandaag behandelen we gebedspunten voor de trouwdag. Een van de opmerkelijke gebeurtenissen in ons leven die maar één keer plaatsvinden, is de bruiloft. We krijgen niet twee keer een bruiloft, daarom moeten we het goed doen wanneer we het willen doen. Er zijn zoveel dingen verbonden aan een bruiloft. Ten eerste is het belangrijk om te weten dat het huwelijk een verbintenis is die door God is georkestreerd, zodat de mens vruchtbaar kan zijn en de oppervlakte van de aarde kan vermenigvuldigen.

Bruiloft is een evenement dat verschillende mensen samenbrengt om te vrolijken. Helaas zal niet iedereen om vreemde redenen tevreden zijn met de vakbond. Daarom horen we soms verwoestend nieuws over een pas getrouwd stel. Sommigen sterven op hun trouwdag, sommigen worden getroffen door onvruchtbaarheid, terwijl een vakbond geen drie maanden duurt voordat ze scheidden. Om deze en nog veel meer redenen is het belangrijk om te bidden tijdens de planningsfase en voor de dag van de bruiloft.

U bent misschien van mening dat waarom alles met gebed te maken heeft? Onthoud wat de Schrift zegt in het boek Efeziërs 6: 12 Voor worstelen wij niet tegen vlees en bloed, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de machthebbers van de duisternis van deze wereld, tegen de geestelijke boosheden in de lucht. We vechten niet tegen vlees en bloed, maar tegen machten en heersers van de duisternis. En de Schrift deed ons ook begrijpen dat ons oorlogswapen het gebed is. Daarom draait alles om gebed.

In dit gebedsartikel zullen we de plannen en agenda van de vijand met betrekking tot de unie vernietigen. We zullen de bescherming van God vragen voor iedereen die van heinde en verre voor de bruiloft komt. Ten slotte zullen we bidden dat God zou zegenen in de vereniging met goede kinderen. Ik besluit op gezag van de hemel, vóór de dag en na de dag, er zal geen kwaad u overkomen in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

 

 • Heer, ik dank U voor uw genade en genade over mijn leven. Ik dank u voor uw hulp bij het vinden van mijn echtgenoot. Ik dank je voor de goddelijke verbinding die ons samenbracht. Ik dank u voor het succesvol maken van onze verkering. Ik dank u dat u de vijand geen toegang tot ons midden heeft gegeven. Ik maak groot omdat je hebt laten zien dat je God bent over de unie, laat je naam worden verhoogd in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid om voorziening voor alles wat nodig is om die dag tot een succes te maken. De Schrift zegt dat God in al mijn behoeften zal voorzien in overeenstemming met Zijn rijkdom in heerlijkheid door Christus Jezus. Ik besluit dat er een voorziening is voor alles wat nodig is in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik bid om genade, genade en gunst. Waar we ook heen gaan voor hulp, laat hulp komen in de naam van Jezus. Ik bid dat u ervoor zorgt dat mannen ons zegenen, dat u ervoor zorgt dat mannen ons goed doen in de naam van Jezus. 
 • Heer God, de Schrift zegt dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen gericht zijn en dat Zijn oren altijd aandachtig zijn voor hun gebeden. Ik bid dat u die dag met uw kostbare bloed wilt heiligen. Ik kom die dag tegen elk kwaad dat buit is toegewezen. Ik verlos die dag met kostbaar bloed van Christus en ik annuleer elk kwaad dat door de duivel is gepositioneerd om die dag te ruïneren in de naam van Jezus. 
 • Ik bid voor elke man en vrouw die van heinde en verre komen, ik vraag je ze veilig te brengen in de naam van Jezus. Geen van hen zal het slachtoffer worden van slechte omstandigheden in de naam van Jezus. 
 • Heer, ik bestraf elke vorm van ongeluk op mijn trouwdag. Ik besluit dat de wegen vrij zijn van ongevallen in de naam van Jezus. Elke demonische machten die op die dag om bloed schreeuwen, leid ik ze naar het kruis van Golgotha ​​waar het bloed van Christus is vergoten in de naam van Jezus. 
 • Ik heilig elke auto, elke bus, elke fiets en elk ander vervoermiddel dat mensen naar de locatie zullen gebruiken, ik heilig ze door het bloed van het lam in de naam van Jezus. Ik maak ze onaantastbaar voor welke vijand dan ook in de naam van Jezus. 
 • Heer, we bidden dat iedereen die met kwade bedoelingen naar mijn bruiloft komt, ik bid dat de kracht van de Heilige Geest die persoon zal arresteren voordat hij zijn bedoelingen in de naam van Jezus vervult. 
 • Ik annuleer de plannen en agenda van de vijand betreffende die dag door het kostbare bloed van Jezus. Ik besluit op gezag van de hemel, laat de vijand sterven door hun eigen plannen in de naam van Jezus. 
 • Ik bedek mezelf en partner met het bloed van Jezus. Elke kwade pijl die aan de vooravond van onze bruiloft zal worden uitgezonden om problemen in ons leven te creëren, ik vernietig ze door het vuur van de Heilige geest in de naam van Jezus. 
 • Heer, ik bid dat onze vereniging vruchtbaar zal zijn in de naam van Jezus. Ik kom tegen elk plan van de vijand om te vechten met onvruchtbaarheid, ik vernietig dergelijke plannen door de kracht in de naam van Jezus. Er is geen onvruchtbare vrouw in Isreal, ik open de baarmoeder van mijn vrouw voor goede kinderen in de naam van Jezus. Ik bid voor goede en gehoorzame kinderen, kinderen die de Heer zullen dienen en hun ouders zullen gehoorzamen, mij met hen zegenen in de naam van Jezus. 
 • De Schrift zegt wat God heeft samengevoegd, laat niemand iets scheiden. Ik vernietig alle plannen en agenda die door de vijand zijn opgesteld om rancune te creëren tussen mij en mijn partner, ik vernietig dergelijke plannen in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik draag deze unie op in uw bekwame handen, ik bid dat u de Heer van deze unie zult zijn in de naam van Jezus. Ik vraag u ons te zegenen met liefde en begrip, om onszelf te tolereren en u zult ons uw speciale soort liefde leren die nodig is voor deze reis, in de naam van Jezus. 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten om de strijd tegen het eerste kind tegen te gaan
Volgende artikelGebedspunten voor mensen die reizen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.