Gebedspunten om in de middernacht te zeggen

4
20016

Vandaag behandelen we gebedspunten die we in de middernacht. Vertrouwt u op God voor een bepaald ding en het komt nog niet? Bent u zwaar gekweld door de vijand en heeft u tot God om genade gebeden, maar het lijkt erop dat God ver weg is gegaan zodat Hij u kan horen?

Soms als je hetzelfde blijft doen met hetzelfde patroon, zijn de resultaten beperkt. Heb je geprobeerd om middernacht te bidden? U moet dat populaire lied hebben gehoord dat zegt: Heilig Heilig Heilig, Here God Almachtig, Vroeg in de ochtend zal onze ziel tot u opstaan. Er zijn talloze bewijzen geweest om het feit te rechtvaardigen dat gebeden meestal in de middernacht worden verhoord. Het boek van Psalm 5: 3 In de morgen, Heer, zult U mijn stem horen; Morgenochtend zal ik mijn gebed tot U bevelen en met spanning toekijken. Waarom stond de psalmist erop dat de Heer 's morgens zijn gebeden zou horen? Het is omdat hij begrijpt dat God dichterbij is in de koelte van de ochtend.

Veel van de successen die we die dag vieren, werden om middernacht bezegeld en bevestigd. Dus als je al je nachten hebt geslapen, gaat het niet goed met je. In de middernacht is er geen onderbreking in de communicatie tussen het vroege rijk en het spirituele rijk. Geen wonder dat Satan en zijn demonen meestal midden in de nacht toeslaan als de mens slaapt. Bedenk dat de Schrift zegt in het boek Mattheüs 13:25 maar terwijl de mensen sliepen, kwam zijn vijand en zaaide onkruid tussen de tarwe en ging zijn weg. De tijd van de dag dat we slapen is in de nacht. De vijand slaat zelden overdag toe als een man nog erg actief is, hij wacht tot het holst van de nacht is aangebroken voordat hij toeslaat. Evenzo moeten we sluw zijn als de slang in ons geestelijk werkt ook, we moeten niet de hele nacht snurken en rollen van de ene rand van het bed naar de andere.

Even terugroepen, Jacob had een ontmoeting met de engel des Heren in de middernacht. Ondertussen had Jacob aanvankelijk zijn hoede laten vallen toen hij sliep en besefte hij niet dat de geest van God er was omdat hij diep sliep. Toen hij echter nog een kans kreeg, gebruikte hij die om ervoor te zorgen dat hij een levensveranderende ontmoeting met God had. Om u te laten begrijpen waarom u om middernacht moet bidden, laten we snel het belang van middernachtgebeden benadrukken.

Belang van middernachtgebeden

Het helpt bij het beëindigen van een demonische aanval

Omdat de meeste aanvallen van de vijand in de middernacht plaatsvinden, wordt onze geestelijke alertheid verhoogd als we opblijven om te bidden. Dit vermindert het succes van de aanval van de vijand op ons. De reden waarom een ​​dief 's nachts zal komen, omdat ze geloven, is dat een man natuurlijk zwak is in de nacht. Gedurende deze tijd vraagt ​​het lichaam om rust. Dus de vijand zal profiteren van de behoefte van het lichaam om een ​​man te slaan.

Het maakt ons geestelijk volwassen

De geest van God spreekt altijd. Het is aan ons om onszelf te positioneren om van Hem te horen. Als je denkt dat middernachtgebed heel gemakkelijk is, probeer er dan vandaag een te beginnen. Het vergt een bewuste en weloverwogen inspanning om uw lichaam de rust te ontnemen die het nodig heeft. En meestal wil de geest van God, zelfs als we slapen, met ons communiceren.

Op het moment dat we de leiding van de geest kunnen gehoorzamen wanneer deze om middernacht om gebed vraagt, neemt ons niveau van spiritualiteit toe en dit betekent dat we bijna alles kunnen gehoorzamen dat door God wordt geboden.

We concentreren ons meer

Bidden is niet alleen een activiteit die hoe dan ook kan worden gedaan. Het is een communicatie tussen de stervelingen en de onsterfelijken, tussen de mens en God. Het vereist enige concentratie. Overdag zijn er zoveel dingen die onze aandacht vereisen, dus concentreren in plaats van bidden is misschien niet haalbaar.

Door middernachtgebeden kunnen we ons echter beter concentreren. Geen lawaai van binnen of van buiten, geen storing, alleen jij en de vader. Het concentratieniveau wordt verhoogd.

Het is essentieel voor een levensveranderende ontmoeting

De geest van God is altijd beschikbaar. Als we midden in de nacht bidden, staan ​​we op het punt een levensveranderende ontmoeting met de vader te hebben. Jacob was geestelijk gevoelig om te weten dat deze man niet gewoon is. Hij moet in zijn hart hebben gemediteerd voordat de engel arriveerde. Daarom kon hij vaststellen dat dit niet menselijk is.

Als we 's nachts bidden, hebben we een grotere kans op een ontmoeting met de vader.

Gebedspunten:

 • Heer God, ik bid dat elke macht die een aanval op mij en mijn familie beraamt, hen nu meteen vernietigt in de naam van Jezus.
 • Bij elke demonische aanval op mijn gezondheid kom ik je tegen door het vuur van de heilige geest. Ik bevrijd mijn gezondheid van de slavernij van de duisternis en houd het vast in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elk complot van de vijand om mijn huwelijk te vernietigen wordt door vuur vernietigd. Ik grijp mijn familie uit de handen van de duivel. Vanaf vandaag heb je geen macht meer over mijn familie in de naam van Jezus.
 • Heer God, ik besluit dat het vuur van de Heilige Geest elke lotverspiller in mijn leven vernietigt. Elke man of vrouw die zijn / haar weg naar mijn leven heeft gevonden om mijn bestemming te vernietigen, valt nu ter dood in de naam van Jezus.
 • Ik doorbreek elke muur van stagnatie in mijn leven. Elk satanisch kledingstuk van armoede dat mij en mijn familie wordt aangedaan, vat vlam in de naam van Jezus.
 • Want het is geschreven, geen wapenmode tegen mij zal gedijen. Elke demonische pijl schoot op mij om mij te doden; Ik stuur je in zevenvoud terug naar de afzender in de naam van Jezus.
 • Heer God, ik kom mijn dag in uw bekwaamheid, het zal glad zijn in de naam van Jezus. Mijn dag zal vrij zijn van problemen in de naam van Jezus. Ik vraag dat je geest zal leiden en mij zal leren welke weg ik moet gaan in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik breek elke Jericho van vertraging en mislukking in mijn leven in stukken in de naam van Jezus. Ik bid dat elke belemmering op weg naar succes wordt weggenomen in de naam van Jezus.
 • Heer God, elk demonische dier dat wordt gestuurd om mij in de gaten te houden, sterft vandaag in de naam van Jezus. Elke slechte slang, elke maskerade wijst toe om mij in mijn slaap te kwellen, sterft in de naam van Jezus.
 • Heer, ik ontvang de kracht om grote prestaties te leveren op het werk in de naam van Jezus. Vanaf vandaag word ik niet meer te stoppen in de naam van Jezus. Vanaf vandaag word ik grenzeloos in de naam van Jezus

Vorig artikelGebedspunten tegen uitstel
Volgende artikelGebedspunten om boze dromen te annuleren
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

4 COMMENTS

 1. dit is zo krachtig, ik zal dit in mijn leven oefenen…. ik voel de doolhof genade van God .. heel erg bedankt, moge je gezegend blijven in jezus naam

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.