Gebedspunten om barmhartigheid te boven te gaan

0
12461

Vandaag behandelen we gebedspunten voor buitengewone genade. Er zijn zoveel verzen in de Schrift die over de barmhartigheid van God spraken. Het boek van Romeinen 9:15 Want Hij zegt tegen Mozes: "Ik zal barmhartigheid hebben met wie ik barmhartig wil zijn, en ik zal medelijden hebben met wie ik medelijden wil hebben." Dit gedeelte van de Bijbel legt uit dat de genade van God is niet voor iedereen en daarom is het belangrijk om tot God te bidden om Zijn genade over ons leven.

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen grote successen behalen in het leven, zelfs als ze maar weinig moeite hebben gedaan? Terwijl er een aantal andere mensen zijn die al hun tijd, geld en energie ergens in hebben geïnvesteerd en ze niet de helft van het resultaat kregen van degenen die maar weinig deden. Dat is het concept van barmhartigheid. De Schrift zegt: het is niet van wie wil of rent, maar van God die barmhartigheid bewijst. Dit betekent dat de inspanning van een man niet voldoende is om doelen te bereiken.

Een ander concept van barmhartigheid is dat sommige mensen een aantal zware activiteiten zullen doen en dat hun straf minimaal zal zijn, terwijl andere mensen maar een klein beetje zullen doen en het lijkt alsof de genade van God volledig van hen is afgeweken. Voorbeeld in de Schrift is het leven van koning Saul en koning David. De genade van de heer rust op het leven van koning David. Koning Saul deed niet de helft van de wreedheden die door koning David werden begaan, God noemde koning David nog steeds een man naar Zijn hart. Wanneer de buitengewone barmhartigheid van God aan het werk is in het leven van een man, wordt het gemakkelijk.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Laten we, voor een goed begrip en om te weten hoe goed je moet bidden, snel de voordelen van buitengewone barmhartigheid doornemen.

Dingen die gebeuren als je barmhartigheid te boven gaat, werken in het leven van een man

Het zal gemakkelijk worden

Het eerste teken dat je zou zien in het leven van de mens dat de genade van buitengewone barmhartigheid werkt, is dat alles gemakkelijk zal worden voor zo iemand. De schriftplaats in het boek 1 Samuël 2: 9 Hij zal de voeten Zijner heiligen hoeden, maar de goddelozen zullen zwijgen in de duisternis. “Want door kracht zal niemand zegevieren. Een mens zal niet zegevieren of uitblinken door kracht, maar door de verhouding van genade en barmhartigheid die over zijn leven werkt.

Als de barmhartigheid van God op een man rust, zelfs als hij zich in een bedrijf waagt waar hij niets vanaf weet, zou hij er nog steeds in uitblinken.

Protocollen worden verbroken

Ben je naar een sollicitatiegesprek gegaan voor een baan en een man die duidelijk geen kwalificaties heeft, wordt geacht voor te lopen op degenen die aan alle vereisten voldoen. Er is iets dat werkt in het leven van zo iemand, dat heet barmhartigheid. Als barmhartigheid spreekt, raken protocollen achterhaald. De natuurlijke standaard of manier van werken van een organisatie zal in de aanwezigheid van de mens plat vallen omdat de genade van God over zijn leven spreekt.

Zelfs de constitutie van een natie zal buigen voor genade in het leven van de mens. De Schrift deed ons begrijpen dat barmhartigheid prevaleert boven oordeel. Zelfs wanneer de persoon voor de dood is veroordeeld, zal de barmhartigheid van God spreken over het leven van zo iemand en zal de constitutie niet meer betekenen.

Mensen zegenen zo iemand

Zelfs als je een heel taai persoon bent die nauwelijks van mensen houdt, als je een man ontmoet die barmhartigheid in zijn leven heeft, zul je de persoon van nature aardig vinden en de persoon altijd met substantie willen zegenen. Het boek van spreuken 16: 7 Wanneer iemands wegen de HEERE behagen, laat Hij zelfs zijn vijanden met hem in vrede zijn. Dit gedeelte van de Schrift legt het concept van barmhartigheid verder uit. Wanneer het leven van een man God behaagt, zorgt Hij ervoor dat zijn vijand vrede met hem heeft.

Een man op wie de genade van buitengewone barmhartigheid rust, zal geen vijand hebben.

Gebedspunten om barmhartigheid te boven te gaan

 • Heer Jezus, ik dank U voor uw genade over mijn leven. Ik dank je voor het geschenk van het leven dat je me hebt geschonken om een ​​nieuwe dag te zien die je hebt gemaakt. Heer, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, de Schrift zegt dat ik genade zal hebben met wie ik genadig zal zijn en medelijden met wie ik het zal hebben. Ik bid dat u onder de mensen genade zult tonen, heer, mij waardig acht in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik bid tegen elke vorm van zonde in mijn leven die uw genade over mijn leven zal verhinderen, Heer vergeef mij in de naam van Jezus. De Schrift zegt: we kunnen niet blijven zondigen en om overvloedige genade vragen. Ik bid dat vanwege het bloed dat werd vergoten aan het kruis van Golgotha, mijn zonden en ongerechtigheden wegwassen in de naam van Jezus. 
 • Heer, ik besluit door uw macht, waar ik me ook wenden, laat nu uw genade voor mij spreken in de naam van Jezus. Tijdens mijn carrière besluit ik dat uw genade begint te spreken in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, vanwege uw standvastige liefde en oneindige liefdevolle goedheid bid ik dat u genade met mij zult hebben in de naam van Jezus. 
 • Ik weiger te gaan zonder uw genade. Uw genade die het oordeel van de mens vervangt, heer, laat het over mijn leven spreken in de naam van Jezus. 
 • Ik besluit door de genade van de Allerhoogste, laat bij al mijn inspanningen uw buitengewone genade voor mij spreken in de naam van Jezus. 
 • Here God, het was uw genade voor de mensheid die Christus bracht als een offerlam om te sterven voor de zonde van de mens. Ik bid dat de genade van God mijn leven niet zal stoppen in de naam van Jezus. 
 • Ik bid dat ik door uw genade zal worden gevestigd in de naam van Jezus. Alles dat ik altijd heb bewonderd, al het goede volgens uw wil voor mijn leven, wordt mij vandaag door uw genade vrijgegeven. 
 • Heer, ik bid dat door uw genade over mijn leven ziekte wordt weggenomen in de naam van Jezus. Ik besluit dat de dood wordt weggevaagd in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik bid dat elke deur van zegeningen die voor mij is gesloten, u besluit dat de genade van de Almachtige God ze vandaag opent in de naam van Jezus. 
 • Ik bid om genade om met gemak goede dingen te bereiken, ik bid dat dergelijke genade over mijn leven begint te spreken in de naam van Jezus. 

 


LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.