Gebedspunten voor Pasen (heropstanding)

1
14161

Vandaag behandelen we gebedspunten voor de paasviering. De viering van Pasen vertegenwoordigt een belangrijk moment in ons christelijk leven. De redding van de mens zou een luchtspiegeling zijn geweest, verlossing van de macht van de zonde en de marteling van de hel zou niet mogelijk zijn geweest als Christus niet was gestorven en herrezen. De hoop op onze redding zou zijn verslagen als Christus niet is herrezen uit de dood. Daarom is Pasen erg belangrijk en dit is een moment waarop we nuchter moeten nadenken over ons leven in Christus - dat Zijn dood en wederopstanding geen verspilling over ons zullen zijn.

Pasen is een periode van herstel van hoop en vrede. De hoop van de mensheid werd hersteld toen Christus uit de dood herrees. 1 Korintiërs 15: 55-58 Dood, waar is uw prikkel? O graf, waar is uw overwinning? De angel van de dood is de zonde; en de kracht van de zonde is de wet. Maar God zij dank, die ons de overwinning schenkt door onze Heer Jezus Christus. Daarom, mijn geliefde broeders, weest vast, onbeweeglijk en altijd overvloedig in het werk van de Heer, aangezien u weet dat uw werk niet tevergeefs is in de Heer. We kunnen vandaag opscheppen omdat Christus uit de dood is herrezen. Als de macht van de dood en het graf van het graf Christus niet langer dan 72 uur kunnen vasthouden, besluit ik door het vuur van de Heilige Geest dat de dood geen macht over u heeft in de naam van Jezus.

In dit gebedsartikel zullen we bidden om grote zegen en wonderen waardoor mensen gaan twijfelen. Bedenk dat Thomas zijn oren niet kon geloven toen hij hoorde dat Christus weer is herrezen. Johannes 20: 24-27 Maar Thomas, een van de twaalf, genaamd Didymus, was niet bij hen toen Jezus kwam. De andere discipelen zeiden dan tot hem: Wij hebben de Heer gezien. Maar hij zeide tot hen: Tenzij ik in zijn handen de afdruk van de nagels zal zien, en mijn vinger in de afdruk van de nagels zal steken en mijn hand in zijn zij zal steken, zal ik niet geloven. En na acht dagen waren zijn discipelen weer binnen, en Thomas met hen; toen kwam Jezus, de deuren gesloten, en stond in het midden, en zei: Vrede zij u. Toen zei hij tegen Thomas: Reik hier met uw vinger en zie mijn handen; en reik hier uw hand, en steek die in mijn zij; en wees niet trouweloos, maar gelovig.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

We zullen bidden om wonderen die het begrip van mensen overtreffen, het type dat mensen in verwarring zal brengen. Er zijn wonderen die zouden gebeuren waardoor iedereen in verwarring zou raken. Ik besluit op gezag van de hemel dat God deze Pasen wonderen in je leven zal verrichten in de naam van Jezus. Moge de kracht van heropstanding alles herstellen dat verloren is gegaan in je leven in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

  • Heer Jezus, ik dank U voor de genade om getuige te zijn van weer een Pasen op aarde. Een moment om je oprechte liefde en passie voor de mensheid te herinneren. De gave van uw zoon Jezus Christus die werd gemaakt om te lijden en zelfs de dood onder ogen te zien, opdat de redding en verlossing van de mensheid mogelijk zou worden gemaakt. Dank u Heer Jezus voor uw standvastige liefde, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik bid dat de reden van uw dood mijn leven niet verkwist. Ik bid dat je me wilt helpen om tot het einde te blijven staan. Ik wil niet dat jouw moeite, dood en wederopstanding over mij een verspilling worden. De Schrift zegt dat Christus ons vrij heeft gemaakt voor vrijheid, laten we daarom pal staan ​​in onze vrijheid, zodat we geen slaven van de zonde meer worden. Vader, ik bid dat u me wilt helpen tot het einde in de naam van Jezus te staan.
  • Heer God, ik bid dat de kracht van wederopstanding die Christus uit de dood heeft opgewekt, vanaf vandaag in mij zal wonen in de naam van Jezus. Ik besluit op gezag van de hemel dat al het goede dat in mij dood is, leven zal ontvangen in de naam van Jezus. De geest van Hem die Christus uit de dood heeft opgewekt, zal vanaf vandaag in mij blijven wonen in de naam van Jezus.
  • Heer God, ik bid om de kracht van herstel, ik vraag dat het over mijn leven begint te werken in de naam van Jezus. Alle goede dingen die verloren zijn gegaan in mijn leven, besluit ik op gezag van de hemel dat de kracht van herstel weer begint te herstellen in de naam van Jezus. Vader Heer, om de reden van dit seizoen besluit ik dat elke verloren glorie kracht krijgt om weer te schijnen in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik besluit met het gezag van de hemel dat alles wat nodig is wonder in het leven de aanraking van Pasen beginnen te krijgen in de naam van Jezus. Vader Heer, het wonder dat in mijn leven zal gebeuren en waardoor mensen zullen twijfelen of ik het was of niet, besluit ik dat het vandaag begint te gebeuren in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, ik bid dat u mij de hoop zult herstellen in de naam van Jezus. Heer, terwijl de dood en herrijzenis van uw zoon Jezus Christus de hoop op redding voor de mensheid herstellen, bid ik dat u mij hoop geeft wanneer ik die nodig heb in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik bid dat U mij met uw zegen wilt zegenen heilige Geest en kracht in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat als de geest van Hij die Christus uit de doden heeft opgewekt in u woont, het uw sterfelijke lichaam zal levend maken. Ik bid dat de kracht van de heilige geest in mij woont in de naam van Jezus. De kracht van de heilige geest in mij blijft toenemen in de naam van Jezus.
  • Oh kracht van heropstanding begint tot leven te komen tot elk dood bot in mij in de naam van Jezus. 

 


Vorig artikelGebedspunten voor bevrijding
Volgende artikelGebedspunten voor het overtreffen van genade
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.