Gebedspunten om uw gebedsleven te verbeteren

1
18255

Vandaag behandelen we gebedspunten om je gebedsleven te verbeteren. We zijn spirituele wezens en de enige manier waarop we communiceren met het rijk van de geest is door middel van gebeden. Dit verklaart waarom het gebedsleven van een christen zo belangrijk is. Het eerste dat de duivel bij een gelovige aanvalt, is hun gebedsleven. Als het gebedsleven van een christen eenmaal is verslagen door de vijand, is de genade van God nodig om zo iemand uit de slavernij te halen.

In de meeste gevallen gebruikt de duivel uitstelgedrag en luiheid om het gebedsleven van een christen te vernietigen. Denk aan de schriftplaats die ons aanspoort om zonder ophouden te bidden. Dit omdat God begrijpt dat de vijand nooit rust. De Schrift beschreef hem als een brullende leeuw die rondloopt op zoek naar wie hij kan verslinden. Wanneer het gebedsleven van een gelovige wordt beïnvloed, wordt hij of zij kwetsbaar voor de aanval van de duivel.

We zullen God om hulp aanroepen. Voor velen van ons dat ons gebedsleven al een achterwaartse verschuiving doormaakt, is dit een teken dat de vijand aan het werk is in ons leven. Ik besluit op gezag van de hemel dat de geest van God Almachtig op je zal komen in de naam van Jezus. De vijand zal geen macht hebben over uw gebedsleven in de naam van Jezus.

Wat gebeurt er als het gebedsleven van een christen is beschadigd?

Slecht gebrek aan communicatie met God

Gebed is het communicatiekanaal tussen de mens en God. De beste manier waarop we van God kunnen horen, is door gebed. De geest van God spreekt de hele tijd, het is onze plicht om op één lijn te zijn met de geest om te horen wat hij zegt per keer. En dit kan worden bereikt door consequent gebed.

Als we ons gebedsleven eenmaal laten verstoren, krijgen we geen leiding meer van God en zijn we kwetsbaar voor de aanval van de vijand.

Kwetsbaar voor aanvallen van duivel

Er zijn zoveel problemen die worden opgelost in de plaats van gebed. Zoveel aanvallen worden afgewend door de kracht van God door middel van gebeden. Als we een gebed, minder christen, worden, worden we machteloos en worden we allemaal kwetsbaar voor de vijand. De pijl van de vijand zal zegevieren over een gebed dat minder christelijk is.

Gebrek aan richting

We krijgen leiding van God als we bidden. Gebed ontgrendelt het portaal van openbaring zodat we kunnen aanboren. Als we gebedsloos worden, beginnen we leiding van God te missen. En als we geen leiding van God hebben, wordt de geest van verwarring zal uitkomen.

Gebedspunten:

 • Heer Jezus, ik dank u voor het geschenk van het leven dat u mij gaf om een ​​nieuwe dag te zien die u gemaakt hebt. Ik dank u dat u mij tot de levenden hebt gerekend die u vandaag zouden dienen, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus.
 • Heer, ik vertrouw mijn leven in uw handen, ik bid dat u mij wilt helpen om bij u te blijven staan ​​in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik kom elke geest van uitstel tegen die de groei van mijn gebedsleven kan belemmeren, ik bid dat u mij zult helpen het te vernietigen in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid dat ik door uw kracht, op elke manier die de vijand heeft gepland om mijn gebedsleven te vernederen, bid dat u het vernietigt in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid om spirituele kracht om door te gaan, ik bid om spirituele versnelling in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid dat u mij de genade zult schenken om niet toe te geven of vermoeid te raken in mijn gebedsleven in de naam van Jezus.
 • Ik kom tegen elke aanval van de vijand over geestelijk leven, ik bid dat je het vernietigt in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elke boze pijl die door de vijand naar mij wordt gezonden om mijn gebedsleven te vernietigen, vernietig ik het door het vuur van de heilige geest.
 • Heer, ik kom elke geest van luiheid tegen die mijn spirituele leven beïnvloedt in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik drijf elke kwade demon uit die is gestuurd om mijn spirituele groei te vernietigen, laat ze in brand vliegen in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bedek elk deel waar de vijand wil gebruiken als toegang om in mijn geestelijk leven binnen te dringen om het te vernietigen.
 • Heer Jezus, ik bid om geestelijke versnelling voor mijn gebedsleven, laat het blijven groeien van kracht tot kracht in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat uw heilige geest mij zal leiden en koesteren in de naam van Jezus. Laat uw heilige geest en kracht mij leren wanneer ik moet bidden, vertel me dingen waarover ik moet bidden en interpreteer dingen van de geest voor mij in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik kom elk demonische dier tegen dat is gestuurd om mijn gebedsleven aan te vallen, laat het vuur van de heilige geest hen verteren in de naam van Jezus.
 • Elke demonische slang en schildpad die is gestuurd om mijn gebedsleven tegen te houden, ik roep vandaag het vuur van de Heilige geest over u in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, elke sterke man in het huis van mijn vader of moeder die de vijand wil gebruiken om mijn gebedsleven te vernietigen, laat zo iemand ter dood vallen in de naam van Jezus.
 • Ik kom elke vorm van afleiding tegen die de vijand tegen mij wil gebruiken om mijn gebedsleven te vernietigen, laat het vernietigd worden in de naam van Jezus.
 • Elke demonische vrouw die door de vijand is gestuurd om mijn gebedsleven op een plek te houden, veroorzaakt vandaag scheiding tussen ons in de naam van Jezus.
 • Heer, ik wil dat u zoekt mij grondig. Alles in mijn leven dat mijn gebedsleven vertraagt, neem ze van mij weg in de naam van Jezus.
 • Heer God, ik vraag u om scheiding te veroorzaken tussen mij en welke kennis dan ook die problemen zou veroorzaken voor mijn gebedsleven. Net zoals je goddelijke scheiding veroorzaakt tussen Abraham en Lot, bid ik dat je alle slechte vrienden van mij scheidt in de naam van Jezus.

Vorig artikelGebedspunten voor iets waaraan u zich schuldig voelt
Volgende artikelGebedspunten van Jabez
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.