Gebedspunten om te weten en je over te geven aan Gods wil

3
21350

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten om te weten en overgave aan de wil van God. Het boek van Jesaja 55: 8 Want Mijn gedachten zijn niet uw gedachten, en uw wegen zijn niet mijn wegen ”, zegt de HEERE. De mens heeft altijd plannen voor zijn leven en in de meeste gevallen kan het hem niets schelen plan van God voor zijn leven. Het is belangrijk dat we de gedachte van God over ons leven kennen. Als we moeten slagen en grootse uitbuiting moeten doen, moeten we de Wil van God voor ons leven kennen.

Vaak vechten we met God. De mens houdt ervan om te domineren, hij wil altijd de touwtjes in handen hebben en zou altijd willen dat dingen op zijn manier worden gedaan. Laten we bijvoorbeeld het leven van Jona nemen. God beval hem om op een opdracht te gaan en hij weigerde het te doen. Het einde van het verhaal is een boerengeschiedenis. Als we er niet in slagen de wil van God te doen, zal het moeilijk gaan. Het leven van de Isrealieten was een typisch voorbeeld. De wil van de vader voor hen is om uit gevangenschap te worden bevrijd, zodat ze Hem kunnen dienen. Toen de Isrealieten echter uit gevangenschap werden bevrijd, keerden ze snel terug naar hun afgoden. Als straf daarvoor moesten ze veertig jaar reizen.

Laten we, om te begrijpen hoe we goed moeten bidden, snel enkele dingen belichten die gebeuren als we weigeren ons over te geven aan de wil van de vader.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Gevaren om niet over te geven aan de wil van God

Het belemmert de vervulling van zegen


Aan elke instructie zijn veel zegeningen verbonden. Als we ons niet onderwerpen aan de wil van God, zijn er tal van zegeningen die zouden worden belemmerd.

Het geeft de duivel macht over ons

Als de mens de wil van de vader niet kent en zich niet overgeeft, geeft dat de duivel de kracht om ons te kwellen. God is de auteur van ons leven, totdat we het wiel van ons leven aan Hem overgeven, zullen we zwaar gekweld worden door de vijand.

Het vertraagt ​​de reis naar succes 

De Schrift zegt dat de weg van de heer niet dezelfde is als die van ons. Meestal houden we ervan om dingen op onze manier te doen. Ondertussen zegt de Schrift dat ik de gedachten ken die ik jegens jou heb, ze zijn de gedachte van goed en niet van kwaad om je een verwacht einde te geven. Het bereiken van dat verwachte einde is het probleem dat de mens heeft. Hij zal dat doel altijd willen bereiken met zijn eigen formule. Terwijl God ook Zijn plannen heeft. Wanneer een man weigert toe te staan ​​dat God God is over zijn leven, zal zijn reis naar succes langzamer zijn dan verwacht.

Hoe de wil van God te kennen

Een probleem dat jonge christenen ervaren, is de wil van God voor hun leven kennen. Hoe geef je je over aan Gods Wil als je geen idee hebt van Zijn plannen voor je leven? We zullen enkele manieren belichten waarop iemand de wil van God voor zijn leven kan identificeren.

Door de Heilige Geest

De kracht van de Heilige Geest kan niet genoeg worden benadrukt. De Schrift laat ons begrijpen dat de Heilige Geest ons dingen zal leren die we niet weten en ons over toekomstige dingen zal vertellen. Ondertussen is het plan van God de geest van God voor iemands leven. We moeten ook begrijpen dat de Heilige Geest een versie is van God in de mens. De beste manier waarop een man kan weten dat de geest van een schot zijn leven heeft gekregen, is door de kracht van de heilige geest.

De heilige geest zal ons leren en ons laten weten wat God per keer zegt.

Door het Woord van God

Een andere manier waarop we de wil van God kunnen kennen, is door het woord van God te bestuderen. Als we het woord van God bestuderen, volgen er interpretaties via de kracht van de heilige geest. Er zijn zoveel plannen die God voor ons heeft die in de Schrift zijn verankerd.

Als we het woord van God bestuderen, zal de heilige geest enkele beloften van God voor ons leven ontsluiten. Als we ons aan deze wil onderwerpen, zullen de dingen voor ons drastisch veranderen.

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik dank U voor de genade om vandaag te getuigen. Ik dank u voor het geschenk van het leven dat u mij hebt geschonken om vandaag te getuigen, laat uw naam worden verhoogd in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik bid om de genade om u over te geven aan uw wil en doel. Vader Heer, schenk mij de genade u te verstaan ​​als u spreekt. Schenk mij de genade uw wil en doel voor mijn leven te kennen.
 • Heer Jezus, ik bid dat u mijn innerlijke mens wilt inspireren om te begrijpen wat u voor mij in petto heeft. Ik weiger dingen te doen op basis van mijn sterfelijke kennis. Ik bid dat je me in welvaart zult leiden in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, ik bid om de genade om uw instructies op te volgen. De Bijbel heeft me duidelijk gemaakt dat gehoorzaamheid beter is dan opoffering. Heer, ik wil u gehoorzamen in alle gevolgen. Ik geef de wil van mijn leven aan jou over in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik doorbreek elke barrière tussen u en mij. Alles wat de vrije stroom van communicatie tussen ons belemmert, wordt vandaag verbroken in de naam van Jezus.
 • Ik weiger dingen bij mezelf te doen. Ik wil dat u mij leidt, Heer Jezus. Ik bid dat uw heilige geest mij uw wegen zal leren in de naam van Jezus.
 • Ik bid dat uw heilige geest mij uw Wil voor mijn leven zal leren. Ik bid dat zelfs wanneer ik de Bijbel kies om te bestuderen, u mij uw plannen voor mijn leven in de naam van Jezus zult onthullen.
 • Heer, ik bid dat U van mijn leven uw thuis zult maken. Ik bid dat u alles wat ik heb, van u zult maken. Doorzoek mij Heer, alles waardoor ik me niet aan uw Wil kan overgeven, Heer vernietig het in de naam van Jezus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten voor een hernieuwde geest
Volgende artikel10 Bijbelverzen om te bidden als je hart gebroken bent
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

3 COMMENTS

 1. Ik geef vandaag alles over aan Heer Jezus en ik wil dat je voor mij bidt om goddelijke versnelling om Zijn doel met mijn leven te vervullen
  Aan God zij alle eer voor deze gebedspunten. Bedankt dat je het vaartuig bent

 2. Ik kom naar je vader omdat ik er niets aan kan doen. Ik ben mijn persoonlijke manier van leven beu. Maar ik weet wel dat u mijn zaak kunt behandelen. Help me te beseffen dat ik alleen uw gerechtigheid zoek. Ik weet dat alle andere dingen door Christus Jezus in mij zullen worden toegevoegd. Vorm mijn leven voortaan om een ​​beter mens te zijn. Amen

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.