Gebedspunten tegen Destiny Destroyers

2
13478

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen vernietigers van het lot. Een van de vele dingen die het lot van vervulling verhinderen, zijn vernietigers van het lot. Er zijn mannen en vrouwen die door de duivel zijn aangesteld om ervoor te zorgen dat het leven van mensen wordt vernietigd en dat hun lot wordt verminderd voordat het werkelijkheid wordt.

Het leven van Simson is een typisch voorbeeld. Het verbond van God was op zijn leven. Hij werd een verlosser voor de kinderen van Isreal. God schonk hem een ​​onverklaarbare kracht en behendigheid. Volgens rapporten overtreft Simsons kracht die van honderd man samen. Zijn bestemming was om de kinderen van Isreal te verlossen van hun onderdrukkers, de Filistijnen.

Maar zoals God plannen maakt om de mensen van Isreal door Simson te verlossen, zo is ook de duivel van plan om de bestemming van Simson te vernietigen om hem te beletten het doel van zijn bestaan ​​te vervullen. Telkens wanneer de vijand op het punt staat het lot van een man te vernietigen, bereiden ze een Delila voor om de taak uit te voeren.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Delilah was in staat om het lot van Simson te vernietigen nadat hij het slachtoffer van haar was geworden. De man die een verlosser moest zijn, werd de gevangene, hij stierf uiteindelijk met zijn vijanden. Evenzo moeten we in ons leven mentaal en spiritueel alert zijn om het werk van de vijand te voelen en te weten hoe we het moeten aanpakken.


Soms kan de vernietiger van het lot afkomstig zijn van het gezin, van de werkplek of zelfs van school. De vijand kan iedereen als valstrik gebruiken om het lot van mensen te vernietigen. Om te voorkomen dat ons lot wordt vernietigd, moeten we het volgende doen.

Vijf manieren om vernietiging van het lot te voorkomen

Wees niet onwetend

Als gelovigen moeten we wijs zijn. De bijbel in het boek 2 Korintiërs 2:11 opdat de satan geen voordeel van ons zou krijgen: want wij zijn niet onwetend over zijn plannen. We moeten niet onwetend zijn over de apparaten van de duivel. De duivel is een grappige, slechte ziel, hij probeert ons te laten geloven dat we het juiste doen. 

Simson werd gevangen in de haak van demonische liefde voor een vrouw uit een vreemd land. Hij was niet wijs genoeg om te ontcijferen dat de vijand op zijn onwetendheid reed. Jammer dat het vrij laat voor hem was nadat Delila erin was geslaagd hem aan zijn vijanden over te dragen. We moeten te allen tijde wijs zijn.

We moeten spiritueel zijn

De Schrift zegt dat als de geest die Jezus Christus van Nazareth uit de dood heeft opgewekt, in jou woont, het je sterfelijke lichaam zal levend maken. We moeten proberen om altijd in de geest te zijn. Een van de manieren waarop we de apparaten van de duivel zullen identificeren, is door de bediening van de Heilige Geest. En als we niet in de geest zijn, zouden we niet weten wat God zegt.

We zijn van vlees en bloed gemaakt, maar we zijn geestelijke wezens. De enige manier waarop we verbinding kunnen maken met het portaal van openbaring, is door stevig in de geest te blijven

Biddend

De beste manier om verbinding te maken met de hemel is door consequent te bidden, ons communicatiekanaal. Ons gebedsleven zal in grote mate bepalen of de vernietiger van het lot ons leven zal overwinnen of niet.

De Schrift waarschuwde dat we zonder tijd moeten bidden, omdat onze tegenstander, de vijanden, rondloopt als een hongerige leeuw, op zoek naar wie we willen verslinden. Geen wonder dat Christus vurig bad in de vroege uurtjes dat Hij op het punt stond door de vijand te worden gegrepen.

Wees niet lui

Soms is de vernietiger van het lot die de vijand ons stuurt, luiheid en uitstelgedrag. Ons onvermogen om de dingen te doen die we op het juiste moment moeten doen, kan onze bestemming vernietigen. Tijd is kostbaar en wacht op niemand. Daarom moeten we elke kans benutten.

Daarom moeten we ons best doen om op het juiste moment het juiste te doen.

Doorbreek de kracht van beperkingen

Beperking is een andere vijand van grootsheid. Sta vandaag op en doorbreek de grenzen. Breek los van de kracht van beperking. Een man is een product van wat hij denkt. Als je voelt dat je beperkt bent, beperkt het je mogelijkheden om zich volledig te manifesteren.

De Schrift zegt dat de aarde de Heer en volheid is. Je bent een kind van God, dat betekent dat de wereld van jou is. Geloof dat je grenzeloos bent en dat je grote mogelijkheden zult bereiken.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik kom vandaag voor u om mijn verlangen te registreren om het lot te vervullen, om een ​​doel te vervullen, ik bid dat u me wilt helpen het te vervullen in de naam van Jezus.
 • Ik kom elke vorm van bestemmingsvernietiger tegen die op de loer ligt om te verhinderen dat mijn bestemming tot vervulling komt in de naam van Jezus.
 • Heer, ik kom elke man en vrouw tegen die vanuit het koninkrijk van de duisternis naar mijn leven is gestuurd om mijn bestemming te vernietigen, ik vernietig ze door het vuur van de Heilige Geest.
 • Heer, ik kom elk kwaad dier tegen dat naar mij is gestuurd om mijn inspanningen in de naam van Jezus te fraustreren.
 • Heer, ik vernietig elke vorm van luiheid in mijn leven. Elke geest van uitstel die is ontworpen om mijn vijand te vernietigen in de naam van Jezus.
 • Ik stuit op elke vorm van onwetendheid waarop de vijand berijdt om mijn bestemming te vernietigen. Ik besluit vanaf nu dat ik wijzer ben in de naam van Jezus.
 • Heer, ik bid dat U mij uw geest schenkt. De geest van de Heer die geheime dingen aan mij zal openbaren, laat het over mij komen in de naam van Jezus.
 • Heer, ik weiger onwetend te zijn over de apparaten van de vijand in de naam van Jezus.
 • Elke slechte man of vrouw die is gestuurd om mij met liefde te verleiden om mijn bestemming te vernietigen, valt vandaag ter dood in de naam van Jezus.
 • Ik roep op tot een goddelijke scheiding tussen elke vernietiger van de bestemming en mijzelf in de naam van Jezus.
 • Ik ben met een doel geschapen, ik bid op gezag van de hemel dat mijn bestaansdoel niet zal worden vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Vanaf nu begin ik leiding van God te ontvangen in de naam van Jezus. Mijn leven begint vorm te krijgen in de naam van Jezus. 
 • Ik weiger dingen te doen op basis van mijn sterfelijke kennis. Alles wat ik zal doen, zal in overeenstemming zijn met de Wil van God voor mijn leven in de naam van Jezus. 
 • Ik vernietig elke vorm van beperkingen die mijn succes in het leven kunnen belemmeren, ik vernietig ze door in de naam van Jezus. 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten voor de vervulling van het lot
Volgende artikelGebedspunten tegen onderdrukking
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

2 COMMENTS

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.