Gebed om de redding van kinderen

1
12644

Vandaag behandelen we het gebed om de redding van kinderen. Leid een kind op in de manier waarop hij moet gaan: en als hij oud is, zal hij er niet van afwijken.

We zouden voor onze kinderen bidden. Glorie aan God, dit treft elk individu, stellen met kinderen en aanstaande stellen, alleenstaanden die er ook naar uitkijken om zich te vestigen. Ongeacht onze status hebben we als gelovigen één ding gemeen, namelijk Christus.

We hoeven ons niet zo druk te maken over het streven van onze kinderen naar het onderwijs, hun toekomstige ambities, hun voeding, welzijn en alles wat hen betreft, dat we vergeten de verantwoordelijkheid te nemen voor hun spirituele opvoeding.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Onze kinderen overlaten aan externe invloeden zou meer kwaad dan goed doen. Goed kijken naar de samenleving waarin we vandaag leven. De tijden veranderen en de technologie blijft snel evolueren. We komen ouders tegen die geschokt zijn door het gedragspatroon van hun kinderen en zich afvragen hoe en waar ze dat kunnen zijn tegengekomen.

Aangezien God ons in het bedrijfsleven kracht geeft en ons carrièresucces op de lange termijn schenkt, dat we financieel vruchten afwerpen, hoe ze opgroeien, wat ze weten, wat ze van thuis leren, ligt op ons.

Ze mogen tijdens de ochtenddevotie niet ontbreken. Praat met hen over Jezus. Geef ze kinderen Bijbelse materialen. Laat ze God van huis uit leren kennen. Het effect hiervan is dat, wanneer er een solide basis is, waar kinderen sterk kunnen wijzen op de liefde van God die wordt onderwezen en gezien tussen hun ouders, niets het fundament van de kennis die ze hebben kan schudden.

Waarden vormen zich in hun hart. Ouders behoren godvruchtige waarden te onderwijzen die een onuitwisbaar stempel op hen zouden drukken. Het vormt hoe ze hun vrienden op school kiezen, het vormt hoe ze reageren op goddeloosheid van buitenaf. Waarom? Omdat ze van huis uit zijn opgeleid en onderwezen.

We kunnen nooit opraken wat we moeten leren. Er zijn Bijbelse Persoonlijkheden om te bestuderen, te onderzoeken en van te leren. Koning David liet hem bijvoorbeeld weten wie die bijbelse persoon is. Dit zijn gesprekken die kunnen opkomen in de auto, terug van school, tijdens de pauze, na de maaltijden etc. Het wordt niets want er is nooit een tijd voor dergelijke discussies, kleine stukjes hier en daar zijn zaadjes die je plant hun harten die op de lange termijn tot vruchten zouden ontkiemen. Ze zouden buitenshuis niet gevraagd moeten worden wie Esther uit de Bijbel is en ze zijn blanco. Door les te geven en te bidden, zetten we onze kinderen op het juiste voetstuk om met vrijmoedigheid door het leven te gaan omdat ze zijn toegerust.

JEZUS mag nooit een vreemde naam zijn voor kinderen. De bijbel vermeldt dat Jezus kinderen verwelkomde tijdens zijn geïncarneerde bediening.

Ground 10: 13-16

13 En zij brachten jonge kinderen tot hem, opdat hij ze zou aanraken; en zijn discipelen bestraften degenen die hen brachten; 14 maar toen Jezus het zag, was hij zeer ontstemd en zei tot hen: Laat de kleine kinderen tot mij komen. en verbied het hen niet: want zo is het koninkrijk van God.15 Voorwaar, ik zeg u: een ieder die het koninkrijk van God niet zal ontvangen als een klein kind, hij zal daarin niet binnengaan., 16 En hij nam hen op in zijn armen, legde zijn handen op hen en zegende hen.

Laat ze weten dat Jezus van hen houdt, dat Hij om hen geeft. Leer ze te weten dat Jezus elke dag voor hen zou zorgen.

Johannes 3:16, ”Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat hij zijn eniggeboren Zoon heeft gegeven, opdat een ieder die in hem gelooft niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

Vertel over de werken van Jezus en hoe hun ziel gered is door te geloven wat Hij voor hen deed. De Bijbel zegt dat geloof komt door te horen en te horen door het Woord van God. Het is het Woord dat ze horen waartoe ze geneigd zullen zijn.

Handelingen 4:12: "Evenmin is er redding in een ander: want er is onder de hemel geen andere naam onder de mensen gegeven, waardoor wij gered moeten worden." Leer kinderen over redding.

Mat 18: 3-4

En, voorwaar, Ik zeg u, tenzij u zich bekeert en wordt als kleine kinderen, zult u het koninkrijk der hemelen niet binnengaan.4 Zo wie zich daarom zal vernederen als dit kleine kind, die is de grootste in het koninkrijk der hemelen.

Jezus Christus die hier sprak, legde uit dat de harten van kinderen zo teder en eenvoudig kunnen zijn in tegenstelling tot de volwassenen die starheid zouden kunnen inbrengen in het accepteren van het goede nieuws van onze Heer Jezus Christus. De geest van het kind vanaf de geboorte is een schone lei. Het is aan ons om het werk te doen, met hen te praten over Jezus en de liefde van de Vader.

De kracht om alles te doen wat nodig is voor ons als ouders en aanstaande ouders, zal de Heer ons schenken in Jezus Naam.

Daarom is het belangrijk om voor hen te bidden. Gebed werkt. Als we bidden, zien we opmerkelijke resultaten. Halleluyah.

Gebedspunten

 • Vader, we danken u omdat uw goedheid en uw barmhartigheid over ons eeuwig duren.
 • Vader, wij danken u voor uw onfeilbare liefde voor onze gezinnen, bedankt omdat niets ons kan scheiden van de liefde van de Vader, in Jezus naam.
 • Vader in de naam van Jezus, we bidden voor onze kinderen, we verklaren de zegeningen en wijsheid van God over hen in de naam van Jezus.
 • Hemelse Vader, we danken u voor de zegeningen van geweldige kinderen die we van u hebben ontvangen in Jezus naam.
 • Vader, we bidden dat onze kinderen u elke dag beter zullen leren kennen.
 • Vader, we bidden om wijsheid voor onze kinderen, we bidden dat ze de juiste keuzes zullen maken, het juiste zullen doen op het juiste moment in Jezus naam.
 • Vader, we bidden dat u hen elke dag helpt te groeien in de kennis van u, aangezien hun verlangen en ijver om u te leren kennen dagelijks toeneemt in Jezus naam.
 • Vader in de naam van Jezus, we bidden dat de harten van onze kinderen aan u worden overgegeven, zij reageren correct op uw liefde in Jezus naam.
 • Hemelse Vader, we bidden dat onze kinderen verlost zullen worden van slechte invloeden, slechte omgang en goddeloos gezelschap. Ze maken de juiste vriendenkeuze in elke staat van hun leven in Jezus naam.
 • Vader Heer, we bidden voor elk onderwezen woord, de Geest van God zal het in Jezus naam op hun harten schenken.
 • Vader Heer, laat Christus voortdurend worden gevormd in het leven van onze kinderen in de naam van Jezus.
 • Vader, wij danken u voor elk zaad dat is voortgekomen en uit onze baarmoeder zal komen, we danken u omdat ze van u zijn, bedankt omdat u van begin tot eind de leiding over hun leven neemt in de machtige naam van Jezus.

 


Vorig artikelGebedspunten voor hogere grond
Volgende artikelGebedspunten tegen natuurrampen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.