Gebedspunten tegen een slechte spreuk

0
15871

 

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen kwade betovering. Waar denk je aan als je een spreuk hoort? Spreuken zijn demonische betoveringen die worden gebruikt om een ​​demon op te roepen of een persoon te betoveren. Er is geen duidelijk verschil tussen een spreuk en een bezwering. Het zijn beide demonische uitspraken om spirituele ravage aan te richten. Spreuken zijn slechte betoveringen om iemands wezen te bezitten en hen te dwingen dingen te doen tegen hun wil of doel in. 

Soms kunnen spreuken komen in de vorm van een vloek over een persoon. Het zijn demonische uitingen die worden gebruikt om iemand te vervloeken of om iemand in slavernij te brengen. Iedereen die werkt onder de invloed van een spreuk of betovering, zo iemand zal bezeten worden door een boze geest die hen zal dwingen dingen te doen die tegen hun wil zijn. Maar God gaat over het verbreken van elke kwade spreuk in het leven van mensen. Elke kwade spreuk die je jarenlang heeft vastgehouden, zal worden verbroken in de naam van Jezus. 


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Onthoud de schriftplaats in het boek Genesis 12: 3 En ik zal zegenen wie u zegenen, en vervloeken wie u vervloekt; en in u zullen alle geslachten van de aarde gezegend worden. De kracht van God zal elke mond veroordelen die kwaad spreekt over uw leven

Is het je opgevallen dat iemand om je heen plotseling van goed naar kwaad verandert? Vaak zijn het niet hun wil of plannen om te veranderen. Het is meestal een manifestatie van kwade spreuken waarvan wordt gezegd dat ze hen gevangen houden. Daarom zullen ze dingen doen zonder dat ze het weten. Ik besluit op gezag van de hemel, elke kwade spreuk die je op een plek heeft gehouden, ze worden vandaag verbroken in de naam van Jezus. Ik verklaar vandaag absolute bevrijding over uw leven in de naam van Jezus. 

Als u ooit iets vreemds opmerkt in uw leven of in het leven van iemand die dicht bij u staat, is er geen beter moment om een ​​altaar van gebed voor hen op te richten. God beveelt deze gebedsgids om mensen te bevrijden van een kwade spreuk die hun leven heeft gekweld. Als u deze gids begint te gebruiken, moge de engel van de Heer met u zijn, moge de rechterhand van God elke hand van de vijand over u vernietigen in de naam van Jezus. 

Gebedspunten:

  • Heer God, ik bid u vandaag om elke kwade spreuk in mijn leven te vernietigen. Bij elke demonische spreuk van de vijand die met mijn leven en bestemming speelt, bid ik dat je ze door het vuur van de Heilige Geest zult vernietigen in de naam van Jezus. Elke kwade betovering die is gebruikt om kwade demonen tegen mijn leven op te roepen, besluit ik door de macht van de Allerhoogste, Heer vernietig ze vandaag in de naam van Jezus. 
  • Heer God, elke demonische spreuk tegen mijn gezondheid, waardoor ik een eeuwige voorvechter wordt, besluit ik dat het vuur van de Heer dergelijke spreuken zal verbranden in de naam van Jezus. Elke sterke man in het huis van mijn vader of moeder die kwade spreuken tegen mijn gezondheid gebruikt, laat zulke mensen doodvallen in de naam van Jezus. Heer, elke tong die kwade betovering over mijn leven spreekt, ik bid dat u die tong zult afsnijden in de naam van Jezus. 
  • Vader Heer, elke kwade spreuk tegen mijn huwelijksleven. Elk gesproken woord dat erop gericht is mijn huis te vernietigen. Want er staat geschreven: wie spreekt er en het geschiedt wanneer de Heer niet heeft geboden? Ik besluit door het vuur van de Heilige Geest, elke tong die tegen mijn huwelijksleven spreekt, wordt vandaag afgesneden in de naam van Jezus. Ik besluit bij het vuur van de Allerhoogste, dat elke man kwaad spreekt tegen mijn echtgenoot en ik, Heer, laat hen ter dood vallen in de naam van Jezus. 
  • Heer Jezus, ik bid tegen elke kwade spreuk van mislukking die over mijn leven is gezegd. Elk woord dat tegen mijn leven is gesproken, waardoor ik bij bijna elke poging in mijn leven faalde, vernietig ik het op gezag van de hemel. Want het is geschreven, maak iets bekend en het zal worden bevestigd. Heer, elke betovering van mislukking in mijn leven wordt vernietigd in de naam van Jezus. Vanaf nu begin ik te opereren in een andere dimensie van uitmuntendheid in de naam van Jezus. Elke poging om mij neer te halen wordt vernietigd in de naam van Jezus. 
  • Vader Heer, elke kwade spreuk tegen mijn geestelijk leven, ik kom er tegen door de kracht van de heilige geest. Elk woord dat is gesproken om mijn geestelijk leven machteloos te maken, besluit ik dat het wordt vernietigd in de naam van Jezus. Vanaf nu ontvang ik de genade van spirituele versnelling in de naam van Jezus. Ik zal niet meer worden gestopt in de naam van Jezus. Ik weiger een koelbloedige Prayerist te zijn. Het vuur op het altaar van mijn gebedsleven krijgt meer kracht om te branden in de naam van Jezus. 
  • Heer, ik vernietig elke kwade spreuk die over het leven van mijn kinderen is gezegd om hun toekomst te ruïneren. Want het is geschreven, mijn kinderen en ik zijn voor tekenen en wonderen. Ik kom tegen elk gesproken woord in tegen hun bestemming in de naam van Jezus. Ze zullen het doel van God voor hun leven in de naam van Jezus niet falen. 
  • Ik spreek het oordeel van de Heer uit over elke reus in mijn afkomst die probeert mijn leven te ruïneren met een kwade spreuk. Elke kwade vloek die op mij lag, vernietig ik ze door het vuur van de heilige geest. En Ik zal hen zegenen die u zegenen en vervloeken wie u vervloekt; en in u zullen alle geslachten van de aarde gezegend worden, zegt de Heer van het leger. Elke man die de zijne opent om mij te vervloeken, zal worden veroordeeld in de naam van Jezus. Ik besluit dat de engel des doods elke man bezoekt die mijn leven kwelt met een kwade spreuk in de naam van Jezus. 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen kwaadaardig offer
Volgende artikelGebedspunten tegen boze bazen
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.