Gebedspunten tegen een kwaadaardig gezinspatroon

1
157

 

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen een slecht gezinspatroon. De Heer wil mensen verlossen van generatieprotocollen en slechte voorouderlijke protocollen die hun leven hebben beperkt tot een bepaald demonische patroon. Sommige gezinnen hebben geen universitair diploma, en iedereen die dat juk probeert te breken door naar school te gaan, zal op schandelijke wijze van school worden afgewezen. 

In andere gezinnen bereiken mensen een bepaalde leeftijd niet. Ze sterven als ze op het punt staan ​​die leeftijd te klokken. In sommige gezinnen is onvruchtbaarheid aan de orde van de dag. Laten we verwijzen naar de Schrift. Abraham was jaren onvruchtbaar voordat hij Izak kreeg.

Evenzo was Izak onvruchtbaar voordat hij Jacob had. In Jacobs tijd was zijn geliefde vrouw Rachel jaren onvruchtbaar voordat haar baarmoeder werd geopend. Deze analogie is een duidelijk voorbeeld van een slecht gezinspatroon. Ik ken het structurele patroon in uw gezin niet, maar God is van plan elk kwaad patroon te vernietigen dat uw vooruitgang in het leven beperkt. Ik besluit in de naam van Jezus. Elk kwaadaardig patroon wordt vernietigd in de naam van Jezus. 

Deze gebedsgids zal meer focussen op God die de generatievloek vernietigt. Er zijn zoveel families van Afrikaanse afkomst die de ene of de andere vloek hebben. Als je eenmaal lid bent van die familie, zul je last hebben van die vloek, en het zal een beperkende factor worden totdat je hem verbreekt. Goliath was een beperkende factor voor het kampioenschap van David. Totdat Goliath werd verslagen, was David gewoon een andere jonge herder. Totdat koning Saul werd weggevoerd, zou David slechts een andere grote krijger zijn geweest die koning had moeten zijn. God vernietigt elke beperkende factor, elke agent van duisternis; elke generatievloek zal worden vernietigd in de naam van Jezus.

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik dank U voor de genade om te leven. Laat uw naam hoog worden. 
 • Ik kom elk kwaadaardig familiepatroon van mislukking in het leven tegen, elk kwaadaardig patroon dat de mensen voor mij nutteloos heeft gemaakt. Ik besluit dat zo'n patroon over mij heen mislukt in de naam van Jezus. Elk demonische familiepatroon van dood op het punt van doorbraak, wordt verbroken in de naam van Jezus. 
 • Ik stuit op elk slecht patroon van huwelijksproblemen. De demon die de mensen in mijn familie verhinderde om het huwelijk te regelen, ik besluit dat je je macht over mij zult verliezen in de naam van Jezus. 
 • O jij faalkracht die met mijn ouders te maken had, ik kom tegen je aan door het bloed van het lam. Want het is geschreven door de zalving, elk juk zal worden vernietigd. Elk juk van gezinsfalen, word gebroken met betrekking tot mij in de naam van Jezus. Want ik heb de Heer God aan mijn rechterhand geplaatst, ik zal niet wankelen, elk voorouderlijk protocol in mijn familie wordt voor mij verbroken in de naam van Jezus. 
 • Ik kom elk kwaadaardig dier tegen dat is toegewezen om de voortgang van mijn familie te volgen, laat dergelijke dieren worden vernietigd in de naam van Jezus. Elk patroon van hekserij in mijn familie, vang nu meteen in de naam van Jezus. 
 • Elke demonische plantage die heeft geweigerd te sterven, ik kom tegen u bij de naam boven alle andere namen, sterf in de naam van Jezus. 
 • O jij agent van de dood die in mijn familie opereert, ik kom tegen je aan bij het vuur in de naam van Jezus. 
 • Heer sta op en zet elk generatiekleed of kleed dat wordt gebruikt voor herkenning door de vijanden die mijn familie kwellen, dergelijke gewaden of kledingstukken in mijn leven vandaag in vuur en vlam. 
 • Vanaf vandaag zal ik mezelf zalven met het kostbare bloed van Jezus, de zalving die me opzij zal zetten voor uitmuntendheid, de zalving die me opzij zal zetten voor grootheid, laat het over mij komen in de naam van Jezus. 
 • Elke satanische reus in het huis van mijn vader, elke sterke man in het huis van mijn moeder die het succes van mensen beperkt, vat nu vlam in de naam van Jezus. 
 • O Heer, sta op en laat uw vijanden verstrooid worden. Elke man en vrouw die door de duivel is toegewezen om de groei van mijn gezin te volgen, sterft nu in de naam van Jezus. 
 • Ik breek elke kwaadaardige ketting die de vijand gebruikte om mijn familieleden vast te houden, zodat niemand in de familie meer heeft kunnen excelleren dan de ander. Ik heb zo'n ketting in brand gestoken in de naam van Jezus. 
 • Heer, ik besluit dat ik vanaf vandaag niet meer te stoppen ben voor elke macht van duisternis in mijn familie in de naam van Jezus. 
 • Al jullie agenten van armoede in mijn familie, van plan om mij aan te vallen, vallen en sterven in de naam van Jezus. 
 • Want ik draag het merkteken van Christus, laat niemand mij lastig vallen. Ik weigerde last te hebben van enig kwaadaardig gezinspatroon in de naam van Jezus. 
 • Vader Heer, ik wil dat u mij zalft met de olie van grootheid, zodat geen enkele macht of overheden mij kunnen tegenhouden in de naam van Jezus. 
 • Heer God, laat de genade van uitmuntendheid vandaag over mij komen in de naam van Jezus. De genade die mij terzijde zal schuiven voor grootheid, laat het vandaag over mij komen door uw machtige handen. 
 • Elk kwaad patroon van gezinszwakte, ik stel mezelf daarvan vrij in de naam van Jezus. Want de Schrift zegt dat Christus al mijn zwakheden heeft gedragen en al mijn ziekten heeft genezen. Ik annuleer elke vorm van zwakheden in mijn leven in de naam van Jezus.
 • Ik ontvang de kracht die elke vorm van generatievloek verbreekt in de naam van Jezus. Want de Schrift zegt dat Christus tot een vloek voor ons is gemaakt, ik vernietig elke vorm van vloek in mijn leven in de naam van Jezus. 
 • Ik kom tegen elk voorouderlijk protocol in mijn afkomst dat mensen heeft tegengehouden. Ik vernietig het door het vuur van de Heilige Geest. Elk kwaadaardig patroon dat mensen op het punt van doorbraak frustreert, elke afleiding waardoor de zegeningen van mensen wegglippen, vernietig ik je door het vuur van de Heilige Geest. 
 • De Schrift zegt hoe God Jezus Christus zalfde met de Heilige Geest en kracht, en dat hij rondging om goed te doen. Heer, ik bid dat U mij zult zalven met de heilige geest en kracht, zodat geen enkele vertegenwoordiger van de duisternis mij kan tegenhouden. Ik wil dat je me zalft dat geen generatievloek of slecht gezinspatroon macht over mij zal hebben in de naam van Jezus. 

advertenties

1 COMMENT

 1. Man of God please iam an old man 54 and i have suffer from marital life problem and financial problems.I want you to help me pray for my breakthrough in this areas.Below is my name and Gmail please.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier