Gebedspunten tegen kwaadaardige plannen

0
127

Vandaag zullen we ons bezighouden met gebedspunten tegen kwade complotten. Als gelovigen hebben we maar één tegenstander: de duivel, en hij zal voor niets stoppen om ervoor te zorgen dat we lijden. Omdat God ons door Christus Jezus in Zijn wonderbaarlijke licht heeft geroepen, is de duivel ook op hol geslagen om ervoor te zorgen dat veel gelovigen lijden of terugkeren naar hun eerste denigrerende staat van zonde en ongerechtigheid.

Hoewel we tot God moeten bidden om al Zijn plannen voor ons leven te manifesteren, is het ook van vitaal belang dat we bidden tegen de samenzweringen van de vijand over ons leven. De duivel raakt zo verbitterd als mensen die de zijne waren, worden gered in het koninkrijk der hemelen; hij zal zich zoveel mogelijk inspannen om ervoor te zorgen dat ze een bittere ervaring hebben. Denk aan het leven van Daniël, hoe gebedvol als Daniël ook was, de vijanden gebruikten de leiders van Babylon tegen Daniël totdat hij in de kuil van de leeuwen werd geworpen. Maar God die in de Schrift heeft beloofd dat velen de verdrukkingen van de rechtvaardigen zijn, maar hij is getrouw om hem van alles te redden. 

Deze gebedsgids zal meer op God gericht zijn en de kwade complotten van de vijand met betrekking tot ons leven en onze bestemming vernietigen. En ik bid dat als we deze gebedsgids gebruiken, de Heer in Zijn oneindige genade de complotten van de vijand tegen ons in de naam van Jezus zal vernietigen. We zullen ons ook meer richten op de bescherming van God. Want er staat geschreven dat de ogen van de Heer altijd op de rechtvaardigen gericht zijn, en dat Zijn oren nog steeds aandachtig zijn voor hun gebeden. Wanneer de ogen van de Heer op u zijn gericht, zal het complot van de vijand voor u niet geheim worden gehouden. De Heer zal al hun plannen aan u openbaren, omdat de Schrift zegt dat het geheimenis van de Heer ligt bij degenen die hem vrezen. Ik besluit op gezag van de hemel dat de plannen van de vijanden tegen u open zullen zijn in de naam van Jezus. 

 

Gebedspunten

  • Vader Heer, ik dank u voor dit prachtige geschenk van het leven dat u mij hebt geschonken om nog een dag als deze te zien. Ik dank u omdat u mijn schild en beukelaar bent geweest. Ik verhoog je machtige naam omdat je je beloften over mijn leven hebt gehouden, ik dank je omdat je me de kracht hebt gegeven om slangen en schorpioenen te vertrappelen, ik verhoog je heilige naam omdat je geen kwaad hebt toegestaan ​​om mijn woonplaats te bereiken, vader, laat uw naam worden verhoogd in de naam van Jezus. 
  • Heer Jezus, ik dank U voor uw bescherming over mijn leven. Want de Schrift zegt dat het door de genade van de Heer is dat we niet worden verteerd. Ik dank u omdat uw handen van bescherming op mij zijn; laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus. Ik verheerlijk je omdat ondanks mijn ontrouw, ondanks mijn ongerechtigheid, je standvastige liefde voor mij altijd voor mij is; Ik dank u omdat u de machtige Jezus van God bent. 
  • Vader Heer, ik bid u vandaag dat u het complot van mijn vijanden over mijn leven door uw machtige handen zult vernietigen. Ik besluit dat je door jouw genade mijn vijanden zult laten sterven door het zwaard dat ze hebben gepland om mij te doden in de naam van Jezus. De Schrift zegt, want ik draag het merkteken van Christus, laat niemand mij lastig vallen. Ik besluit door de kracht in de naam van Jezus; Ik zal niet verontrust zijn in Jezus naam. 
  • Heer God, er is geschreven dat geen wapen tegen mij gevormd zal gedijen, elk wapen van de vijand dat is gestuurd om mij kwaad te doen, laat ze worden vernietigd in de naam van Jezus. Want de Bijbel zegt dat we een naam hebben gekregen die boven alle andere namen staat, dat bij het noemen van de naam Jezus elke knie moet buigen en elke tong moet belijden dat hij God is. Ik kom tegen elk schadelijk wapen van de vijanden dat tegen mij is gevormd; verlies nu uw kracht in de naam van Jezus. 
  • Ik zalf mezelf met het bloed van het lam, omdat de Schrift zegt dat wanneer de engel des doods het bloed ziet, het voorbij zal gaan. Ik besluit dat wanneer de engel des doods mij ziet, deze voorbij zal gaan in de naam van Jezus. 
  • Want er staat geschreven: als iemand spreekt, laat hij dan spreken als een orakel van de levende God. Ik besluit door de macht van de Allerhoogste, dat elk wapen dat tegen mij is gevormd, in zeven vouwen naar hun afzender moet terugkeren in Jezus naam. 
  • Heer Jezus, de Schrift zegt dat het geheim van de Heer ligt bij degenen die hem vrezen. Ik besluit dat je altijd de plannen van de vijanden aan mij zult onthullen in de naam van Jezus. Ik bid om uw heilige geest en kracht, de geest van goddelijkheid; Ik bid dat je het mijn leven instuurt in de naam van Jezus. Laat het plan van de vijand mijn leven niet overslaan in de naam van Jezus. 
  • Sta op, Heer, en laat uw vijanden verstrooid worden. Laat degenen die slechte samenzweringen tegen mij hebben, verteerd worden door hun haat. Net zoals Haman de dood van Mordechai nam, laat elke slechte man en vrouw die de duivel aan mijn leven heeft toegewezen, sterven in de naam van Jezus. Ik besluit dat je vanavond een vuur naar het kamp van mijn vijanden zult sturen, hen rancune laat hebben en zichzelf zal doden in de naam van Jezus. 
  • De Schrift zegt: het vuur gaat voor het leger van de Heer en vernietigt zijn vijanden. Laat het vuur van de heilige geest voor mij uitgaan. Overal waar mijn vijanden zijn verzameld, overal verbergen ze het kwaad tegen mij, laat het vuur van de Heer hen op dit moment verteren in de naam van Jezus. Want de Schrift zegt: raak mijn gezalfde niet aan en doe mijn profeten geen kwaad, ik besluit dat mij geen kwaad zal overkomen in de naam van Jezus. 

 

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier