Gebedspunten tegen boze dromen

0
133

Vandaag zullen we te maken hebben met gebedspunten tegen boze dromen. Een droom is een manier waarop God met de mens communiceert. Er zijn momenten in onze dromen terwijl we slapen dat het portaal van openbaring zal worden geopend, en we zien dingen die nog moeten komen. In het boek Johannes 33: 14-18 Want God spreekt op één manier en in twee, hoewel de mens het niet waarneemt. In een droom, in een visioen van de nacht, wanneer diepe slaap op mannen valt, terwijl ze op hun bed sluimeren, dan opent hij de oren van mensen en beangstigt ze hen met waarschuwingen, zodat hij de mens van zijn daad kan afwijzen en trots kan verbergen van een man; hij weerhoudt zijn ziel uit de put, zijn leven zal niet door het zwaard omkomen. In de meeste gevallen zijn de dingen die we in dromen zien een openbaring van dingen die zouden gebeuren. 

Er zijn momenten dat er dingen met ons gebeuren in het leven, terwijl ze in de droom zijn geopenbaard, maar omdat we niet tegen hen hebben gebeden, gebeuren ze uiteindelijk. Ik besluit door de macht van de Allerhoogste, elke kwade droom wordt vernietigd in de naam van Jezus. Ondertussen zien we soms iets vreselijks in de droom dat onze slaap beïnvloedt. Sommige mensen kunnen 's nachts niet eens hun ogen sluiten om te slapen vanwege de talloze vreselijke dromen. Maar de Schrift zegt dat we niet de geest van angst hebben gekregen, maar van zoonschap om Ahba Vader te roepen. Vandaag zal God elke kwade droom vernietigen in de naam van Jezus. 

Gebedspunten

 • Heer Jezus, ik dank u voor de goede dingen die u in mijn leven hebt gedaan, ik dank u voor het sparen van mijn leven om nog een dag als deze te zien, Heer, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik dank u voor de genade en het voorrecht dat u mij hebt geschonken om te slapen en dromen te dromen. Ik dank u voor het vergroten van mijn spirituele gevoeligheid, zelfs terwijl ik mijn ogen sluit om te zien, Heer, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus. 
 • Heer God, ik bid voor elke boze droom die ik heb gehad. Ik bid dat je ze zult herstellen in de naam van Jezus. Ik bid dat u elk plan van de vijand om mij kwaad te doen, zult annuleren. Ik bid dat dergelijke plannen worden vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Ik kom tegen elke macht en alle overheden die altijd boze dromen in mijn slaap brengen. Ik kom tegen hen aan door het bloed van het lam. Elke kwade kracht die heeft gezworen altijd mijn nacht te bederven met vreselijke en beangstigende dromen, ik vernietig jullie allemaal in de naam van Jezus. 
 • Want de Schrift zegt dat ik niet de geest van angst heb gekregen, maar van zoonschap om Ahba Vader te roepen. Heer, ik roep u vandaag aan om mij te redden van de angst voor boze dromen in de naam van Jezus. 
 • Het boek Prob. 3 vs. 34 zegt: Als ik ga liggen, zal ik niet bang zijn en zal mijn slaap zoet zijn. Elke kracht die me bang wil maken in mijn slaap, elke kracht die ervoor wil zorgen dat ik vreselijke dromen heb, ik vernietig je door het vuur van de heilige geest om te worden verteerd in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, ik bid dat u mij de genade en het vermogen zult schenken om in vrede te slapen en wakker te worden in de naam van Jezus. De Schrift zegt dat ik weet welke gedachten ik over jou heb; het zijn de gedachten van goed en niet van kwaad om u een verwacht einde te geven. Heer Jezus, elke kracht die uw plannen voor mijn leven wil veranderen, laat zo'n kracht vlam vatten in de naam van Jezus. 
 • Elk kwaadaardig dier dat door de vijand is gestuurd om in mijn dromen te verschijnen om me bang te maken. Ik laat het vuur van de heilige geest nu op je los in de naam van Jezus. 
 • Elke satanische hond, geit, slang of koe die in mijn droom verschijnt, sterft nu in de naam van Jezus. 
 • Ik besluit dat de engel van de Heer over me zal waken als ik slaap, het zal me in mijn slaap leiden dat er geen maskerade van de duivel in de buurt van mijn woonplaats zal komen in de naam van Jezus. 
 • Heer, zegt de Schrift, en ze overwonnen hem door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenis. Ik besluit dat de vijand wordt vernietigd in de naam van Jezus. Elke kracht van de vijand die mijn slaap wil besmetten met vreselijke dromen, je wordt vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Ik kom elke boze droom tegen; elke droom van de dood wordt geannuleerd in de naam van Jezus. Volgens uw woorden zal ik niet sterven, maar leven om de werken van de Heer in het land van de levenden bekend te maken. Ik besluit door de genade van God dat de dood over mijn leven wordt vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Elke boze geest die aan mijn leven is toegewezen om mijn droom te besmetten, vat nu vlam in de naam van Jezus. Elke droom van een ongeluk wordt vernietigd in de naam van Jezus. Ik besluit dat het niet zal gebeuren in de naam van Jezus. Want er is geschreven, wie spreekt en het geschiedt wanneer de Heer niet heeft gesproken, het bloed van het lam annuleert elke boze droom. 
 • Elk kwaadaardig dier dat is toegewezen om mijn slaap te bewaken, ik roep het vuur van het heilige nu op u in de naam van Jezus. 
 • Elke kwade dekking, elke demonische macht die het grondgebied beheert waar ik verblijf, ik laat nu het vuur van de heilige geest op je los in de naam van Jezus. Elke kwade aanval, voor de Schrift, zegt dat geen wapen tegen mij gevormd zal gedijen; elke kwade aanval wordt teniet gedaan in de naam van Jezus. 
 • Ik besluit dat mijn slaap vanaf vandaag zal worden gezegend met zoete dromen: geen maskerade meer, geen slangen meer in de naam van Jezus. 

 

 

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier