Gebedspunten tegen slechte plannen

0
168

Vandaag zullen we ons bezighouden met gebed tegen slechte plannen. Net zoals God Zijn plannen heeft voor ons leven, zo stelt ook de duivel zijn plan tegen ons op. En in de meeste gevallen is het plan van de vijand altijd slecht. Geen wonder dat de Schrift zegt in het boek Johannes 10:10. De dief komt alleen om te stelen en te doden en te vernietigen. Veel mensen zijn het slachtoffer geworden van de kwade plannen van de vijand omdat ze hebben geweigerd geestelijk alert te zijn op de plannen van de duivel. 

Ondertussen zijn sommige mensen gewoon gered door genade; zo niet, dan zouden ze een prooi zijn geworden in de handen van de duivel. Denk aan het verhaal van Haman en Mordechai in het boek Esther. Haman haatte Mordechai zo erg dat hij plannen maakte om Mordechai aan een 50 el hoge galg te hangen die hij had voorbereid om alle Joden te doden. Maar God vernietigde de plannen van Haman en maakte hem gedood door dezelfde val die hij voor Mordechai had uitgezet. 

Deze gebedsgids zal erop gericht zijn dat God de kwade plannen van de vijand over het leven vernietigt en ervoor zorgt dat ze zelfmoord plegen met hun plannen. Net zoals Haman in dezelfde val liep die hij voor Mordechai zette, zo zullen al je vijanden sterven door hun plannen om je pijn te doen in de naam van Jezus. Wat we als gelovigen moeten begrijpen, is dat de vijand niet rust. De Schrift beschrijft hem als een brullende leeuw die rondgaat op zoek naar wie hij wil verslinden; daarom moet je je hoede niet laten verslappen in de plaats van gebed. Ik bid dat uw vijand door de genade van de Allerhoogste niet over u zal zegevieren in de naam van Jezus. 

Omdat je bent gekocht met het kostbare bloed van Jezus, wordt elk kwaad plan over je leven en bestemming vernietigd door vuur in de naam van Jezus. Neem de tijd om deze gebedsgids te bestuderen. God zal wonderen verrichten. Er zullen talloze wonderen zijn als u deze gids gebruikt, de plannen van de vijanden zullen aan u worden geopenbaard en u zult over hen zegevieren in de naam van Jezus. 

Gebedspunten: 

 • Heer God, ik kom vandaag voor u om elk kwaad plan dat de vijand met betrekking tot mij heeft in de naam van Jezus, te vernietigen. Vader, elke slechte vriend in mijn leven die niet goed voor mij betekent, ik bid dat u hen vernietigt door het vuur van de Heilige Geest. 
 • Ik kom tegen elk kwaadaardig plan en elke manipulatie van de vijand over mijn leven; Ik vernietig het door het vuur van de Heilige Geest in de naam van Jezus. Elke man of vrouw wiens hartintentie jegens mij slecht is, Heer, vernietig hen vandaag in de naam van Jezus. 
 • Vader Heer, ik bid dat U mijn vijanden machteloos zult maken voordat ze mij treffen. Heer, voordat ze hun plannen in mijn leven uitvoeren, bid ik dat u ze in de naam van Jezus wilt babbelen. 
 • Heer God, net zoals u de plannen van Haman over Mordechai vernietigde, zoals u Haman liet sterven door zijn plan om Mordechai te doden, bid ik dat al mijn vijanden zullen sterven door hun plannen in de naam van Jezus. 
 • Elk kwaadaardig plan van de vijanden om met mijn succes te knoeien, elk van hun plannen om mij te frustreren op het kruispunt van succes, Heer, laat dergelijke plannen door vuur worden vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Vader Heer, elk plan van de vijand om mijn inspanningen belachelijk te maken, elk plan om me af te leiden op het punt van doorbraak, ik weerleg dat plan door de macht van de Heilige Geest. 
 • Vader Heer, elk plan van de vijand om mij een vreselijke ziekte te bezorgen, ik kom tegen dergelijke plannen in de naam van Jezus. Heer, want de Schrift zegt dat Christus al onze zwakheden op Zichzelf heeft ontbloot, en dat Hij al onze ziekten heeft genezen. Het vuur van de Heilige Geest vernietigt de Heer, elk plan van de vijand om mij ziekte te bezorgen.
 • Elk plan van de vijand om met mijn hersenen te knoeien, vernietig dergelijke plannen in de naam van Jezus. 
 • De Schrift zegt: verklaar iets, en het zal worden bevestigd, Heer, ik besluit over mijn leven dat elk kwaad plan van de vijand over mijn leven vlam moet vatten in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik breek elke hoge grond die voor mij is gelegd door de vijanden, elk kwaad plan tegen mijn bestemming, elk demonische plan om mijn toekomst te ruïneren, in stukken uiteen in de naam van Jezus. 
 • Heer, ik besluit dat u door verwarring in het kamp van mijn vijanden komt. Laat mannen en vrouwen die na mijn ondergang sorteren beschaamd worden, laten ze dronken worden van hun bloed als een glas zoete wijn, laten ze gevoed worden met hun vlees in de naam van Jezus. 
 • Elk demonische plan van de vijand om ervoor te zorgen dat ik tranen vergoot over mijn kinderen, ik vernietig dergelijke plannen door de kracht in de naam van Jezus. Elk plan van de vijand om mijn kinderen de geest van koppigheid te bezorgen, ik vernietig dergelijke plannen door het vuur van de heilige geest. 
 • Elk kwaadaardig plan om mijn academische carrière te ruïneren, elk kwaadaardig plan werd op mij gericht om mijn geheugen weg te nemen; Ik vernietig het door de kracht in de naam van Jezus. Want er staat geschreven: als iemand wijsheid mist, laat hij dan vragen aan God die overvloedig en zonder smet geeft. Ik zoek uw wijsheid, sta het mij toe in de naam van Jezus. 
 • Want het is geschreven, de oprechte verwachtingen van het schepsel wachten op de manifestaties van de zonen van God. Vader Heer, ik besluit dat ik vanaf nu begin te manifesteren in de volledige hoedanigheid die u voor mij hebt bestemd. Elk plan van de vijand om jouw plannen voor mijn leven te vernietigen, vernietig ik het op gezag van de hemel. 
 • Heer, ik besluit dat alleen uw raad geldig zal zijn voor mijn leven en gezin. Ik besluit over al mijn kinderen en alles waarmee je me hebt gezegend; Ik besluit dat alleen uw raad hen zal steunen. 

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier