Gebed voor het nieuwe jaar 2021

0
346

 

1 Chronicles 16: 8 Looft den HEERE, roept Zijn Naam aan; maak onder de natiën bekend wat hij heeft gedaan.

Vandaag zullen we ons bezighouden met gebed voor het nieuwe jaar 2021. Een nieuw jaar nadert snel; een jaar dat we nog nooit hebben gezien of meegemaakt; het is essentieel om vooruit te bidden in het nieuwe jaar. Hoewel we allemaal niet kunnen wachten om getuige te zijn van het nieuwe jaar, moeten we niet vergeten dat het jaar 2020 zo'n uitdaging is voor mensen over de hele wereld. Nigeria, en andere landen in de wereld, leed onder de roman Covid-19. Toen de hitte van Covid-19 afnam, werden we geconfronteerd met nog een ander probleem, namelijk het # Endsars-protest. De twee belangrijke uitdagingen die het land in het jaar 2020 heeft doorstaan, hebben veel levens gekost, maar God heeft ons allemaal behouden.

Terwijl we wachten tot het nieuwe jaar 2021 zich ontvouwt, hopen en bidden we tot God dat het een beter jaar voor ons allemaal zal worden. Dat gezegd hebbende, we moeten begrijpen dat elk zijn zegeningen heeft. Ondanks de bloederige ervaringen die 2020 kende, waren er nog steeds veel zegeningen in het jaar, dus ook het jaar 2021 komt met zijn eigen zegen. Als we voor het nieuwe jaar een altaar van gebed oprichten, ontketent dat ons om overvloedige zegeningen te ontvangen in het nieuwe jaar.

Deze gebedsgids zal richtinggevend zijn in het nieuwe jaar. De reden waarom veel mensen dat niet hebben, is omdat ze weigerden te vragen. De Schrift zegt klop, en het zal open zijn, zoek en je zult vinden. Het is nodig om richting te zoeken in het nieuwe jaar. Een man die wordt geleid door de geest van God zal worden vrijgesteld van problemen; het kwaad komt niet in de buurt van de woonplaats van zo iemand.

Gebedspunten:

 • Heer Jezus, ik dank U specifiek voor de gave van het leven. Ik prijs je omdat je tot op dit moment in leven bent gebleven. De Schrift zegt dat het door de genade van de Heer is dat we niet worden verteerd. Ik dank u dat u God bent over mijn leven. Dank u Heer, dat u me veilig hebt gehouden tijdens de hitte van 2020, ik dank u dat u mij niet de dodelijke Covid-19 heeft laten opleggen, ik dank u dat u niet het slachtoffer bent geworden van een verdwaalde kogel, ik verheerlijk uw heilige naam, machtige Jezus .
 • Heer God, ik bid dat al mijn onafgemaakte zaken in het jaar 2020 in 2021 zullen worden geperfectioneerd in de naam van Jezus.
 • Heer, ik zoek richting in het jaar 2021; Ik bid dat je me zult leiden in de naam van Jezus. Heer, ik weiger in het jaar 2021 in duisternis te werken; Ik bid dat uw geest mij zal leiden; Ik bid dat uw Heilige Geest en kracht mijn familie en mij zullen beschermen in het jaar 2021 in de naam van Jezus.
 • Vader, ik bid dat u in het jaar 2021 uw genade met mij zult tonen; uw woord zegt dat ik genade zal hebben met wie ik genadig zal zijn en medelijden met wie ik het zal hebben. Ik bid dat onder degenen met wie u genadig zult zijn in het jaar 2021, ik bid dat u mij waardig zult achten in de naam van Jezus.
 • Elke kracht die mij beperkt in het jaar 2020, ik bid dat ze worden verslagen in het jaar 2021 in de naam van Jezus. De Schrift zegt: kijk terug naar de Egyptenaren die je vandaag ziet; je zult ze niet meer zien. Ik bid dat elke hindernis, elk obstakel voor mij, wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 • Op elke manier dat ik teleurgesteld ben in het jaar 2020, bid ik dat ik in het jaar 2021 zal worden gevierd in de naam van Jezus. Hoor het woord van de Heer u 2021. Ik zal onmetelijk gezegend worden in de naam van Jezus.
 • Want er staat geschreven: Ik zal iets nieuws doen, nu zal het voortbrengen, want u weet het niet, ik zal een weg banen in de woestijn en een rivier in de woestijn. Ik bid dat je in het jaar 2021 een nieuw ding in mijn leven zult beginnen in de naam van Jezus. Ik bid voor een nieuwe dimensie van wonderen, een nieuwe dimensie van glorie in het jaar 2021 in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elke macht en elk altaar dat werd opgericht tegen mijn doorbraak in het jaar 2020, besluit ik dat ze voor mij worden vernietigd in het jaar 2021 in de naam van Jezus. De God van een nieuw begin, ik bid dat je met mij op reis gaat in het jaar 2021 in de naam van Jezus.
 • Ik besluit mijn spirituele doorbraak in het jaar 2021 in de naam van Jezus. Het vuur van de heilige geest vernietigt elke beperkende kracht in mijn leven.
 • Heer, ik bid dat u voor mij uit gaat en elk probleem dat in 2021 in de naam van Jezus op mijn pad wil komen, zal vernietigen. Ik besluit dat de moeilijkheden en beproevingen van 2020 niet zullen overgaan in het jaar 2021 in de naam van Jezus.
 • Ik open de deuren van kansen in het jaar 2021 voor mij in de naam van Jezus. Elke gesloten deur van kansen wordt geopend in de naam van Jezus.
 • Ik annuleer elke vorm van ziekte en ziekte in het jaar 2021 in de naam van Jezus. Heer, ik annuleer malaria in de naam van Jezus, u annuleert Covid-19 in de naam van Jezus, ik annuleer kanker in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt dat elk goed idee van de Heer komt. Ik bid dat je me de ideeën wilt geven die ik nodig heb om in het leven te zegevieren in de naam van Jezus. Het idee dat me aan de wereld zal aankondigen, ik bid dat je het in 2021 aan mij vrijgeeft in de naam van Jezus.
 • Vader, ik besluit dat 2021 mijn oogstjaar zal zijn. Elk lang jaar van arbeid bid ik dat ik overvloedig zal oogsten in het jaar 2021 in de naam van Jezus.
 • Ik bevrijd mijn financiën uit de handen van de duivel in de naam van Jezus. De Schrift zegt: verklaar iets, en het zal worden bevestigd. Ik bid dat u mij door uw genade van financiële problemen zult bevrijden in de naam van Jezus.
 • Heer Jezus, ik zal me niet schamen in het jaar 2021 in de naam van Jezus. Alles dat me te schande wil maken, besluit ik dat het zal worden omgedraaid in de naam van Jezus.
 • Ik besluit dat ik in het jaar 2021 niet gefrustreerd zal zijn aan de rand van een doorbraak in de naam van Jezus. Ik bid dat elke kracht die mensen op de rand van een doorbraak frustreert, ik bid dat je het voor mij zult vernietigen in de naam van Jezus.
 • Ik besluit door de genade van God; elk beleid dat door de regering in het jaar 2021 zal worden gemaakt, zal in mijn voordeel werken in de naam van Jezus.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier