Gebedspunten tegen uitstel van de conceptie

0
11856

 

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen uitstel van conceptie. Het is het plan van God dat de mens zich vermenigvuldigt en de oppervlakte van de aarde bezet. Onthoud dat toen Jezus die bezetten tot ik kom instrueerde, een van de dingen waar Christus over sprak, was dat de mens de wereld zou onderwerpen, dat de mens het hele oppervlak van de aarde zou bewonen. Maar hoe komt dat als je moeite hebt om een ​​kind te verwekken? Onvruchtbaarheid is nooit het plan van God voor uw leven. De vijand heeft dit inderdaad gedaan, niet God. Vertraging bij de conceptie zet een vrouw onder druk; hoewel zowel de man als de vrouw onder druk zullen komen te staan, zal een groter deel van de druk op de vrouw worden uitgeoefend.

Je baarmoeder is door God geschapen en gezegend om zwanger te worden. Het is er niet alleen ter decoratie. Er zijn mensen wier baarmoeder is aangeraakt door de handen van de duisternis, en daarom is het erg moeilijk voor hen om zwanger te worden, en wanneer een vrouw niet in staat is om zwanger te worden, betekent dit dat de vrouw haar hele leven kinderloos zal blijven. In het boek van Psalm 113:9, zei de Schrift  Hij geeft de onvruchtbare vrouw een thuis, waardoor ze de blije moeder van kinderen wordt. Prijs de Heer!. Wat de bijbel met thuis bedoelde, is de vrucht van de baarmoeder. Dit verklaart dat God niemand met onvruchtbaarheid zal laten rusten.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Hanna was jarenlang onvruchtbaar, jarenlang kon ze geen kind krijgen, maar op een dag ging ze naar Silo en bad tot God om haar baarmoeder te openen en haar een moeder te maken. God hoorde de gebeden van Hanna en zegende haar met een kind. Op dezelfde manier zal God vandaag naar je roep luisteren in de naam van Jezus. Dit is jouw Shiloh, en dit is jouw tijd om moeder te worden. Ik besluit door de veiling van de hemel dat elke macht van de duisternis die het voor u onmogelijk heeft gemaakt zwanger te worden, dergelijke machten verbreek door het vuur van de Heilige Geest.

God zal vreemde wonderen verrichten door middel van deze gebedsgids, als u maar wilt geloven. Als God iets heeft opgedragen, zal hij het doen omdat hij niet een man is om te liegen; noch is hij een mensenzoon om zich te bekeren. Als u deze gebedsgids begint te gebruiken, bid ik dat God naar de stem van uw smeekbede zal luisteren en u zal verlenen volgens uw hartewensen.

Gebedspunten:

  • Heer God, ik dank U dat U mij tot vrouw hebt gemaakt, ik dank U dat U mij hebt geschapen in de vorm van zijn die een ander wezen op aarde baarde, ik verheerlijk uw Heilige naam. Heer, het is uw plan dat we de aarde vermenigvuldigen, en daarom zult u ons nooit met onvruchtbaarheid beproeven; Heer, ik bid dat u door uw genade mijn baarmoeder zult openen en mij zwanger zult maken in de naam van Jezus.
  • Ik kom in mijn leven elke vorm van vertraging in de conceptie tegen. Elke macht en overheden die de conceptie in mijn baarmoeder vertragen, vallen en sterven in de naam van Jezus.
  • Heer, uw woord zegt in het boek Psalm 128: 3 & 4 Uw vrouw zal als een vruchtbare wijnstok in uw huis zijn; uw kinderen zullen als olijfboompjes rond uw tafel zijn. Zie, zo zal de man worden gezegend die de Heer vreest. Je beloofde dat ik vruchtbaar zou zijn, ik kom tegen elke kracht die mijn vruchtbaarheid in het leven belemmert, elke kracht die me wil stoppen vruchtbaar te zijn, wordt vernietigd in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, net zoals u de gebeden van Isaac over Rebekka hebt gehoord en u haar onvruchtbaarheid verwijdert, bid ik dat u het juk van onvruchtbaarheid in mijn leven in de naam van Jezus zult vernietigen. Want de Schrift zegt: Kinderen zijn het erfgoed van God, ik besluit dat ik vruchtbaar zal zijn in de naam van Jezus.
  • Elke kracht die de vrucht van mijn baarmoeder wegzuigt, val ter dood in de naam van Jezus. Elke kracht van duisternis die door de baarmoeder in het koninkrijk van duisternis is gestationeerd, valt ter dood in de naam van Jezus. Ik laat de vrucht van mijn schoot los uit het verbond der duisternis. Ik heb ze vrijgelaten in de naam van Jezus.
  • Ik verblind elk kwaad oog dat is toegewezen om mijn leven te bewaken en om een ​​rapport terug te geven aan het koninkrijk der duisternis, laat zulke ogen mij uit het oog verliezen in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik bid om genade. Als er enige zonde of ongerechtigheid in mijn leven is die een vertraging in de conceptie veroorzaakt, bid ik dat u mij vergeeft in de naam van Jezus. Op grond van het bloed dat werd vergoten aan het kruis van Golgotha, bid ik dat u mijn zonden en ongerechtigheid in de naam van Jezus wegziet.
  • Heer, ik bid om genade voor mijn leven. Elke vorm van immoraliteit die ik in het verleden heb gedaan en die de vijand nu tegen mij gebruikt om mijn conceptie uit te stellen, ik bid dat je dergelijke immoraliteit wegneemt in de naam van Jezus. Want de Schrift zegt, want we hebben geen hogepriester die niet kan worden aangeraakt met de gevoelens van onze zwakheden. Laten we daarom vrijmoedig tot de troon van genade komen om barmhartigheid te verkrijgen. Heer, ik kom vandaag naar uw troon, schenk mij genade in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, uw woord zegt voor u de plannen kent die u met mij hebt, ze zijn het plan van goed en niet van kwaad om mij een verwacht einde te geven. Ik bid dat uw plan en agenda voor mijn leven en huwelijk zich beginnen te ontvouwen in de naam van Jezus. Ik verbreek het juk van vertraging in de conceptie over mijn leven door het bloed van Christus.
  • Ik besluit door de autoriteit dat de stroom kinderen van de troon van genade vandaag mijn baarmoeder binnenstroomt in de naam van Jezus. Net zoals je Hanna in een moeder veranderde zoals je de gebeden van Rachel hebt verhoord, hoor vandaag mijn roep, Heer, en schenk mij volgens mijn hartewensen in de naam van Jezus.

 


Vorig artikelGebedspunten tegen gesloten deuren
Volgende artikelGebedspunten tegen afleiding
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.