Gebedspunten tegen de macht van de duisternis

0
385

We zijn geleid door de geest van God om onze lezers te betrekken bij gebedspunten tegen de macht van de duisternis. In het boek van 1 Peter 5: 8 Wees nuchter, wees waakzaam; omdat uw tegenstander, de duivel, rondloopt als een brullende leeuw, zoekende wie hij kan verslinden: Als je je ooit afvraagt ​​waarom we elke dag komen met een gebedsgids, dan is dat omdat de duivel niet rust, de Schrift zegt dat hij rondloopt als een gewonde leeuw, op zoek naar wie hij kan verslinden. Dus, als de kracht van de duisternis niet dag en nacht rust, waarom zou u dan hun doelwit rusten? Geen wonder dat de Schrift ons voorschrijft dat we zonder tijd moeten bidden.

De macht van de duisternis zijn de heersers van de wereld, machten en overheden op hoge plaatsen. En als je denkt dat ze fysieke vijanden zijn die je met je fysieke kracht kunt overwinnen, bedenk dan dat de Schrift zegt dat door kracht niemand zal zegevieren. Het boek van Efeziërs 6:12 zegt: Want onze strijd is niet tegen vlees en bloed, maar tegen de heersers, tegen de autoriteiten, tegen de machten van deze duistere wereld en tegen de geestelijke machten van het kwaad in de hemelse rijken. Het zijn heersers van de duisternis, een onmetelijk aantal onzichtbare geesten die de levens van mensen terroriseren.

Er zijn zo veel mensen wier leven is verstoord door de macht van de duisternis; de Heer staat op het punt je vandaag te bevrijden. De Schrift John 1: 5 En het licht schijnt in de duisternis; en de duisternis begreep het niet. Het licht van God zal vandaag uitstekend in uw leven schijnen, en het bolwerk van duisternis dat uw leven kwelt, zal vandaag vluchten. U moet uw geestelijke strijd voeren, want we voeren een geestelijke strijd. Ik besluit op gezag van de hemel dat God je vijand zal verpletteren in de naam van Jezus. Mensen lopen in duisternis. Het leven van veel mensen werd gekenmerkt door grove duisternis, maar luister vandaag, zegt de Schrift in het boek Jesaja 9: 2 Het volk dat in duisternis wandelt, zal een groot licht zien; Degenen die in een donker land wonen, het licht zal op hen schijnen. U zult vandaag een groot licht zien; de hemel zal je aankondigen aan je helper die niet heeft kunnen lokaliseren vanwege de grove duisternis over je.

Ik kondig u vandaag aan dat het vuur van de Heilige Geest de kracht van de duisternis die in uw leven werkzaam is, zal vernietigen. Als u deze gebedsgids begint te bestuderen, zal de kracht van de Allerhoogste over u komen en zult u niet meer te stoppen zijn voor elke macht van duisternis die uw leven kwelt in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

 • Heer God, de grote vorst van Isreal en de wereld. Ik bid dat u uw machtige handen zult uitstrekken, en u zult de kracht van de duisternis vernietigen die mijn leven kwelt met uw machtige handen in de naam van Jezus.
 • Het gezag van de hemel vernietigt Vader Heer, elke wolk van duisternis over mijn leven. Want het is geschreven, het licht schijnt en de duisternis heeft het niet begrepen. Vader Heer, laat uw licht de duisternis van mijn leven verlichten in de naam van Jezus.
 • De kracht van de duisternis die me verborgen heeft gemaakt voor elke bestemmingshelper, valt nu ter dood in de naam van Jezus. Vanaf nu word ik duidelijk zichtbaar voor elke man en vrouw die me fysiek, mentaal, spiritueel en financieel zullen helpen groeien.
 • Elke pijl van ziekte die vanuit het koninkrijk van de duisternis in mijn leven is gestuurd, vat vlam in de naam van Jezus. Oh kracht van duisternis die me niet mijn Kanaän-land zal laten binnenlopen, sterf nu in de naam van Jezus.
 • Elk dier van duisternis dat rond mijn omgeving zweeft, vat vlam in de naam van Jezus. Ik verklaar mijn vrijheid van de kracht van de duisternis in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt Psalm 114: 1-4 Toen Israël uit Egypte trok, het huis van Jakob uit een volk van vreemde taal; Juda was zijn heiligdom en Israël zijn heerschappij. De zee zag het en vluchtte: Jordan werd teruggedreven. De bergen huppelden als rammen en de kleine heuvels als lammeren. Ik besluit op gezag van de hemel, elke macht van duisternis op mijn weg vlucht vanaf nu in de naam van Jezus.
 • Ik word vandaag een verterend vuur voor het koninkrijk van de duisternis in de naam van Jezus. Elke kracht van de duisternis, die mij probeert ziek te maken, valt ter dood in de naam van Jezus. Ik beveel de genezing van God op elk orgaan in mijn lichaam; Ik spreek mijn genezing tot bestaan ​​in de naam van Jezus.
 • Elke heerser van duisternis, die mijn financiën beheert, valt ter dood in de naam van Jezus. Ik maak mijn portemonnee uit uw ruim in de naam van Jezus. Vanaf nu zijn mijn financiën gratis in de naam van Jezus.
 • Heer, elke demon van mislukking in mijn leven vat vlam in de naam van Jezus. De Schrift zegt zoals Hij is, ik ook. Dit betekent dat zoals Christus is, zo ook ik ben. Ik bid dat ik op gezag van de hemel niet zal falen omdat mislukking wel en niet kan worden gevonden in de naam van Jezus. Vanaf nu zal alles waar ik mijn handen op leg, gedijen in de naam van Jezus.
 • Oh, je koninkrijk van duisternis maakt me bang, ik bevrijd mezelf vandaag van je door het bloed van Christus. Elke engel van een demon die me in mijn slaap kwelt, het vuur van de Heilige komt vandaag op je in de naam van Jezus. Het is geschreven want we hebben niet de geest van angst maar van zoonschap gekregen om Ahba Vader te roepen. Heer, elke geest van angst uit de put van de hel wordt vernietigd in de naam van Jezus.
 • De Schrift zegt, en ze overwonnen hem door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenis. Ik verpletter de kracht van de duisternis in mijn leven door het bloed van het lam.

advertenties

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier