Gebedspunten tegen afleiding

1
307

 

Vandaag zullen we ons bezighouden met gebedspunten tegen afleiding. Afleiding is een zeer gevaarlijke gimmick van de vijand om een ​​man de focus van zijn doel te laten verliezen bij het nastreven van succes. Er zijn zoveel mensen die voorbestemd waren voor succes in het leven die hun potentieel niet zullen kunnen bereiken omdat een van de struikelblokken die de vijand op hun weg zal zetten, afleiding is. Het grappige is dat mensen vaak niet in staat zijn om afleidingen te herkennen wanneer ze er een tegenkomen, omdat de afleiding vaak kan komen in de vorm van wat op dat moment nodig is.

De vrouw van Potifars vrouw was een belangrijke afleiding in het leven van Jozef. Als Joseph geen bewuste poging had gedaan om het af te schaffen, is er een mogelijkheid dat hij niet had kunnen bereiken wat voor hem bestemd was. Ondertussen kon Jozef op dat moment besluiten te dansen op de melodie van Potifars vrouw, omdat ze zijn veiligheid kon garanderen en zelfs zijn snelle verhevenheid als echtgenote van zijn meester kon vergemakkelijken. Joseph kon echter vaststellen dat het geen deel uitmaakte van Gods plan voor zijn leven, dus nam hij het op de hielen.

Hoewel Joseph met succes de afleiding overwon die de vijand hem op zijn weg bracht, is er nog één persoon in de Bijbel die de afleiding niet kon overwinnen. Esau had minder aandacht kunnen schenken aan de vraag van zijn maag en zijn blik erop kunnen richten een groot man te worden, maar zijn honger, die een aanzienlijke afleiding in zijn leven vormde, kreeg de overhand en hij werd het slachtoffer. Ter plekke verruilde hij zijn eerstgeboorterecht voor een pot soep.

Om afleiding te overwinnen, gaat het over het identificeren ervan door een bewuste inspanning en de hulp van de Heilige Geest en ook door discipline. Als Jacob zichzelf niet had gestraft, zou hij het slachtoffer zijn geworden van de boezem van de vrouw van zijn meester, en dat zou de plannen van God voor zijn leven hebben belemmerd. Evenzo zijn er in ons leven een paar keer dat we te maken hebben met afleiding, het kan een mislukking zijn op het werk of academisch, het kan van alles zijn, het kunnen vrouwen of andere soorten mannen zijn die onze kant op komen, we moeten ze identificeren en behandel ze. Ik bid dat de geest van God die ons zal helpen afleiding te identificeren wanneer we er een tegenkomen, nu op ons afkomt in de naam van Jezus. Als u deze gebedspunten tegen afleiding begint te bestuderen, moge God dan afleiding ver weg van uw weg sturen in de naam van Jezus.

Gebedspunten:

  • Heer, ik stuit op elke kracht van afleiding op mijn weg naar succes en doorbraak. Ik bid dat je ze zult vernietigen in de naam van Jezus. Elke vorm van struikelblokken op weg naar een doorbraak, ik bid dat het vuur van de Heilige hen zal verbranden in de naam van Jezus.
  • Heer God, ik bid dat U mij door uw genade de wijsheid geeft om afleiding te herkennen wanneer ik er een tegenkom. Zelfs als het leek op wat ik op dat moment nodig had om te overleven, bid ik dat je me de wijsheid geeft om het als een afleiding te identificeren en het als zodanig te behandelen in de naam van Jezus.
  • Heer God, net zoals u Joseph hielp bij het overwinnen van de afleiding tijdens zijn lange wandeling naar de heerlijkheid, bid ik dat u op dezelfde manier zult helpen om elke afleiding op mijn weg in de naam van Jezus te overwinnen. Elke vorm van afleiding op mijn manier wordt vernietigd door vuur in de naam van Jezus.
  • Elke afleiding op mijn weg valt ter dood in de naam van Jezus. Elke man en vrouw die mij zullen verhinderen te worden wat u mij hebt voorbestemd te worden, ik bid dat u ervoor zult zorgen dat wij niet samenkomen in de naam van Jezus. Ik vernietig met vuur elk plan van de vijand over mijn leven in de naam van Jezus.
  • Het boek Korintiërs 10:13 Geen verleiding heeft u overvallen die niet gebruikelijk is bij mensen. God is trouw, en hij zal je niet boven je vermogen laten verleiden, maar met de verleiding zal hij ook zorgen voor de weg om te ontsnappen, zodat je het kunt verdragen. Ik bid dat geen verleiding mij zal overwinnen in de naam van Jezus. Ik bid dat je me de kracht wilt geven om elke verleiding die op mijn pad komt op het punt van succes in de naam van Jezus, te onderdrukken.
  • Ik kom tegen elke drang om te drinken of te roken in de naam van Jezus. Elk plan en elke agenda van de vijand om me af te leiden met het gebruik van drugs, alcoholgebruik of roken, ik maak dat plan nutteloos in de naam van Jezus. Elke vorm van seksuele immoraliteit die de duivel me wil aandoen om me af te leiden. Ik bid dat God dergelijke plannen zal vernietigen in de naam van Jezus.
  • De tekst van 1 Korintiërs 10:12 Dus, als u denkt dat u standvastig bent, pas dan op dat u niet valt! Ik bid dat u mij de genade zult schenken om tot het einde bij u te staan ​​in de naam van Jezus. Elke pijl van afleiding die door de vijand op mij wordt geschoten om mij in uw aanwezigheid te laten vallen om dergelijke pijlen te laten vernietigen in de naam van Jezus.
  • Heer, ik besluit van nu af aan, ik richt mijn blik op het kruis, ik stel mezelf onder de voogdij van de Heilige Geest. Ik bid dat de geest van God, de geest van goddelijkheid, mij zal gaan leiden en leiden. Het zal me dingen leren die ik moet doen en me dingen die komen gaan onthullen. Ik bid dat de geest van God eminent wordt in mijn leven in de naam van Jezus.
  • Vader, ik denk na over het pad van mijn voeten voor u, zodat mijn weg recht en vrij van kwaad en afleiding van de vijand in de naam van Jezus kan zijn. Ik draai mijn voeten weg van de zonde zodat ik geen slachtoffer van de duivel zal worden in de naam van Jezus.

advertenties

1 COMMENT

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier