Gebedspunten tegen gesloten deuren

4
17680

 

Vandaag houden we ons bezig met gebedspunten tegen gesloten deuren. De Schrift beschreef God als God van alle mogelijkheden, en degene die de deur opent die op slot zit. Er zijn zoveel mensen wier deur naar succes door de vijand is gesloten. De Heer zal vandaag zo'n deur openen door zijn kracht. Het is geschreven; Ik zal iets nieuws doen, nu zal het ontspringen, want u weet het niet: ik zal een weg banen in de woestijn en een rivier in de woestijn. Dit betekent dat alleen God voldoende is om een ​​weg te vinden waar geen weg is. Zelfs als een deur gesloten is, kan de kracht van God voor iemand opengaan.

Het boek openbaring Revelation 3: 7:
7 En schrijf aan de engel van de kerk in Filadelfia: Deze dingen zegt hij die heilig is, hij die waar is, hij die de sleutel van David heeft, hij die opent en niemand sluit; en sluit, en niemand opent. Wat deze bijbelpassage inhoudt, is dat God de sleutel tot elke deur heeft, en zelfs als er een gesloten deur is die geen sleutel heeft, heeft God de macht om die af te breken. Denk aan de tekst in het boek Jesaja 45: 2 Ik zal voor uw aangezicht uitgaan en de bergen nivelleren; Ik zal bronzen poorten afbreken en ijzeren staven doorsnijden. Vandaag besluit ik dat de geest van de Heer voor je uit zal gaan en elke deur van ijzer zal breken in de naam van Jezus. Elke gesloten deur voor je die je van succes blokkeert, de Heer zal de deur openbreken in de naam van Jezus.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Het is essentieel om te weten dat een deur niet gesloten kan worden tenzij er waardevolle spullen in staan. Als er een gesloten deur voor je is, is het een zekerheid dat er waardevolle bezittingen in zitten. Daarom gebruikt de vijand meestal een gesloten deur als een belemmering voor de doorbraak van velen. De geest van God onthulde dat nogal wat mensen al op hun punt van succes zijn, maar de plek waar hun doorbraak is achtergebleven. De deur is door de vijand gesloten om te voorkomen dat de persoon toegang krijgt tot zijn doorbraak. God is ingesteld om te doen wat alleen hij kan doen. Hij heeft beloofd elke gesloten deur open te breken, zodat Zijn volk toegang heeft tot hun zegeningen. Deze gebedsgids door de geest van God geeft je gebedspunten tegen gesloten deuren, en ik bid dat God zal luisteren naar de stem van je smeekbede.

Gebedspunten:

 • Vader Heer, ik bid dat u vandaag zult opstaan ​​over de situatie van mijn leven en datgene doet wat alleen u kunt doen in de naam van Jezus. Heer, ik bid door uw kracht. Je zult elke gesloten deur afbreken in de naam van Jezus. Elke deur die is gesloten tegen mijn zegeningen en vooruitgang, besluit ik dat dergelijke deuren worden afgebroken in de naam van Jezus.
 • Heer God, elke deur die is gesloten tegen mijn doorbraak, waardoor ik de hele dag en nacht moet zwoegen voor weinig resultaat, ik bid dat dergelijke deuren worden verbroken in de naam van Jezus. Elke slechte man en vrouw die de deur van mijn doorbraak heeft gesloten en de sleutel tot mijn succes heeft bewaard, Heer, ik bid dat u zult opstaan ​​en bewijzen dat u God bent over mijn zaak in de naam van Jezus.
 • Alles wat u deuren sloot voor mijn kinderen, het vuur van God opent u nu in de naam van Jezus. Elke deur die voor mijn kinderen is gesloten, waardoor ze geen goede dingen bereiken die hun vrienden zonder stress bereiken, ik bid dat uw donder dergelijke deuren zal openen in de naam van Jezus.
 • O God van Elia, sta nu op in uw vuur en breek elke man en vrouw neer die een obstakel tussen mij en mijn doorbraak heeft genomen; Ik bid dat het vuur van de Heilige Geest zo'n man en vrouw zal vernietigen in de naam van Jezus.
 • Vader Heer, elke gesloten is open door de genade van de Heer. Ik bid dat uw genade vandaag in mijn leven zal uitkomen in de naam van Jezus. Want er staat geschreven: ik zal barmhartigheid hebben met wie ik genadig en medelijden zal hebben, met wie ik het zal hebben. Heer, ik bid dat u mij door genade waardig zult achten om op de lijst van mensen te staan ​​met wie u genade zult hebben in de naam van Jezus.
 • Heer God, u zei in uw woord dat u voor mij zou gaan en verheven plaatsen zou verheffen. Uw woord zei dat u de deur van koper zou breken en door de deur van ijzer zou snijden. Ik bid dat elke ijzeren deur die voor mij is gesloten, ze vandaag zal afbreken in de naam van Jezus.
 • Jehovah God, laat elk kamp van de vijand tegen mijn leven worden bevuild door verwarring in de naam van Jezus. Elke bijeenkomst van mensen die tegen mijn vooruitgang in het leven is, ik bid dat u vandaag in hun midden zult verwarren in de naam van Jezus. Ik besluit dat je de inspanningen van mijn vijanden met mislukking zult frustreren in de naam van Jezus.
 • Heer, want er staat geschreven: Ik zal u de sleutels van het koninkrijk der hemelen geven, en alles wat u op aarde bindt, zal in de hemel gebonden zijn, en wat u op aarde ontbindt, zal in de hemel worden ontbonden. ' Ik claim mijn sleutel tot de hemelse schatten in de naam van Jezus. U hebt mij beloofd dat alles wat ik op aarde bind, in de hemel zal worden gebonden, en alles wat ik op aarde los zal worden ontbonden in de hemel. Ik breek elke gesloten deur van rijkdom af in de naam van Jezus.
 • Vader, ik dank u voor beantwoorde gebeden, ik dank u omdat ik vanaf nu veranderingen in mijn leven zal zien, dank u Heer omdat u God bent, laat uw naam verhoogd worden in de naam van Jezus.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen verwarring
Volgende artikelGebedspunten tegen uitstel van de conceptie
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

4 COMMENTS

 1. Gostei is oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, por favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, and Familias no seu todo.
  Dit is een van de senhor's voor een resgar of voor mijn coração en quebrar voor de naam van de senhor Jezus, voor de eerste keer dat het een familie is.

 2. Gostei is oração, é muito profunda e muito boa e agradavel de se repetir.
  Irmáos em Cristo, por favor ajudem-me a orar na minha vida e na vida dos meus filhos, e meus Pais e Irmãos, Irmães, Sobrinhos, Sobrinhas, Avõs, and Familias no seu todo.
  Dit is een van de senhor's voor een resgar of voor mijn coração en quebrar voor de naam van de senhor Jezus, voor de eerste keer dat het een familie is.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.