Gebedspunten tegen charme

0
13858

 

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen charme. Als gelovigen moeten we leren om ons gebedsleven op te bouwen, en de beste manier om dat te doen is door niet te stoppen met bidden. Er zijn mannen en vrouwen van de duivel die kwade charmes zoals betovering en bezweringen kunnen gebruiken om ons ziekte, pijn of betovering te bezorgen, waardoor we iets tegen onze plannen zouden kunnen doen. Iedereen die de duivel als een bedreiging ziet, zulke ondeugden kunnen tegen hen worden gebruikt. Geen wonder dat de Schrift zegt dat we niet tegen vlees en bloed vochten, maar tegen machten en heersers van duisternis op hoge plaatsen. Dit verklaart waarom ons spirituele leven te hoog moet zijn.

De vijand blijft ons aanvallen. Er zijn verschillende charmes tegen ons gebruikt, maar meestal is het God die ons van verschillende aanvallen verlost. Het is echter ook op onze eigen plek om rechtop te staan ​​in de plaats van gebed en de werken van de duivel te vernietigen. Het altaar van gebed dat we tijdens onze goede dagen oprichten, zal ons helpen tegen kwade charmes tijdens de slechte dagen. Ik besluit door het gezag van de hemel; elke kwade charme en betovering die tegen u is ontworpen, wordt vernietigd in de naam van Jezus.


Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Mensen kunnen tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat we vallen. Soms gaan ze naar het graf, blijven ze onder de maan of staan ​​ze naakt onder de zon om er zeker van te zijn dat het ons niet lukt. Geen wonder dat de Schrift zegt dat veel verdrukkingen van de rechtvaardigen zijn, maar God verlost hem van alle. Ik heb gevallen gehoord van mensen die een vreselijke ziekte kregen nadat ze op zoiets als een toverstokje op de grond stapten, maar ik besluit in de naam van Jezus, elke kwade toverkracht en betovering die voor jou is neergezet, ik vernietig ze door de Heilige Geest. Als u deze gebedsgids begint te bestuderen, zal de Heilige Geest elke kwade charme vernietigen die tegen u is ontworpen in de naam van Jezus.

 

Gebedspunten: 

 

 • Heer Jezus, ik besluit, iedereen die naakt onder de lucht staat om de kracht van de lucht en zoon tegen mij te gebruiken, om ervoor te zorgen dat ik niet de hoogte bereik die u voor mij bestemd had, ik vernietig zo iemand in de naam van Jezus. Heer Jezus, laat, net zoals het zwaard smelt in het gezicht van een inferno, slechte mensen worden vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Oh, gij maan, hoor de stem van de Heer; jij bent een van de dingen die God voor mijn bestwil heeft geschapen. Ik besluit dat iedereen die onder u staat, mij pijn en verdriet moet bezorgen, laat ze worden vernietigd in de naam van Jezus. Elke man en vrouw wiens hart groot kwaad tegen mij droeg, ik vernietig ze in de naam van Jezus. 
 • Want er staat geschreven: geen enkel wapen dat tegen mij is gevormd, zal gedijen. Elke tong die in het oordeel tegen mij opstaat, laat ze worden verteerd in de naam van Jezus. Elke slechte hand die pijlen van verdriet in mijn leven stuurt, gaat in zevenvoud terug naar de afzender in de naam van Jezus. 
 • Ik kom elke vorm van betovering tegen, elke vorm van kwaad dat tegen mij is aangedaan, vernietig ze in de naam van Jezus. Vader Heer, laat de plannen van mijn vijand worden vernietigd in de naam van Jezus. Heer, laat mijn vijanden sterven door de goddeloosheid van hun hart in de naam van Jezus. 
 • Elke man of vrouw die het bloed van een dier heeft vergoten om mij kwaad te doen, maakt hun inspanningen nutteloos in de naam van Jezus. Laat hun plannen en werk tegen hen ingaan in de naam van Jezus. Elke kwaadaardige bezwering die op de vloer is gelegd zodat ik ze kan evenaren, vernietig ik door het bloed van het lam. 
 • Elk kwaadaardig verbond dat de vijand vanwege mij is aangegaan, ik vernietig zo'n verbond in de naam van Jezus. Laat, vanwege het nieuwe verbond dat door het bloed van Jezus eminent werd gemaakt, elk verbond tegen mij vernietigd worden in de naam van Jezus. 
 • Ik besluit door het gezag van de hemel; de zon zou moeten staan ​​tegen elke man en vrouw die kwaad van hart voor mij droegen in de naam van Jezus. Laat de zon uit het oosten, noorden, westen en zuiden opkomen en mijn vijand doodschroeien in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, elke kwade charme die in de grond is begraven om mij kwaad te doen, ik vernietig ze in de naam van Jezus. 
 • Elke kwade charme die door de vijand is ontworpen om grote verwoesting in mijn leven aan te richten, stuur ik terug naar de afzender in de naam van Jezus. Laat het kwaad van hun hart hen naar mij toe verteren in de naam van Jezus. 
 • Elke reus in het huis van mijn vader, elke demonische vrouw in het huis van mijn moeder, die met charme verwoesting in mijn leven aanricht, laat zo'n man en vrouw ter dood vallen in de naam van Jezus. 
 • Elke kwade charme die op mijn werkplek in de grond is begraven, om ervoor te zorgen dat ik mijn positie verlies, vernietig ik ze in de naam van Jezus. 
 • Elke betovering die tegen mij wordt gebruikt om mijn verlaging te veroorzaken, ik vernietig het door de kracht in de naam van Jezus. Heer, ik verpletter elke charme van mislukking, elke charme van ziekte in mijn leven het vuur van de Heilige Geest. 
 • Sta op, Heer, en laat uw vijanden verstrooid worden, laat elke man en vrouw die tegen mij opstaan ​​in het oordeel voor mij veroordeeld worden in de naam van Jezus. 
 • O, gij aarde hoort de stem van de Heer, de Schrift zegt dat de grond de Heer is en de volheid daarvan, de wereld en zij die daarin wonen. Elke man en vrouw die op aarde staat en denkt aan kwaad tegen mij, laat ze worden vernietigd in de naam van Jezus.
 • Ik bedek mezelf en mijn familie met het bloed van Jezus, elke kwade betovering en macht van tovenarij of magie tegen mij wordt vernietigd in de naam van Jezus. 
 • Heer Jezus, elke kwade val die de vijand voor mij heeft uitgezet, ik vernietig ze in de naam van Jezus. 

 

 

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU
Vorig artikelGebedspunten tegen calamiteiten
Volgende artikelGebedspunten tegen gevangenschap
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.