Gebedspunten tegen calamiteiten

0
12859

 

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen calamiteiten. Wat is calamiteit? Wat komt er in je op als je het woord Calamiteit hoort? Een calamiteit is een gebeurtenis die veel ongeluk of verlies met zich meebrengt. Het verlies van een kind, baan of een dierbare of ding is een grote ramp. Een grote ramp overkwam koning Saul toen zijn zoon Jonathan stierf in de strijd; in die tijd was koning Saul zo verwoest dat hij alleen maar zichzelf van het leven kon beroven. Soms, als we met groot ongeluk te maken krijgen, kunnen we zo depressief worden dat we geen oplossing zouden zien aankomen.

Onheil is nooit het plan van God voor zijn volk. God zou dat niet doen met de mensen die hij de zijne noemt; de duivel orkestreert vele rampen over de mens. In deze gebedsgids zullen we tegen calamiteiten bidden, omdat je nooit zult weten hoe verwoestend het is totdat je er een ervaart. Ondertussen hoef je er geen te ervaren voordat je leert ertegen te bidden; daarom is deze gebedsgids essentieel. Terwijl u deze gebedsgids begint te bestuderen, bid ik dat God elke wolk van rampspoed, die om u heen zweeft in de naam van Jezus, zal vernietigen.

Een goed voorbeeld was Job in de Schrift. In een oogwenk verloor Job alles waarvoor hij zijn hele leven heeft gewerkt; het vuur verwoestte zijn zakenimperium, al zijn kinderen werden verpletterd door de vreselijke handen van de dood die geen genade toonde. Alsof dat nog niet genoeg was, werd hij, Job, getroffen door een ernstige ziekte die zijn leven en welzijn bedreigde. Het was zo erg dat zijn vrouw hem zei God te vervloeken en te sterven, het is tenminste beter dan een zinloos leven van pijn en ondraaglijke pijn te leiden. Ik veroordeel elke ramp die de vijand voor je leven heeft geënsceneerd om ervoor te zorgen dat je God vervloekt. Ik vernietig zo'n ramp door het vuur van de Heilige Geest.

Gebedspunten:

 • Heer God, ik heb elke tong in brand gestoken en met de hand ontworpen door de vijand om rampspoed in mijn leven te orkestreren in de naam van Jezus. Elk plan en elke agenda van de vijand om mij te schande te maken, ik vernietig ze in de naam van Jezus.
 • Elke man en vrouw die heeft gezworen mij te schande te maken, elke man en vrouw die heeft gezworen mij een reden te geven om aan het bestaan ​​van God te twijfelen, ik vernietig ze vandaag in de naam van Jezus.
 • Elke Izebel in het huis van mijn vader, elke Haman in het huis van mijn moeder die de vijand vanwege mij heeft gebruikt, valt en sterft nu in de naam van Jezus. Christus is voor ons tot een vloek gemaakt, want vervloekt is hij die aan de boom gehangen is. Elke mond die mij vervloekt, wordt vernietigd in de naam van Jezus. Vader Heer, laat zo'n mond nu in brand vliegen in de naam van Jezus.
 • Elke slang die uit het koninkrijk der duisternis is gezonden om mijn lange jaren van arbeid te vernietigen, vernietig ik door het vuur van de Heilige Geest. Elk plan van de vijand voor mij om een ​​groot ongeluk te ervaren, besluit ik door de kracht in de naam van Jezus dat ze worden vernietigd in de naam van Jezus.
 • Heer God, elk plan van de vijand om mij een vreselijke ziekte te bezorgen, ik vernietig dergelijke plannen in de naam van Jezus. Elke vorm van ziekte die door de vijand in mijn leven is afgezet, gooi ik weg in de naam van Jezus. Omdat de Schrift mij doet begrijpen dat mijn lichaam de tempel is van de levende God, bid ik dat het bloed van het lam alle ondeugden van de vijand vernietigt om mij een ongeneeslijke ziekte te bezorgen.
 • De Schrift zegt, en ze overwonnen hem door het bloed van het lam en door de woorden van hun getuigenissen. Ik vernietig elk werk van de vijand in mijn leven in de naam van Jezus. Vader, op grond van het bloed dat werd vergoten aan het kruis van Golgotha, vernietig ik elke kwade vogel die in mijn leven is toegewezen om mij te volgen, ze in de naam van Jezus.
 • Heer God, sta nu op en veroorzaak oorlog in het kamp van mijn vijanden. Laat elke man en vrouw die tegen mij opstaan, veroordeeld worden; laat hen geen gemoedsrust hebben voor iedereen die mijn vrede wil wegnemen in de naam van Jezus.
 • Elke vorm van schaamte en smaad in mijn leven, ik vernietig ze door de kracht in de naam van Jezus. Heer, laat elk voorwerp van spot en smaad in mijn leven nu in brand vliegen in de naam van Jezus. Elke hand van smaad in mijn leven en bestemming, zulke handen zouden moeten drogen in de naam van Jezus.
 • Ik kom tegen elke vorm van rampspoed die tegen mij kan ontstaan ​​in de naam van Jezus. Uw woord doet me begrijpen dat we elke dag moeten verlossen met het bloed van Christus, omdat elke dag gevuld is met kwaad. Ik verlos dit jaar elke dag met uw kostbare bloed; Ik stel mezelf vrij van elke vorm van calamiteit in de naam van Jezus.
 • Elk plan van de vijanden om mijn kinderen de geest van koppigheid te bezorgen, kom ik tegen door het bloed van het lam. De kracht vernietigt elk plan dat ze hebben om me te laten huilen over mijn kinderen in de naam van Jezus.
 • Elk voorwerp van betovering in mijn leven dat rampspoed over mijn leven en bestemming kan slepen, ik vernietig ze door het vuur van de Heilige Geest in de naam van Jezus.
 • Heer God, ik bid om kracht wanneer de storm van het leven met volle kracht op mij raast; Ik bid om de genade om in uw aanwezigheid te blijven staan. Ik zoek de genade om moedig aan mijn geloof en geloof in u vast te houden; Ik bid dat u mij deze genade in de naam van Jezus wilt schenken. En totdat je komt en me redt van de aanstaande ramp, geef me de genade om mijn geloof in jou niet te verliezen in de naam van Jezus.

Vorig artikelGebedspunten tegen barrières
Volgende artikelGebedspunten tegen charme
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of counseling kunt u contact met mij opnemen via everydayprayerguide@gmail.com of Chat me op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene je.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.