Gebedspunten tegen verraad

0
14553

 

Vandaag behandelen we gebedspunten tegen verraad. U moet de betekenis van verraad weten voordat we verder gaan. Verraad wordt gedefinieerd als de handeling waarbij iemand op verraderlijke wijze in handen van de vijand wordt gebracht. Deze gids met de titel gebedspunten tegen verraad zal in tweeën worden verdeeld, namelijk: Gebed tegen verraad en Gebed om te zeggen wanneer je wordt verraden. De reden is dat iedereen kan worden verraden, en iedereen kan ook iedereen verraden. Hoewel het belangrijk is dat we bidden tegen verraad, is het ook belangrijk dat we bidden dat God ons de genade geeft om geen andere mensen te verraden die ons hun leven hebben toevertrouwd.

Veel mensen beschouwen Judas Iskariot niet als een apostel omdat hij Jezus Christus heeft verraden. Hoewel het misschien niet de bedoeling van Judas Iskariot was om Jezus vanaf het begin te verraden, maar langs de lijn was de duivel in staat om hem te verleiden met geld om hem Jezus Christus te laten verraden. Daarom moeten we bidden tegen de geest van verraad die misschien wil overkomen in andere mensen van wie we houden of in ons. We bieden ook een gebed voor degenen die zijn verraden.

KKIJK INDLY EVERYDAYPRAYERGUIDE TV OP YOUTUBE
ABONNEER NU

Nieuw boek van Pastor Ikechukwu. 
Nu beschikbaar op amazon

Niemand vindt het leuk om verraden te worden, vooral niet door de mensen van wie ze houden en die ze zo vertrouwen. Maar wat is verraad? Als het niet afkomstig is van de mensen van wie we houden en om wie we geven. Alleen God kon de gedachten begrijpen die in de geest van Jozef speelden toen zijn broers hem verraden. De pijn en ondraaglijke pijn die gepaard gaat met verraad, zijn genoeg om iemand volledig te vernietigen. Ik bid op gezag van de hemel; u zult niet worden verraden in de naam van Jezus. En op gezag van de hemel zul je het vertrouwen dat mensen in je hebben in de naam van Jezus niet beschamen.

Het is ook mogelijk dat mannen God verraden. We verraden God door niet verantwoordelijk te zijn op een plek waar we verantwoordelijk zouden moeten zijn voor God. Ik bid bij de genade van de Allerhoogste, je zult niet tekortschieten waar je verondersteld wordt voor Christus te staan ​​in de naam van Jezus. Als je deze gebedsgids bestudeert, zul je een duidelijke impact in je leven zien in de naam van Jezus.

Gebedspunten tegen verraad:

  • Vader Heer, ik bid dat U mij zult vullen met uw Heilige Geest en Kracht, schenk mij de genade om het lijden met U te verdragen. Vader, ik wil u niet verraden zoals Judas Iskariot deed met Christus Jezus. Ik wil je niet ontkennen zoals apostel Petrus deed toen je werd gekweld. Heer, schenk mij de genade om tot het einde bij u te staan ​​in de naam van Jezus.
  • Heer Jezus, ik stuit op elk gevoel van verraad in mijn gedachten. Ik bid dat het vuur van de Heilige Geest dat gevoel in mijn hart zal blussen in de naam van Jezus. Heer, verraad tegen mijn land, ik kom ertegen door het bloed van het lam. Uw woord vermaant ons dat we moeten blijven bidden voor het welzijn van Jeruzalem dat degenen die het liefhebben, voorspoed zullen hebben. Heer, ik wil altijd de vrede van mijn natie zoeken. Ik bid dat u mij de genade wilt schenken om trouw te zijn.
  • Vader Heer, wat betreft mijn relatie, ik kom in mijn hart elke vorm van verraad tegen. Net zoals u, Heer, deze relatie heeft verordend, bid ik dat u mij wilt helpen eraan trouw te blijven in de naam van Jezus.
  • Vader Heer, vanwege mijn huwelijk kom ik tegen verraad in de naam van Jezus. Ik begrijp dat het huwelijk een instelling is die door God is opgericht. Daarom zegt de Schrift dat een man om deze reden het huis van zijn vader en moeder zal verlaten en zich aan zijn vrouw moet hechten, en de twee zullen één vlees worden. Heer, wat voor ding ook in mijn leven zou willen kruipen om ervoor te zorgen dat ik mijn huwelijksgeloften verraad, ik vernietig zulke geesten in de naam van Jezus.
  • Vader, ik bid dat het vuur van de Heilige Geest zal neerdalen op elke slang van verraad die naar mijn leven is gestuurd om mij te laten vallen, laat het vuur van de hemel zulke slangen vernietigen in de naam van Jezus.

Gebedspunten voor een verraden geest:

  • Vader Heer, ik kom vandaag voor u omdat ik ben verraden door iemand die ik zo liefheb en vertrouw. Mijn hart bloedt van ondragelijke pijnen. Heer, ik bid dat u mij wilt genezen in de naam van Jezus. Heer Jezus, als ik verder ga met mijn leven, bid ik dat U mij de pijn en het verdriet uit het verleden wilt helpen vergeten en mij de lessen daaruit wilt herinneren. Ik bid dat je mijn hart wilt leiden dat ik geen andere mensen zal straffen die in mijn leven zullen komen vanwege het verraad dat ik heb geleden.
  • Heer, ik bid dat U zult helpen om mensen nog steeds te vertrouwen, geef me de moed om altijd veel van mensen te houden in mijn leven. Ik ben klaar om de problemen in mijn geest te vervangen door vrede. Ik bid dat u mij uw vrede schenkt. De Schrift zegt dat ik je mijn vrede heb gegeven, niet zoals de wereld je geeft. Vader, laat mijn geest gemoedsrust vinden in het feit dat u zielsveel van me houdt, laat me mijn trots en prestige vinden in het feit dat u een beter plan voor mij hebt, omdat de Schrift me heeft laten weten dat u weet welke gedachten u jegens mij hebt, het zijn de gedachten van goed en niet van kwaad om mij een verwacht einde te geven. Heer, ik richt mijn pijn en ondraaglijke pijn op U; help me er voor te zorgen.
  • Heer Jezus, ik dank U dat u mij de genade schenkt om verder te kijken dan het litteken dat in mijn geest is veroorzaakt door verraad van mensen van wie ik veel houd. Bedankt voor de moed die je me gaf om verder te gaan met het leven, laat je naam worden verhoogd in de naam van Jezus.

 


Vorig artikelGebedspunten tegen bedplassen
Volgende artikelGebedspunten tegen betovering
Mijn naam is Pastor Ikechukwu Chinedum, ik ben een man van God, die gepassioneerd is over de beweging van God in deze laatste dagen. Ik geloof dat God elke gelovige heeft bekrachtigd met een vreemde orde van genade om de kracht van de Heilige Geest te manifesteren. Ik geloof dat geen enkele christen door de duivel onderdrukt mag worden, we hebben de kracht om te leven en te wandelen in heerschappij door gebeden en het Woord. Voor meer informatie of advies kunt u contact met mij opnemen via chinedumadmob@gmail.com of chatten op WhatsApp en Telegram op +2347032533703. Ik zal je ook graag uitnodigen om lid te worden van onze krachtige 24-uurs gebedsgroep op Telegram. Klik op deze link om nu lid te worden, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . God zegene u.

LAAT EEN ANTWOORD ACHTER

Vul hier uw reactie!
Vul uw naam hier

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.